Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Детето ми има проблеми с наддаването на тегло и страда от колики. Възможно ли е проблемът с наддаването да се дължи единствено на коликите?
Детето ми е на изкуствено хранене и има колики. Можете ли да ми дадете някакви съвети?
Дъщеря ми не харесва десерти с плодове, извара и кисело мляко. Може ли да е непоносимост към млечни продукти или просто не е готова за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Детето ми има проблеми с наддаването на тегло и страда от колики. Възможно ли е проблемът с наддаването да се дължи единствено на коликите?
-
Детето ми е на изкуствено хранене и има колики. Можете ли да ми дадете някакви съвети?
-
Дъщеря ми не харесва десерти с плодове, извара и кисело мляко. Може ли да е непоносимост към млечни продукти или просто не е готова за тях?
-
Какви храни мога да предложа на детето си, което не харесва пюрета и каши?
-
Детето ми лигави и образува локвичка под главата. Възможно ли е да са зъби?