Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
 Здравейте сладуранки  Hug

Оф , не ми се гледат и слушат   мераци за Чачови партньорки  Sick  Сакън със спряганите колажи   Stop изприщвам се като чувам за Серенита , Мервета , Хандета   , фарах  Йококуму  Mr. Green с кривата джука  и кат почни да риве  бляк  Sick

ма не знам ако сериала ша е римейк и екшън  партньорката за екшъна  ша трябва да е пъргава   да може да тича  и в сървайвър има тичане и бягане  и тази футболистка  ша е подготвена  Joy  кат гледам е кобилеста , като предната Сера   Sick Ча за да тича в екшън сцените трябва  да е слабичък  че ако почни тръска шкембета  и мас  #Crazy Joy

снимката от вчера новата пишат от фейса , че е от ЛА  

Mr. Green нещо не мога копирвам  компа  се е разместил  нещо и си прай квот си иска  ooooh!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12814 … e&oe=574E4F41

сложих това   и исках и снимки и от премиерата,   че кат заговорихме за модерното  Ча като се барне и Дуду му напрай причоска  си е хубав  Mr. Green Peace фенката рускинята  нали го е виждала на живо и въпреки  обраслата визия    е хубав в лицето , миришел хубаво  Mr. Green  друго си е като можеш да го видиш Ча на живо и да прецениш .

ето тук ги копирах  и сложих а другата Йок
 харесва ми  как изглежда  Ча   това е снимка от Меджазира    на повечето е оризилен но   тук  е хубав  Peace

Марги , виж  Hug

за рекламата ми е бана не  вече с това шикалкавене  да се самоцитирам  Mr. Green ако ще и дъфки и близалки  да рИкламира  Mr. Green

на мен Мервето  ми харесваше   в началото като я гледах с Киво  но започна и тя да мяза на нищо  Sick за Беррак шезлонговата   и дума не мой да става да си партнират с Ча  Stop doh #Puppy dog Confounded Sick какви емотикони наредих  hahaha не е читава  разведе женен мъж   наскоро писаха че одила с кой беше забрайх  а   и Ча  има случка с нея  като се беха натряскали  и ги издебнаха на шезлонга  Joy

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 17:56 от femmi2

# 616
  • Варненска клюкарка
И аз харесвам Баде Исчил, но визията и е подходяща за хитрушата или злостъра в историята, не е за главната роля! Точно на място си беше в Езел и КГ. Марги по случайност някаква съм гледала като умира Кузовия приятел, та знам за какво говориш и аз се просълзих там, че бая време умираше Rolling EyesОт въпросния серал до Киво най-ми харесваше Симай и съответно тамошната визия на Хазар Ергючлю. После като я видях в Меджезира леко се шокирах Sick

Наде не се знае какво ще рекламира Ча, ама щом си дойде в Турция, май няма да е на Долче и Габаната, че те още не са снимАли реклами в южната ни съседка. tooth  Каквото и да е вече ми е все тая, че ми се изчака чакалото- тези игрички на тука има тука нЕма са за децата, на големите хора омръзват бързо, затова казах че дано Ча и Енгин знаят какво правят ooooh!

ПП Елчин сангу, щяла да прибере 3 млн. ТЛ от реклама Shocked Значи, милион от регионалната сапунка за коса Елидор ( познато ли ви е -Серюха ни продъни ушите с това hahaha) Елчин я удря в земата с договор за реклама на дрехи Peace И за норматив е навъртяла 2 млн. последователи  в Инстаграм, а сериалът и още   е в първия си сезон Wink Серо дръж сЪ, настигат тЪ, че и тА минават tooth С право писаха онези от Геджето , че Сера е бита карта Wink
Скрит текст:

Вчера мы писали о том , что исполнительница роли Дефне в сериале "Любовь напрокат " Эльчин Сангу заключила договор с одной маркой одежды. У людей пооткрывались рты , когда они узнали, суму вознаграждения Эльчин в этой рекламе. Поговаривают , что в год Сангу будет зарабатывать за рекламы шампуня и бренда одежды 3 000 000 лир: из них 1 000 000 тур.лир за марку шампуня "Элидор" и 2 000 000 тур.лир за рекламу бренда одежды "Boyner" . Эльчин заключила годовой договор с сетью магазинов. Тоесть , актриса снимет 4 рекламных ролика за 1 год.
Между другото Елчин има много нежно тяло- много красиви рамене  и крака, без да е с манекенски ръст Peace

# 617
 Изредените стават   но не и за главни партньорки на Ча!

От реклами могат се изкарат добри кинти  и ако верно им плащат такива суми преспокойно могат и да не играят в сериали .  Сера и остана Мави да рекламира  tooth от както свърши Меджазира и пиара  на Сера и спаднаха акцийте  и от Ай Япъм ша видим на кой балама ша ги пробута Керем бос  да играе и да му се кикерчи и навира  hahaha

помните ли  по отвратителна целувка не бех гледала в сериал  Sick тука не е цялата целуФкЪ  Mr. Green Sick

И за оправяне на вкуса 

чок го харесвамк от най  харесваните ми е     и цвета на блузкта чок му оди

Heart Eyes newsm03 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 618
И аз харесвам Баде Исчил, но визията и е подходяща за хитрушата или злостъра в историята, не е за главната роля! Точно на място си беше в Езел и КГ. Марги по случайност някаква съм гледала като умира Кузовия приятел, та знам за какво говориш и аз се просълзих там, че бая време умираше Rolling EyesОт въпросния серал до Киво най-ми харесваше Симай и съответно тамошната визия на Хазар Ергючлю. После като я видях в Меджезира леко се шокирах Sick

Наде не се знае какво ще рекламира Ча, ама щом си дойде в Турция, май няма да е на Долче и Габаната, че те още не са снимАли реклами в южната ни съседка. tooth  Каквото и да е вече ми е все тая, че ми се изчака чакалото- тези игрички на тука има тука нЕма са за децата, на големите хора омръзват бързо, затова казах че дано Ча и Енгин знаят какво правят ooooh!

ПП Елчин сангу, щяла да прибере 3 млн. ТЛ от реклама Shocked Значи, милион от регионалната сапунка за коса Елидор ( познато ли ви е -Серюха ни продъни ушите с това hahaha) Елчин я удря в земата с договор за реклама на дрехи Peace И за норматив е навъртяла 2 млн. последователи  в Инстаграм, а сериалът и още   е в първия си сезон Wink Серо дръж сЪ, настигат тЪ, че и тА минават tooth С право писаха онези от Геджето , че Сера е бита карта Wink
Скрит текст:

Вчера мы писали о том , что исполнительница роли Дефне в сериале "Любовь напрокат " Эльчин Сангу заключила договор с одной маркой одежды. У людей пооткрывались рты , когда они узнали, суму вознаграждения Эльчин в этой рекламе. Поговаривают , что в год Сангу будет зарабатывать за рекламы шампуня и бренда одежды 3 000 000 лир: из них 1 000 000 тур.лир за марку шампуня "Элидор" и 2 000 000 тур.лир за рекламу бренда одежды "Boyner" . Эльчин заключила годовой договор с сетью магазинов. Тоесть , актриса снимет 4 рекламных ролика за 1 год.
Между другото Елчин има много нежно тяло- много красиви рамене  и крака, без да е с манекенски ръст Peace
Брех, Laughing ти да видиш.
Феми от това, което гледах преди да го отсвиря Дизито 99,9% все ми бяха отврат, Sick именно това бе основната причината да се откажа(има и други, но тази бе водеща).
Елка сега е на мода и взривяват маса фенове с Борко(сигурно има защо, но мен не успяха да ме спечелят).
В КСШ не я забелязах, просто ми бе една измежду всичките, а сега с Борето са на гребена на вълната, това се казва магнетична двойка.
Може да не ме грабнаха мен, но не мога да кажа, че са грозна двойка, даже напротив и двамата са симпатяги.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 17:59 от Neidjal

# 619
 doh Sick   rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao
 и надпис  hahaha
Cok seviurum yaa      

тука са го напрайли  Ча им вика   молави са не ми правети колажи със Сера  Joy      тялото е на Керо  но са го напрайли  с Ча    а кецките са черни  hahaha

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 18:56 от femmi2

# 620
  • Пришълец
Феми,видях какво си ми сложила love001
Няма други такива колажи  rotfImbo,особено вторият...Ча с ореол Joy,същинско божество Joy

Цитат
Серо дръж сЪ, настигат тЪ, че и тА минават tooth С право писаха онези от Геджето , че Сера е бита карта Wink
...
Между другото Елчин има много нежно тяло- много красиви рамене  и крака, без да е с манекенски ръст Peace
Ей,Бел hahaha нИдей така.Тя ЗвездЪта не ще слезе лесно от небосклона  Naughty.Няма да се даде Mr. Green.
А Елчин всичко си има-и излъчване,и талант...Някои манекенки срещу нея да тичат не могат да я настигнат newsm47

# 621
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Фемиииии  ooooh! ooooh! ooooh! Sick, защо ни загрозяваш страничките на темата с ПОСера?! #Cussing out За теб спойлери няма ли? smile3515 Не стига, че постоянно космърляв Ча гледаме, ами и тая мазня!  ooooh! Sick Да е жива и здрава, и да си прави филми и реклами, ама мноооого далеч от Чачко!  bishop bishop bishop

# 622
  • Пришълец
Кажи й Профче,кажи й Naughty.Да не си помисли,че само аз протестирам Mr. Green

Така,така....ще си правя пак сама КС-то,при това и половинчато...хванах го от средата на втория епизод.
Чепиков се върна от оня свят и си направи равносметка-щом Фера е неопетнена и неуважена от Емир  smile3506 да се прибира вкъщи...Все пак право казва Бена,че и той има име,но него ще го обсъждат на село и в пределите на кварталната кръчма....Речено-сторено...
Жалко за Емир,беше готов да отиде и да целуне ръка,да признаят за женитбата,докато е време и да си вземе женичката в ап.10 Grinning,но къде ти.... ooooh! Фера е свикнала да лъже като дърта циганка и не й е спокойно ако няма скрито-покрито  doh(Джейни  newsm43)...Ето тук най-сериозно я осъждам и затова си предпочитам лятната сватба,която макар и лишена от интимността и романтиката,е явно доказателство за любовта и вричането във вярност на любимия Heart Eyes без ненужни страхове и предразсъдъци.Емир я пита,след като тя се връща долу,а той си стои горе сам като наказан Mr. Green-каква е разликата спрямо предишното положение Rolling Eyes.Пък тя:ооооо,има разлика Naughty как да няма.Нали сме бракувани,стига ни,че ние си знаем rotfImbo.И аз както се хранех и с едното ухо бях плътно на Тв-то,прихнах да се смея hahaha.Стига,ама май не е достатъчно.Или пък е дотолкова,че чорбаджиите ти да са в готовност всеки един момент да те харижат на Каптана Laughing.Еее,хаят-какво да се прави  Mr. Green..Но Емко не познава Мехмет от вчера и е в готовност за схватка...Знае,че при Чепиците или сватба,или брадва,това метафорично разбира се,но е истина че ще я смелят от бой и бегом на село аннето да я превъзпита smile3513.В това се крие решението на проблемните ситуации.По сценарий и Йомер за грешката си бе наказан по този начин...

# 623
Ха здравейте и от мен! Hug
Днешните серии си ги пазя за довечера да си ги гледам насаме - интимно  Wink.
Не знам как му издържаха на Емко нерваците да е женен за Фера, а тя да ходи да се кланя на Чепика, за да я пусне да спи сама в килерчето вместо да си спи в прегръдките на Емко съвсем законно. Когато затапи Хандето, че не е нужно да вее диаманти край басейна, за да й доказва нещо, защото те си знаят какво имат като отношения я нокаутира пред целия лит на унито. Сега обаче, след сватбата, тия лафове звучат тъпо. Направо си е за бой. А Емко миличкия търпи всичките й глупости само Фера да е доволна.
Сега обаче ще ви споделя днешните си размисли и страсти.
Случайно попаднах на другата ми филмова любов освен ОС - "Гордост и предразсъдъци". Е те на това ако направят римейк с Чачко и Хазал ще стане хит. Продължавам да твърдя, че в сериял повече не трябва да играят заедно, но "Гордост и предразсъдъци" с добър режисьор и каст за останалите герои може да стане завладяващ като книгата и като оригинала /не броя английския вариант в 6 серии който бегло помня от моето детство/. Докато се взирах в Елизабет на Кийра Найтли ми проблесна като мълния, че точно тази екранна двойка ще е точно толкова вълнуваща и в изпълнението на Ча и Хазал, дали не и повече. Даже мисля че Дарси и Емир, и Елизабет и Фера имат по нещо общо като образи.
Лично мнение, де.
Това е може би единствения филм който бих гледала и като римейк и то с кеф. Книгата съм я изчела не по-малко пъти отколкото изгледах АФК. За мен това са двете любовни истории пресъздадени на екрана с такова чувство, че се самозабравям докато ги гледам и ... никоя от тях не е за второ място в личната ми класация  Grinning. На книга много съм се вълнувала и от Джейн Еър, но на филм не ме грабна.

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 14:32 от Рори72

# 624
  • Пришълец
Сценарий Рори  ooooh!
Аз за лъжите не я упреквам,нито за внезапното заминаване с Левент,но сега-да smile3515.То пък бива,бива...Загрижила се за здравето на баща си smile3555,хубаво ама какво ще се промени в рамките на няколко дни/седмици/месец  33uu Чепиковият сърцетуп ли ще намалее,или в Емко няма вече да виждат богаташчето,чиято кола изпотроши Мехмет?! Какво очакваше да се промени newsm78.Дали днес или утре-все щеше да се разбере.Не е нещо,което да скриеш току-така ooooh!.Ама тя като казала веднъж "искам да сме голямо и щастливо фемили,пък това ако ще да е с цената на още толкова лъжи,които изрекох" Joy Оххх,Феро-слушай мъжО си какво ти пее Mr. Green.На него му беше все тая за хорското мнение...

И няколко нови newsm78,предполагам.С такъв надпис вървят,а и това черно-беличкото с което наскоро я видяхме май много си го харесва Mr. Green.Между другото обожавам бялото и черното,НО поотделно Naughty.Такива карашъци,не мерси Naughty

NEW PHOTO, CULINARY SCHOOL

Скрит текст:
Това не беше нужно да го правят,но ето има някои които не я харесват нежна и женствена hahaha

# 625
Хелоууу. Grinning
С разрешението на една съфорумна дружка публикувам и тук статията(не е посочила източника) заради частта, която касае нас, по-точно КаПтана, Laughing че нали е част от екипа на нашия сериал, нищо, че се отнася в случая за друг.
Не знаех, че такива дивотии #Crazy се случват на снимачните площадки, нооо никога не е късно човек да стане за резил. ooooh!
Истина ли е, или не е, не знам, нооо ненапразно са казали хората, че дим без огън няма.

Скрит текст:
Бой и скубане на коси провалиха топ сериали                                                                                                                         Не само Еркан Петеккая трудно преживя да дели светлините на прожекторите със звезда от неговия ранг                                                                                                         Войната на Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай беше шумно отразена и предизвика лавина от коментари. Хората обичат да се забавляват със скандалите на известните, само че това не помага много на проектите, в които участват. Когато звездите се карат и дори – бият зад кулисите, това просто проваля дори хитовите сериали. Та кой ще повярва в страстната любов на екрана, когато всички знаят, че звездите не могат да се гледат?!                                                                  Ето и други примери за „междузвездни войни”, които провалиха поредици:       
                                         Родният зрител в момента гледа първите серии на „Войната на розите”. В началото на снимките всички са ентусиазирани, но към края снимачната площадка се превръща в арена на ожесточен конфликт. Не, централните актриси се разбират добре, но…Влюбените „Гюлру” и „Йомер” не могат да се гледат! Дамла Сьонмез и Баръш Калъч толкова страстно се карат, че стигат до размяна на плесници! Скандалът се раздухва от пресата и продуцентът не издържа! Вместо да налива пари в проекта, поръчва на сценаристите да напишат финал и сериалът приключва на 68-ия епизод!                                                                                                 
Скрит текст:
Властната Къймет от „Част от мен” се играе от достолепната Гюл Онат. Ветеранката е със солиден опит в сериалите, колегите я ценят, а журналистите отбелязват, че не обича интригите. Тя обаче влезе в директен физически конфликт с партньора си от „Сезони на любовта”. Сбиха се с „Неджип“ и той се зарече дори да я съди!

Неостаряващата красавица Небахат Чехре е като зла мащеха за младите си колежки. Тя запозна Мерием Узерли с бащата на детето й. Сторила й се самотна. След това обаче даде интервю, в което я упрекна за избора да бъде самотна майка. Самата тя е направила аборт, за да не го причини на детето си. Конфликтът между двете не се изглади и това стана причина, Мерием да избяга буквално от сериала.

За Небахат няма да намери добри думи и Туба Буюкюстюн. Двете снимаха в „Черни пари и любов”. Ветеранката я характеризира като красавица, но намекна, че не цени таланта й: „Мога да коментирам хора само на моето ниво и възраст, но тя е още млада…Нека зрителите я оценяват. Те виждат…”                                                                                                                 Зрителите още помнят разочарованието си от „Завръщане”. Сериалът свърши чудесно, но никога няма да видят Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт заедно. Снимките в Анадола за тях бяха кошмар. Тя го обвиняваше, че е тиранин и грубиян. Той – че е истеричка, глезла, която проваля снимки заради колебанията си в личния живот. Сериалът още жъне успехи по света. Джансу Дере е снимала само в хитови сериали, но дамският любимец Алакурт,загуби имиджа си на герой!                             

# 626
  • Пришълец
Интересно инфо,Наде Grinning

Най-сетне разбрах откъде ми е била така позната Къймет от вечерният сериал на БТВ-то,играеше в Лалетата-на главният герой Чънар беше майка или леля,не знам понеже гледах рядко,но ми беше позната физиономията й,голямо мислене падна къде и кога съм я гледала smile3506

За Каптана и Дамла и по-рано съм чела такива писания Thinking.И да е вярно,и да не е при всички положения добре че им финишираха Розите.Многото епизоди водят до безсмислен сценарий и деградация на героите...
И като сме на вълна Баръш,от новият сериал
Heart Eyes

# 627
Мммммм готин КаПтан, Heart Eyes готина мома. Laughing
Дамла за мен беше с много празен поглед като Гюлру, отсвирих Розите, не можах да го продължа въпреки Баръш. Сори, но не мога да се насилвам на всяка цена да гледам сериал/филм независимо кой/я играе.
И сЯ кВо, Непрежалимата, ще е готвачка, а не актриса, така ли?
Ха, ха, сега видях разкрасената Хазал,  Laughing добре си я скрила Марги, Joy със сигурност това са фенки/ове на мъжествените. tooth Mr. Green

# 628
  • Варненска клюкарка
Фемиииии  ooooh! ooooh! ooooh! Sick, защо ни загрозяваш страничките на темата с ПОСера?! #Cussing out За теб спойлери няма ли? smile3515 Не стига, че постоянно космърляв Ча гледаме, ами и тая мазня!  ooooh! Sick Да е жива и здрава, и да си прави филми и реклами, ама мноооого далеч от Чачко!  bishop bishop bishop

А баш, кажи и Laughing

И сегааа, дзааак, помните ли я тази персона по средата Mr. Green

от тука
http://vk.com/dizimaniati

Сериалът с Лейля и Фуркан започва тази вечер Peace

Тоз Фуркан в ПЕ беше по-красив, но и сега не е зле, малко мутренски фасон са му спретнали обаче Thinking

# 629
Ауууууу помним я Ивче,
Скрит текст:
ти как си, пооправяш ли се!?
Не третия неуспешен сезон на АФК повлече Ча към дрогата, Peace ...........да стои далеч от Ча Praynig bishop и той от нея ако иска да му е мирна главата.

Общи условия

Активация на акаунт