Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Пришълец
Цитат
Баджи ко дириш при красавците  а  Секчин Йоздемир   Mr. Green
Аз съм на всеки километър  Mr. Green.

Бел Laughing,

Цитат
Ча и Джансу Дере пази Боже  bishop
И аз така мисля Peace.Възрастова разлика от 10 години не е за подценяване.За мен тя еднакво добре стои до Кенан Имирзалъолу (не се научих да го изписвам Embarassed) и Мехмет Акиф Алакурт,но там нещата са по различен начин Peace.С Ча newsm78 не ги виждам нито сега,нито в бъдеще Tired.Само талант няма да е достатъчен,за да приковат аудиторията.
Например Ахуто/Айсун в АФК #Crazy,ако не се лъжа е по-млада и от Джансу,нооооо...и тя не става Wink.Изигра екранната му майка.Така че-на Патрона свежо и талантливо девойче... Naughty.
Да си довърша мисълта,че неволно я прекъснах Mr. Green-Джансу ми хареса повече като Ейшан.Не толкова ролята,а начинът по който беше изиграна Wink.С Кеню бяха добър тандем Heart Eyes.

Нещо все ме тегли натам-към бившата "ашкъмка" на ПатронЯ Joy,даже не правя опити да го скрия.
Изчетох все пикантерии,които ми попаднаха по адрес на Сера и  newsm09...Леле,Керо се връщал другата седмица,а нея натирил преждевременно да се прибира Thinking.Северни ветрове ли подухват или може би южнякът-снегояд,както един обичан от мен синоптик понякога се изразява hahaha.Хммм Thinking.
И филмът нещо се проточи,май няма да има такъв newsm78.Сега се говори за нов,само че щяла да си партнира с Нежат Ишлер...За Бу я спрягаха някъде април-май миналата година,но имало късмет момчето Party.Ай на следващият печеливш честито Laughing.

# 76
  • Варненска клюкарка
Марги няма да е Неджат Ишлер... Той започвал през март нов сериал- едва ли ще се разкъсва започнал- незапочнал още основната си работа и да партнира за втори път на СС.... Някои още са у мъглЪта и си мислят че СС е най-голЕмата звезда и всичко за нея се е разтичало.....
А 10 години разлика  и то в полза на жената в главната роля и с толкова по млад главен актьор са абсолютно непреодолимо условие, когато става въпрос за сериал, за игрален филм е друго- там може да извъртят една бърза любов, ама пак няма да ми хареса Naughty За мен Джансу е Ейшан, само там в Езел ми хареса! Когато партньорът е по-голям също няма проблем- Махсун Кармазъгюл е бил с 15 години по-голям от Берен, но добре им се е получило в Щастливи заедно  Heart Eyes
Разликата в годините между Ча и Аху и между Ча и Джансу е една и съща- десетина години, просто преди години когато започна АФК Аху беше на по-млада възраст, отколкото е в момента и тя и Джансу!  Peace Аз като прочета да го свързват и с Туба се изприщвам направо Sick

Тука на последната даже са си полегнали един до друг Mr. Green

А тук Чачовата любимка, какво нещо е гримът или по скоро в този случай липсата на такъв- според мен си прилича по други снимки само по зелените очи......
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 23:18 от Беллора

# 77
  • Пришълец

това от филма на Хазал,за който не изтича никаква информация Thinking.Говореше се за предизвикателство и различен персонаж.Вече имам предположение каква го играе в този филм Laughing,но засега ще си спестя коментара.

Цитат
...като прочета да го свързват и с Туба се изприщвам направо  Sick
Неосъществими фенски мераци.Харесвам Туба,една от малкото които не коментирам с лошо Laughing,но не и за Ча.По-скоро е подходяща за онзи,когото много цени-батю му Кенан Wink.Май досега не са си партнирали newsm78
Туба,Бергюзар или Бурчин-в общ проект,колкото да се учи от опита им Ча,но никоя от тях да е любимата на героя му  Naughty.
Почивката,която си дава няма да се отрази добре на кариерата му Rolling Eyes.Или пък и той вече се е насочил към план Б и това обезсмисля спряганията му с Мервета,Хандета,по-големи,по-малки,знайни и незнайни миски-актриски  Mr. Green.

# 78
 wavey
Каквото и да си говорим, колкото и умело някои да успяват да прикриват възрастта си, в един момент голямата възрастова разлика при дадена двойка(реална или екранна) лъсва.
Гледам пак сте подхванали темата за евентуални Чачови партньорки.
Аз нямам абсолютно никакви претенции, защото по-зле от това което беше едва ли може да бъде, Laughing а подобия бол, Laughing еееее може, можеееее, даже Ивчето я е споменала, Laughing но разликата е тази, че аз вече свикнах и не се плаша. Mr. Green

# 79
 wavey

Цитат
Почивката,която си дава няма да се отрази добре на кариерата му Rolling Eyes.Или пък и той вече се е насочил към план Б и това обезсмисля спряганията му с Мервета,Хандета,по-големи,по-малки,знайни и незнайни миски-актриски  Mr. Green.

Тц! Чачи можи да отвара бар в ЛА  но  не е преустановил кариерата си иска да играе  Peace И там се учи  на стрелба за екшън дизито и спортува .

и кат стана въпрос за барове уж Ча не ходил по нощен живот бил домошар а ша отвара бар  Mr. Green

не ходил по барове и дискотеки дръжки  hahaha  и не искал приятелката му да е флинтифльорца и да метльосва по партита   Joy  и да и подвикват и пипат разни мъже и целуват   . Това го беше казал преди много време  че е чок ревнив

Heart Eyes чок хубав колаж    а с Тубата Абсурд да играят ! Sick

а на Ча ша му пробутат в дизито  поредната звиздЪ  да го вида с аматьорка ми е познато до болка  Mr. Green tooth

Белл това , което казваш за Турция е чок страшно положението  ooooh!
Скрит текст:
те са пред война  Shocked    има и  заложници кой знай кога ще отмине

Истанбул само ша го сънувам  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Ча по - добре да стои в Щатите  ако се върне той не може по улиците да излезе  

Рори  Hug  И аз като кледам кадъра в парка  с Мен ли си ?и слушам за фон Бени унутма песента в АфК   и се разчуствам и рев  ooooh! smile3518  

Казахстанската тв направиха хубаво интервю с Ча и с другите актьори от сериала . Ча каза много хубави думи за Хазал специалната си партньорка  Mr. Green Wink  и как се усмихваше   Grinning

Ти ша четеш интервюто ето и видео  от него с муцунките и хубав Ча  Crazy

https://www.facebook.com/CUfansworldwide/videos/vb.1402683523287 … ype=2&theater  

Рори и аз съм пред тв- то   за хубааааааааав Чаатай   smile3544  напрау ми искаше да влеза през телевизора  и да го награба  Mr. Green  Embarassed само как я гледаше като му разказваше в унито за Халил и списанието     и забрави за лъжи и всичко  Емко искаше да я пази от Халидулко  .

Снимка от филма на Хазал  доживехме  Mr. Green  мноу нахакана ми се види героинята и  .  Продуцент Ай Япъм ли е ? newsm78

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 20:00 от femmi2

# 80
Недей така да припадаш Ча си е Ча. Mr. Green

# 81
 Гале  Hug Ча си е Ча ама пу времето на Яманикос немой кайш че е Чаатай   беше друг човек и визия и поведение и усмивка  #Crazy  В Делибал си стана предишния  Wink

# 82
 Thinking Говорите за филма на Хазал, както през 60-те в Бг са говорили за Бийтълс.
Ще бъде жалко и за двамата ако оставят план А. Много ме е яд когато видя, че някой /без значение кой/ е безкрайно надарен в дадена област, а поради някаква неясна причина пропилява този талант. Какви са тези ресторанти и барове ... С тази външност и харизма пътят им е начертан. Няма ли истински приятели около тях /като Корайчика  Wink/ че да им налее малко акъл.
Как само веднага натисна Хандето да спасява любовта - не тяхната, а на приятелите им.

Това е истинската връзка между двама души - каквото и да са си причинили в момент като този с надвисналата опасност всичко остава на заден план. Ще ви шашна, но на мен сериите с отвличането са едни от любимите ми. В момента в който Емко разбра че беда дебне Фери и осъзна колко нелепи са всичките им напъни да си отмъщават започна едно пречистване за тях и любовта им. Разговора в унито беше първия разговор който водиха като приятели. До този момент те бяха само влюбени, които даже си казаха "сбогом", но Халил ги направи приятели. А в къщата му станаха семейство. Много силни моменти за мен. Физическото страдание което Халилудко им причинява само подсилва смисъла на случващото се с двамата герои и затова не ми е неприятно да го гледам.
Има само един момент от филма, който до момента не съм повторила и не смятам че мога да повторя - момента в който за пръв път се докоснах до магията на ОС, момента в който Джансу с извратено чувство на самодоволство подведе Емир и Ферия и хлопна щракна капана който им направи с надеждата да заеме мястото на портиерското момиче. Всъщност в дългосрочен план им прави услуга, защото Ферка нямаше да събере смелост да си признае, а стигайки дъното започна да се бори за своята глътка въздух. Но въпреки философския начин по който възприемам сцената с кофата пред апартамента на Джансу нямам сили да го изгледам отново. Кофата в унито е момент в който трябваше да унижат Фериа, но всъщност унижението макар и косвено беше за Джансу и Ханде и ако не ме лъже паметта в този ден за пръв път откакто научи истината Емир осъзнава че омразата и злобата му към Ферия не са нищо друго освен маска зад която се бори с непреодолима любов и гняв, и болка, че не е спечелил доверието на любимата си. Това което е преживял като дете и го е белязало най-много е предаденото доверие на 5г. и 10г. момче от най-близките му хора, тези на които е вярвал безрезервно  - мама и татко. Това е неговата религия - искрени и чисти отношения изградени върху доверие и вярност. Предаденото доверие причинява даже по-силна болка от загубената любов.

# 83
  • Пришълец
Няма новости около патроните Laughing,но поне още ги включват в разни номинации-този път за лицата на 2016-а.Другата турска знаменитост е....Тя е....нейно величие СС Laughing.

Тази май е непубликувана от сета на Прилива newsm78

Севгилитата са учудващо сдържани...

Рори,много философски гледаш на нещата.
Повтаряла и потретвала съм всеки един момент,включително и този с Джансу Peace-единствено и само не мога да гледам епизодите,в които Емир оплаква Ферия Rolling Eyes.Един път ми беше достатъчен...
Права си,Джансуто всъщност им направи услуга.Нежелана,но все пак услуга.Иначе Ферка кой-знае кога щеше да събере смелост,а и Айсун я притискаше...Лъжите все някога щяха да бъдат разкрити.Но Емко сам си е виновен за тях-пак да кажа,че упреците ми са основно насочени към него Naughty.

Епизодите с отвличането не мога да кажа,че са ми любими обаче са особено трогателни Heart Eyes.Тогава се проявява истинската любов-страха да не загубиш любимия.Охх,а онези нещастни заложници насред хола завързани им били гости.Ако Ферка поиска ще си "тръгнат" Joy.Ама и Чепикови адски разтревожени,не толкоз че ще я убие,колкото че може я обезчести Mr. Green.
Като разбра за бягството на Халил от лудницата Ферка си мислеше за преживяното заради него,момента когато простреля Зехра и аз отново за не знам кой път се просълзих ooooh!.Баджаначката ритуално припада,аз пък още се разчувствам...И се чудя защо така се получава при мен след като след озвучаването на български ефектът несъмнено се губи,емоцията не е пресъздадена по същият начин,а аз пак подсмърчам hahaha.

Цитат
Кофата в унито е момент в който трябваше да унижат Фериа, но всъщност унижението макар и косвено беше за Джансу и Ханде и ако не ме лъже паметта в този ден за пръв път откакто научи истината Емир осъзнава че омразата и злобата му към Ферия не са нищо друго освен маска зад която се бори с непреодолима любов и гняв, и болка, че не е спечелил доверието на любимата си.
Май беше по-рано Thinking-още като Ръза й посегна и то само,защото онзи от 10 ап. и баща му я познавали doh.Откъде и от колко време?Емир се беше притеснил и я причака на сутринта пред блока да види какво са й направили.Пък може и момента на проумяването да е бил по-рано-като приятелите му разбраха истината за нея...

# 84
  • Варненска клюкарка
не че нещо, ама и Хазал в номинациите Mr. Green

Това го казвам специално за ония дето се видяха в празници че СС била номинирана- оказва се както един куп турски звезди- Мерием Узерли, Пелин Карахан, Бергюзар Корел, Туба Буюкюстюн и още.....Ама нали като видят СС и изключват и си мислят че е само тя и аха е спечелила hahaha

В номинациите на доста предна позиция е и Жули Ордон, някои я знаят като Джулия Ордън, но тя е швейцарка и според мен е вярно първото....

Сещате ли се откъде ни е позната (като изключим ангелите на Виктория Сикрет)

Мдааам от тука:

Като съм почнала да набутам всичко в едно мнение.... Laughing
Рори и на мен ми е особено конфузна въпросната сцена в която се разкри истината....Гледала съм я веднъж, нямах намерение, но не успях навреме да открия дистанционното, че си бях в леглото и някъде беше се забутало сред чаршафите.....На първа страница съм сложила снимки от сцената.....Разтърсваща беше, очите им- в неговите изумление, в нейните болка, на лицето и срам....Как мина през нея и едва не я събори... лицето му в колата в която се метна, сякаш мислеше че с бягството си ще се спаси, затварянето на очите му за да изтрие гледката.....Перфектно изиграно!
Колкото до план "Б" мисля че той е в приоритетите само на Хазал- Ча смята да развива актьорската си кариера, но и мисли вероятно за бъдещето, когато няма да е толкова хубав и вървежен Wink Колкото и да не е за вярване, такъв момент все някога ще дойде Wink В интервютата и репортажите около премиерите на Делибала казва че смята да живее в ЛА и да си идва в Турция само за да работи.... В този бранш правят доста големи паузи между следващите си проекти, понякога отиват и по 2 години, а парите лесно свършват.....В последните 2-3 години и много сериали падат от екран, конкуренцията е жестока, появават се нови и нови продуценти, мераклии да направят следващия телевизионен хит, но повечето май само отегчават  и още отблъскват зрителите....Ча е мъж и за него дълго ще има работа като главен актьор, при актрисите текучеството е доста по-голямо, някои блестят един сезон и до там Peace Дано на Хазал и потръгне за това което е решила да прави!
Впрочем доста турски актьори имат някакъв бизнес- кой пекарна, кой заведения за хранене....Успехът в този бранш е променлива величина и нищо не се знае- днес на върха, утре на дъното....Ча вече е минал през един такъв период, но застраховка от нов провал няма!

ПП Марги, пуснали  сме един и същ кадър с Хазал от тези незнайни номинации.... Laughing

Скрит текст:
Мързи ме да търся другите, които изброих по-горе.... Специално тази  е едно място след Адриана Лима smile3555

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 17:57 от Беллора

# 85
  • Пришълец
Е,нищо де-повторението е майка на знанието Mr. Green

# 86
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И в този дух ...
това
е старо и е от филма, а не от сета. Peace
Впрочем в нета напоследък доста се пробутват за истински кадри, които са от самите серии или от трейлърите, или са колажи, които нарочно са обработени за влошаване качеството, че да не личи, че са чисти монтажи. Мноооого се разчита на незнанието на новозарибените, ама много! И мноооого прах им се хвърля в очите. Wink Така де, те няма как да знаят, че са водени за носа. hahaha

# 87
А нашето момиче на каква позиция е в тази класация?
На тези снимки е трепач и не мога да си представя визия по-достойна за първото място.
Кажете сега може ли такава жена да се посвети на кухнята и това да я кара да се чувства пълноценна, успяла и щастлива. Отде го е измислила този план Б.
Като й се отдава и й идва отвътре да си намери мъж /този с който я снимат напоследък едва ли я вдъхновява за домашна кулинария/ с който да са си двете половинки на едно цяло и да си му готви на него. Ама ха, готвачка щяла да става. А пък СС - кино звезда.
Марги, след като започнах да повтарям някои моменти започнах и по друг начин да възприемам мотивите на героите за да постъпят по един или друг начин. Вече не забравям, че Ферка е на 19-20г., а Емир би трябвало да е с 2г. по-голям т.е. 23г. Та какво искаме от тези деца. На тази възраст да владеят ситуациите и емоциите си? Абсурд! В много от ситуациите си мисля как двамата предизвикват случващото се между тях с някое свое действие или бездействие, но истински обвинявам и двамата само за онази нощ в която той не можа да й отговори очи в очи че избира нея преди да го каже на шефа си и че тя не можа да го дочака и очи в очи да му каже че няма да бъде сянка в живота му. След всичко което преживяха заедно и поотделно един за друг бяха достатъчно зрели да постъпят правилно - с търпение, разбиране и уважение един към друг. Това беше ситуация с която можеха да се справят без да губят три години от живота си. И за пръв път никой друг не беше виновен за това което се случи с тяхната любов. Левент можеше да им помогне, не го направи, игра за себе си, но това не го прави виновен за тази раздяла и болката която си причиниха с нея.
Иначе за сцените в които Халилудко им партнира, за да намерят себе си и любовта си може би любими не е точно казано, но не намирам правилната дума. Мога да ги гледам отново и отново без да са ми доскучаят или пък да са ми тежки заради жестоките сцени на насилие на лудия.
Там има много силна любов - без маска и грим, без надиграване на характери, истинска връзка, партньорство и стремеж да съхраниш психически и физически любимия човек. С всяко следващо гледане ми въздействат по-силно.

Тая Жули пък кога е играла с Ча?

# 88
  wavey

Баджи  ида да припадна ритуално Mr. Green ми ко да напрая кат е естествено чаровен и красив бе  Blush smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Newly Published photo!

Mr. Green smile3508 тук е страОтен както би казала ти   Mr. Green  с леко набола брада и сладко личице  Flutter

За Хазал ако се откаже да играе ще е грешка  ooooh! има красота и талант в изобилие , както и Чаатай  но за него няма опасност да остави актьорството  Wink Както и преди споменах много техни колеги имат страничен бизнес например Еркан Петтекая  има сабствени ресторанти и заведения за хранене в Турция  но ето играе си човека Wink

Изобщо не знам с какво е заслужила Серо  номинция за  лице  и знаменитост  Sick hahaha

Даже я бяха  сложили в една от класацийте преди време за мъже   hahaha по погрешка са я лепнали  но може и да не е било по погрешка  tooth

Джулито  беше добре с фотосесията н Ча  но и поразгледах нейни снимки и беше  Sick Sick Sick с едни подути уста силикон ли има  не ми харесва в лицето .

Рори  Hug И на мен момента с кофата ми е чок гаден и не съм го повтаряла  гледането .

Халидулко без да иска ги сдобри Емко и Фера кат ги отвлече  Mr. Green Емко кат му се обади  веднага  на бегом отиде да спасява любовта си от лапите на лудия  Joy Ма можеше се обади на Корайчик и той да дойде и да ги спасат и немаше ги упоява Халилко  . А как само мислеше за нея и търпя всичко че Халил да не наранява Фера а тя яде , когато Халил и вика не искаш да ядеш така ли ? Naughty  и погледа му  свирепия върху Емко и тя вика вкусно е  ша ям  Mr. Green

Не , Рори тая Жули не е играла с Ча  и недай си Боже па да играе  doh Това е фотосесия за списание Елле, когато Ча играеше в Меджазира  Peace

Дано Хазал спечели номинацията за лице и личност  Praynig

И на мен ми въздействат Ча и Хазал , когато са в тандем  фемир Heart Eyes  си остават най - въздействащата ми екранна двойка за мен . Смятай  , колко млади са когато са почнали АфК   а Чаатай без никъкъв опит в бранша  и с Хазал направиха легенда от фемир  на това му се вика талант и можене и  флуиди и химия най - вече химия и погледи , казващи с очи Heart Eyes искам те , липсваш ми  

Crazy   изпепеляващо  Heart Eyes loveuuu

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 14:43 от femmi2

# 89
  • Пришълец
Проф,вероятно наистина е така както казваш Peace.Въпросната снимка вървеше с надпис,че е от сета  33uu,аз естествено повярвах щото по повечето епизоди и въпроси,свързани с Прилива не съм много компетентна,но бързам да се изкажа Mr. Green.

Феми, smile3521-меко казано страОтен!
Цитат
Даже я бяха  сложили в една от класациите преди време за мъже  hahaha по погрешка са я лепнали  но може и да не е било по погрешка  tooth
hahaha hahaha hahaha,в това вече не мога да повярвам

...но истински обвинявам и двамата само за онази нощ в която той не можа да й отговори очи в очи че избира нея преди да го каже на шефа си и че тя не можа да го дочака и очи в очи да му каже че няма да бъде сянка в живота му.
При мен е обратното-обвинявам него,но не и нея! Емир какво очакваше,че може да работи с бившата,да я защитава,да си навлича беля на главата с мафиота,да се прави на герой и половина...а Ферия ще си стои покорно вкъщи и ще го чака вечно?Едже и нейната татуировка ooooh!-как не разбра Емир,че той за нея още е важен щом не я е премахнала?Как не разбра колко й е неприятно на Ферия,поради факта че той работи с нея?Ами получи си заслуженото Naughty.Тя като човек го попита-аз или работата?Той какво направи-гледаше я като теле У зеле и излезе без да каже и дума... Crossing Arms.Ферка си тръгна,грам не я упреквам Naughty-то това е филм,но и в живота не бих упрекнала жена,поставена в същата ситуация.И въпреки разтягането на локуми и проточването на сериала тук е мястото да си кажа,че последните два епизода за мен са смислени и трябваше да ги има.Завърна се Фера на годежа,та хубавко да го заболи Mr. Green,гледайки в очите нея да сложи пръстен на друга.И така нататък...Ами като я попита защо е цялата и омраза,защо си е тръгнала и не е дочакала отговора му-една чаша У тиквоча беше наложително да има  bash.Че и тръгнал да се заплаква,късно било ooooh!.Кой го накарал да излиза без да каже и дума-нима Ферка е по-малко важна от шефа му?
А като изключим колко добре си го изиграха,и как обичам сцената в парка-пак той гледа да изпревари и пръв да каже "Сбогом" ooooh!.Що аджеба показваш такава слабост бе?!? Тя отбелязва,че пръстена му го няма,той не забелязва ли,че и тя не носи?Нима не е логично,че не е приела предложението за брак на Левент?!? А по логиката на семейните им порядки и онова,което Чепикови очакваха от нея трябваше да вземе пръстена и да отидат у тях да целунат ръка.Нали това бяха и думите на баща й-подобаващо да изчистят грешките си,тогава да се появят пред него.А това за него значеше да се вземат Ферка и Левент как си му е реда,да заживеят заедно и да не й се носи на Ферка име на разведена жена.А къде стоеше нейното щастие никой не знае,че и самият той #2gunfire. Виновна без вина беше Ферия в някои от случаите-уважаваше майка си,баща си и ценностите им,но като няма кой да оцени Rolling Eyes.Защо баща й не я попита защо е направила всичко това(да поясним,че леко лъжеше hahaha)?Ами все беше в готовност да каже "аз нямам такава дъщеря" #2gunfire.
Тааа Ферка беше смела за двама и вместо да направи онова,което очакваха другите от нея(да се бракува с Левент) тя последва сърцето си и осъзнала грешките си(които по сценарий бяха изтълкувани така,но аз повтарям,че за мен това не беше никаква грешка Naughty) и прибързаното заминаване попита Емир в парка "С мен ли си?" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Разбира се,милиони пъти съм казала че този момент ме разтапя,а днес при поредното си изригване обясних защо Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт