Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 341
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Някой случайно да е имал близки срещи с тази Jessica McClintock?

# 61
  • София
Дами, на някоя от вас скоро да й се очертава път извън страната? Имам една огромна молба, но тъй като не се познавам с вас лично, не знам дали ще успеем да се разберем Simple Smile
Интересува ме този парфюм, 50 мл:
http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Portrait-of-a-Lady-10464.html

# 62
И аз не бих могла да определя такъв парфюм като описанието във въпроса за запис. Но вчера вечерта бях със Sublime Balkiss.  Heart Eyes

# 63
  • Бургас
Атти, аз му се чудих доста миналата пролет, но така и не се реших да го поръчам. Не съм сигурна, че ще ми хареса достатъчно, заради многото момина сълза, която е доминираща според мненията. Ще чакам и аз отзиви.  Peace

# 64
  • София
Атти, аз му се чудих доста миналата пролет, но така и не се реших да го поръчам. Не съм сигурна, че ще ми хареса достатъчно, заради многото момина сълза, която е доминираща според мненията. Ще чакам и аз отзиви.  Peace
По описания е студен алдехид, но пък не е класифициран като такъв в съответната олфактивна група, не е посочена и съставка алдехиди. Обаче цветът на съдържанието много ми подсказва, че ще е остра коресилинова резачка, от най-любимите ми Simple Smile

# 65
Ако наистина прилича на Диорисимо, никаква резачка няма да е.

# 66
  • Бургас
Атти, мнението ти още повече затвърди подозренията ми, че няма да ми хареса тази Джесика  Laughing Не се спогаждам с алдехиди, не обичам много и чисто флорални аромати, а тази корселинова резачка...звучи страшно чак, но все пак ще чакам мненията ви.  Peace
Бижу, аз и Диорисимо не познавам, за да си съставя мнение по него.  Simple Smile

# 67
  Атти, имам го този парфюм, любителка съм на момина сълза като аромат и го харесвам много. Много близък до Диорисимо наистина, малко по-рязък, но за мен си е любим флорален аромат Hug

# 68
  • София
Дами, на някоя от вас скоро да й се очертава път извън страната?

Писах ти  Peace

В този ред на мисли, ако някой има някакви щения в посока Ермесанси, Шанели, асортимента на Senteurs, сега е моментът да сигнализира  Flutter

Тези дни се люшкам, в тон с времето, от ванилови бомби до цветни, че дори и откровено цитрусови творения  Laughing

# 69
Здравейте, да се включа и аз в темата, ако е удобно разбира се Simple Smile Да ви разкажа и аз за своите валентински неволи Laughing По никът ми личи на колко години съм, та така да си кажа не мога да си позволя да си купувам оригинални парфюми и за сега се задоволявам с имитации, но преди около 3,4 год ми подариха Bulgari omnia и от тогава това е моят аромат, за съжаление имитациите му не са особено сполучливи... С моя приятел сме си гововрили често за парфюми понеже и той е запален много на тази тема. И така нашия решил за 14-ти да ми подари парфюм, не знаех и когато ми го поднесе бях много развълнувана, докато не видях, че е Versace Cristal Noir. Естествено нищо не казах играх го много щастлива, но за съжаление просто не е моя аромат, не ми харесва и тва си е... Още по-очудена останах като ми каза, че мислел да ми вземе Omnia, но продавачката му казала, че тоя бил по-хубав и повече го купували. Обясних му тактично, че всеки има различен вкус и това, че повече харесвали Versace, не значи, че и на мен ще ми допадне. Нацупи се естествено  Joy И на мен ми стана обидно, че въпреки, че знае аз какво харесвам е послушал някоя си, ама както и да е и тоя ще го изпръскам Joy

# 70
Нов аромат от Монтал
Скрит текст:
TROPICAL WOOD // NEW PERFUME (only available in the parisian shop) heart emoticon For a Summer Mood ☀

> A joyful combination of Bergamot, Passion Fruit and Pineapple, infused by strong spirited Oud from Malaysia, shines on a very sensual duo of Rose from Bulgaria and enthralling Violet, and provides a wonderful sillage of Rich Leather, Precious White Musk and Vanilla from Madagascar.

> Sublimées par le puissant Aoud de Malaisie, les notes exotiques et festives de la Bergamote, du Fruit de la Passion et de l’Ananas, se font plus sensuelles grâce à la Rose de Bulgarie et à l’envoûtante Violette et parent la peau de Cuir précieux, de Musc Blanc sensuel et de Vanille de Madagascar.

# 71
Къде мога да открия мъжкия L'EAU D'ISSEY на Issey Miyake?? Преди го имаше, но уж го бяха спряли, сега срещам само женски варианти в Ензо и в чуждестранните..  newsm78

# 72
  • Бургас
Мише,няма лошо с имитациите,аз не си купувам имитации защото не мога да си позволя оригиналите.Напротив,имам ужасно много оригинали,просто ме кефи да си ги сравнявам и да видя до колко ги имитират добре имитационните марки.Пък ти го размени Черното Версаче,ако толкова не го харесваш,има тема за размени. bouquetДори сега имам точно 5имитации ,три от които са ми вече на привършване,всичко друго ми е оригинали.Не купувам много парфюми вече,защото си влагам парите в козметика трябва много,много да ми хареса даден аромат,че да си го купя. Peace

# 73
  • Варна
mi6eto_942 и на мен това ми е един от най-неприятните парфюми, чудно ми е как продавачката ще го препоръча за младо момиче newsm78

# 74
Знам ли, сигурно е решила, че щом на нея и харесва значи, че и другите ще го харесат. Но няма да го разменя, защото 100% ще се обиди ще го изпръскам колко да са 50 мл. Иначе на мен ми идва много тежък, обичам по-свежите и леки аромати.

Общи условия

Активация на акаунт