Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Знам ли, сигурно е решила, че щом на нея и харесва значи, че и другите ще го харесат. Но няма да го разменя, защото 100% ще се обиди ще го изпръскам колко да са 50 мл. Иначе на мен ми идва много тежък, обичам по-свежите и леки аромати.
О в никакъв случай не го разменяй, ще го обидиш наистина.

Иначе пък колко е траен, няма отмирисване.

# 76
  • Чукарландия

Всеки парфюм ми е безумно траен, особено ако не го харесвам... Mr. Green

# 77
Дааа преди 3 дена се бях напръскала, от тогава не бях обличала жилетката и още мирише и то доста осезаемо Grinning

# 78
Имайте предвид, че от края на миналата година Crystal Noir има безумна реформулация, то си е друг парфюм. Няма гардения, няма пипер. Можете да погледнете във fragrantika в какво са го превърнали: http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html

# 79
Не знам преди как е миришел, ама сега е много натрапчива миризмата не можеш да се отървеш от нея. Яке, дрехи всичко ми мирише и постоянно го усещам Joy

# 80
  • Варна

Joy абсолютно права!

# 81
След 3-дневно пълно затъмнение по отношение на обонянието ми,  то най-после се завърна и... сега не знам откъде да започна!
Бях на първата си парфюмна среща без почти никакво обоняние, но за щастие парфюмната ми фея беше много съобразителна ( Elitsa_z  bouquet ) и сега имам един тефтер с блотери, мострички на неща, които отдавна мечтая да пробвам и парфюм, който много харесвам  Heart Eyes  От друга мила дама ( KDS  Hug ) също получих много красоти  Flutter
И следващите дни ще се отдам на старателно разучаване на новите придобивки, много съм щастлива!
Благодаря ви, момичета!

# 82
  • София
Според фрагрантиката, този Crystal Noir на Versace има всички изгледи да ми допадне Grinning Аз пък честно казано много не харесвам Omnia-та, нито лилавата, нито бялата. Идват ми доста леки, но вкусове различни Grinning

# 83
  • София

Joy

# 84
Знам ли, сигурно е решила, че щом на нея и харесва значи, че и другите ще го харесат. Но няма да го разменя, защото 100% ще се обиди ще го изпръскам колко да са 50 мл. Иначе на мен ми идва много тежък, обичам по-свежите и леки аромати.
Не мога да си представя да нося аромат, който не харесвам..твърде голям компромис е това за мен.
На следващ празник го ориентирай какво да ти купи, кажи му директно парфюма, който си си харесала и че си мечтаеш да го имаш, в смисъл, подготовката да е по-отрано, за да не го подвеждат разни продавачки момчето.
Много странно как продавачките не могат да преценяват хората. Най-малкото да му беше предложила ваучер на някаква стойност и ти да отидеш и да си избереш лично...(въпреки, че се губи изненадата така, но поне ще го носиш с радост).

# 85
Аз също бих те посъветвала, ако разбира се момчето позволява, защото хората са различни да го възпиташ много леко какво точно да ти подарява. Кажи му, нещо от рода на че този парфюм е много хубав, но от него те боли главата и си искала от години точно определен друг парфюм и друг път ако желае да те зарадва да се съобрази, ако има възможност, с желанието ти. Разбира се всеки си знае как точно да бъде поднесено това, с какви думи и дали въобще е възможно, но такива сръдни и неща не са много хубави.
Ваучера разбира е страхотен вариант.
Аз не мога да нося парфюми, които не харесвам и бих го оставила. Няма начин да се душа. Но и не бих го продала/разменила.

# 86
Да и аз мисля, че не бива да го разменяш или продаваш (все пак момчето го е купило с мисъл за теб, да те зарадва), най-вероятно ще го обидиш и ще попариш ентусиазма му да ти подарява такива неща....най-много следващия път да ти се яви с тенджера под налягане (това в кръга на шегата).

# 87
Определено предпочитам да разменя парфюм, който не ми харесва, омръзнал ми е или не съм пръскала от години, вместо да си го ползвам без удоволствие. Но може би бих изчакала да мине време от подаряването Simple Smile  А иначе момчето се е доверило на продавачката, все пак се предполага, че трябва да разбира от парфюми, може би е мислел, че още повече ще зарадва любимата...

# 88
  • виртуално
Доста парфюми съм ползвала през годините, само два от тях са ме изразявали изцяло:
- Joop Femme - след петото шише така и не го поднових, но при определени настоения все още усещам аромата му във въздуха
- Gloria Cacharel - ароматът му ми действа като наркотик, жалко че трудно се намира

Иначе парфюм, които не харесвам, независиммо дали е подарен или купен от мен, заминава веднага към размените.

И една весела случка. Приятел, с който имаме коренно различни вкусове, ми подарява парфюм.
Неочакванно за самата мен, ароматът ми харесва.
Обясненията как го е избрал: Отидох в магазина, пробвах каквото видях и купих този .... който най не ми хареса  Laughing

# 89
  • Чукарландия
Доста парфюми съм ползвала през годините, само два от тях са ме изразявали изцяло:
- Joop Femme - след петото шише така и не го поднових, но при определени настоения все още усещам аромата му във въздуха

Joop Femme много ли е ретро? Hug

Общи условия

Активация на акаунт