Парфюмни размисли и страсти - 196

• 103 496
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Интересно аз как пък не го усещам на никой друг, а само на себе си! Mr. Green
От Шалимар са ми бягали(още не мога да му простя на онзи клошар), От Ла ви е бел - никога. Че даже и комплименти обирам.
Тони, купи си го, носи си го и хич да не ти пука. Парфюмите радват най-много нас самите.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 21:59 от seemly

# 136
  • София
Lili_78, Благодаря ти. Радвам се, че имаме еднакъв вкус за парфюмите поне спрямо този Simple Smile Hug
seemly, права си. Така или иначе ароматите ги взимаме най-вече за нас самите. И аз не намирам Ла ви-то за чак толкова силен и нетърпим, особено ако се използва премерено Simple Smile  Hug

# 137
  • Бургас
Тони, щом ти е харесал толкова много Животът е хубав, изобщо няма какво да го мислиш, взимай го и си го носи с удоволствие  Grinning И аз ще те посъветвам, обаче, да не се хвърляш на голяма бутилка. Купи си 30 мл., изпръскай я и ако все още си влюбена в аромата, го поднови в по-голямо количество. И за мен не е някаква атомна бомба, но е доста силен и не е подходящ за много топло време, трябва да се носи по-пестеливо. Аз много го харесвам /по-скоро харесвах/, но ми омръзна отдавна и не го нося от доста време. Мен лично ме дразни фактът, че стана толкова масов и наистина всяка втора жена/момиче е напръскана с него /по-често с негова имитация/. Тъй като се интересувам много от имитационна парфюмерия и нося много такава, мога да ти потвърдя, че няма марка, която да не предлага този аромат, освен това някои копия са наистина добри.
Съгласна съм с Денси, че голяма част от Животът е хубав е открадната от Цветната бомба на Виктор и Ролф /може би защото и двата са правени от един и същи парфюмерист/. Но пък ароматът на Ланком се наложи толкова много на пазара, че след него всички големи и малки марки започнаха да пускат предложения от този тип. Така че и на мен ми се струва, че щом харесваш този, по-нататък може да си харесаш още много неща, изборът е просто огромен.  Peace

# 138
Понеже стана дума за имитации и реплики, някой ползвал ли е подобни аромати и как са като качество?

Скрит текст:

# 139
  • София
KDS, да определено засега ще поизпръскам 30 мл., който вече взех. За мое щастие е оригиналния. Ще хвърля едно око и на цветната бомба, която предложихте. Simple Smile Peace

# 140
Е това са аромати на Мезон Мартин Маржиела, не са реплики.

KDS, мога ли да те попитам защо като имаш и носиш оригинални парфюми се интересуваш толкова много от имитационни такива? Много ми е странно честно казано. Не те ли дразни не добрата им изработка, липсата на финес и добри съставки, както и ограбената, опропастена пирамида?
Разбирам хора без възможности все трябва радост и те да си доставят парфюмна, но при положение че имаш да го наречем достатъчно оригинал и качество, кое те кара да отиваш и да разучаваш копия, пък и пари да даваш за тях? Не се ли чувстваш тъпо като след като си пръскала примерно Ексклузив на Шанел на другия ден се напръскаш яко с копие на Диор и косата ти да мирише на нещо може би близо, но никога на божествено направения Адикт?

# 141
От сладките аз харесвам Hot Couture Givenchy. Не го нося (имам мостра от него) и не знам как се държи при по-дълга употреба, но не пречи да го пробваш (има го по магазините). Той е доста по-стар от Ланкома и може да ти дойде една идея ретро, но пък седи близо до кожата, не се натрапва чак така ...като цяло е по-интересен за мен от Ланкома (освен ако и него не са го променили). Пробвай.

# 142
Понеже стана дума за имитации и реплики, някой ползвал ли е подобни аромати и как са като качество?

Скрит текст:
Питай Уолтър, той беше публикувал тяхна снимка.
Лондонската ми парфюмна приятелка (тя пробва разни неща, дето при нас все още ги няма и ми се обажда за отчети Laughing та тя ми каза, че били повечето като ароматизатори на неприлични цени, само един май си беше харесала, но не го помня, като цяло не беше доволна..но Уолтър ги носи и като се включи ще разкаже от първо лице.
Мен лично ми е странна концепцията им, уж са дизайнерски, пък са маскирани като ниш...т.е. като погледнеш шишето можеш да се объркаш, че е ниш...еднакви шишета на цялата линия, без капачки...странна работа..

# 143
При Маржиела всичко е странно и хубаво. Обожавам откачалски неща! Heart Eyes

# 144
При Маржиела всичко е странно и хубаво. Обожавам откачалски неща! Heart Eyes
Между другото тя страшно ми похвали Laurent Mazzone (никога не го бях чувала). Ходила на някакво представяне на негови аромати и беше силно впечатлена, каза, че такова нещо не била пробвала, тука била истината и пр. суперлативи...както и да е, сега я врънкам да търси проби..Та някой ако има информация за тях, би ми било интересно да прочета.

# 145
  • Враца
А аз още не познавам La Vie Est Belle..  newsm56

А тук няма тестер, искам някой д ами изпрати пробичка..  Praynig

# 146
Декември месец си взех това Burberry с идеята да го нося основно в студените месеци. Обаче с изненада установявам колко добре ми стои и пасва при температури между 20 и 25 градуса. Направо си ме опиянява, особено по- късната пирамида, някъде 3- 4 часа след напръскването.   Heart Eyes

Toni L., щом на теб ти харесва и стои добре- носи си го с кеф!!!

Ааа снобарско, не снобарско е вярно! Обаче слагаме и официални вносители по държавите.
Ментетата ги правят просто невероятни. Една дама съфорумка, ника ми избяга сега, моля да се обади тук, беше писала подробно за копията/ментетата, които е видял с очите си в Дубай. Трябва този пост да се сложи на първа страница във всички теми свързани с парфюми.

Абсолютен мит е, че в Дубай няма ментета. Mr. Green
На каквото и да било.  Peace

# 147
  • виртуално
Дъщерята е голям почитател на групата 1D и купуваме всички техни парфюми.
Последният Between Us One Direction е почти индентичен на бомбата, а е доста по-евтин.

# 148
Декември месец си взех това Burberry с идеята да го нося основно в студените месеци. Обаче с изненада установявам колко добре ми стои и пасва при температури между 20 и 25 градуса. Направо си ме опиянява, особено по- късната пирамида, някъде 3- 4 часа след напръскването.   Heart Eyes

Набелязала съм го откакто излезе Simple Smile  Харесвам много бранда  Heart Eyes

# 149
  • Бургас
Май Бърбъри ми е много любим парфюм в момента го имам дори.Аз като цяло съм фенка на Бърбъри парфюмите.Имам и Брит и го обожавам. Heart Eyes Between Us One Direction-абсолютно подкрепям,че мн.прилича на Цветната бомба  Peaceи е три пъти по евтин.За мен бомбата не си заслужава големите пари/има сума ти парфюми,приличащи на него и не е нищо уникално/Тони да ти е честит Ла Ви,аз не съм от харесващите го,прекалено е масов.Докато бях в София и аз доста често го усещах,тук в Бургас също много пъти го надушвам.Но ти си го пръскай със здраве. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт