"София-Ден и нощ " Реалити сериал по Нова Тв Тема №5

• 55 448
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
А познайте при кого ще спи Марина hahaha

# 481
Е, има се хас да не се премести при тях..

# 482
София се отърва от един ненормалник и се натресе на друг. Явно ги привлича Mr. Green

# 483
Е сега ако не си признае малката пикла,няма кога,представяте ли си ги в една стая-война  Joy

# 484
Не съм адвокат, но мисля, че имуществото придобито по време на брака се дели, но не и в случай на покупка по време на бракоразводно дело. В смисъл...Марина има право на половината, ама само в този сериал. То кой пък ще е луд да купува имоти докато е в развод!  Joy

# 485
Сценаристите са на халюциногенни гъби.  Crazy hahaha Толкова глупости натвориха откакто го гледам, а виждам, че и от преди това...
Така и не разбрах коя е тази, дето го чакаше Митето при леля? Тя ще да е от преди да започна да си губя времето с тази тъпотия.

# 486
Бижу, бившата му жена беше отишла на гости на леля Гинче.

# 487
Боже госпади, милото ме зариби по тая глупост, в началото категорично отказвах да го гледам, защото всички крещят ужасно, но той си настояваше да го гледа и една вечер се загледах и аз.
И продължих мазохистично да се възхищавам на безумието, което се лее от този сериал, като се започне от натуршчиците, мине се през "костюми и декори" и се стигне до сценария и репликите... По едно време се чудех има ли изобщо сценарий или им казват, сега тука говорете за "бременност" и те дават всичко от себе си... което не е много като се замисля.
Темата е супер, записвам се да ви следя! Simple Smile Peace
Любимата ми героиня е Сабина, веждите й ме спечелиха!

# 488
Ами то темата е по-интересна от сериала.  Mr. Green

# 489
Толкова тъпотии снесоха, че направо не знам защо още гледам сериала. Сценаристите в движение го пишат тоя сериал. Пълно е с малоумни plot devices

Цитат
A plot device (plot mechanism) can be anything which moves the plot forward.[1]  
A contrived or arbitrary plot device may annoy or confuse the reader, causing a loss of the suspension of disbelief.

Мисля че нямаше по-тъп начин да обявят че Симона не е бременна.
София: "Кви са тея превръзки?"
Симона пред камерата: "Е хубу де, не съм бременна."

10 епизода влачиха тая бременност, и накрая сервираха че всичко е един фарс с едно изречение.
Капка въображение нямат тея сценаристи. Ученик от 8-ми клас може по-добре да направи цялата развръзка и разкритието пред зрителя/читателя.

А тоя нотариален акт дори няма да го коментирам. Предвид че Симона прави тестове за бременност без да е бременна, всякаква друга логика изхвърча през прозореца.

# 490
Любимата ми героиня е Сабина, веждите й ме спечелиха!
Супер! Mr. Green Станахме две. Laughing

Мерси Шушон, тази жена ще да е от отдавна.

# 491
И аз мисля, че сценарий няма, а на актьорите им се обяснява сцената, която ще се снима и те импровизират кой колкото си може.

# 492
  • София
Да те дават по нац.телевизия и да се излагат така... newsm78

# 493
Ти пък! Те си мислят, че са супер. Crazy Уверявам те, че никой от тях не смята, че се излага. Mr. Green
Коко поне се хили и е ясно, че не се вживява особено, а просто се прави на хахо, ама Сабинчето... направо ще ме е срам да ме разпознават хората по улицата, ако съм тя. Или Боби - голям, симпатичен мъж, да се занимава с тия тъпотии. ooooh! Т.е. половината от тях вече със сигурност съжаляват, ама имат договор и са принудени да продължават да се излагат.

# 494
На мен пък ми е странно как никой от тях няма личен автомобил, дори  и баровеца Боби , всички ходят пеш Mr. Green

Само Дани, когато отиде да говори със Симона в една серия се появи с автомобил, който в последствие изчезна ... като много други неща в този сериал.

И Митко каза веднъж на Камелия, че ще я закара до работа, понеже отивал в сервиза и т.н. Според мен имат коли за сериала, но не ги показват.

Боби само веднъж го имаше в сцена с кола, когато прибра Симона от "охраната" в хипермаркета, където с 20 лева "заплати" за нейния гаф. Беше седнал на шофьорското място, а тя на седалката до него, но не са ги снимали в движение. Нищо чудно заради сервиза да не им се налага да имат лични, понеже все някоя "отремонтирана" или за ремонт винаги могат да ползват Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт