Професионални серии за коса - тема 100

• 56 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Да попитам: старите бустери на Керастаз могат ли да се ползват с новите концентрати? Hug

Диаметърът на отворите на концентратите е различен. Вероятно и на бустерите. В момента имам само от новите, но не мисля че ще си напаснат.

# 526
Ани, супеееееер  Hug !
А аз след много дълго ползване почти изцяло на ПроФайбър, сутринта измих с Алтерна Тен. Още по-хубава я усетих, направо страхотна  Heart Eyes . Преди мъничко си взех и пратка от Арлен, съвсем скромна, а много ме зарадваха с допълнителни нещица и от новата серия на Керастаз са ми сложили и от любимите ми хидратиращи на Алтерна и няколко от бамбуковите, ами много приятни глезотийки, а и Дисциплин все ми е любопитен, а не смея да рискувам, как са ме усетили и са ми пратили точно това  Heart Eyes .

Kölsches Mäde, имам всякакви ролки, включително тези, стават идеални спиралки, точно като на снимките, а откакто имам и текстуриращото спрейче на Редкен, вече са и доста издръжливи, слагам от него преди да нанижа ролката. За 20 минутки, без топлина, се оформят супер.

# 527
  • Чукарландия
Да попитам: старите бустери на Керастаз могат ли да се ползват с новите концентрати? Hug

Диаметърът на отворите на концентратите е различен. Вероятно и на бустерите. В момента имам само от новите, но не мисля че ще си напаснат.

Благодаря ти! bouquet
Жалко...

# 528
  • Пловдив
BBeLLa , сега се сетих, ако имаш празно шишенце от старите концентрати, може в него да отсипеш бустера и да прилееш новия концентрат или обратно да си завъртиш течностите. Така би трябвало да се получи.

# 529
  • Стара Загора
Дели много ми харесаха къдричките.Стоят супер естествено.Така най-ми харесват от всички твои снимки, които съм гледала.
Пролетче, страхотна стратегия си измислила.Аз не съм мислила още по въпроса.Само знам, че трябва да почна веднага след като родя и вече имам първите ампули аминексил на ЛП.На снимката изобщо не разбрах, че това са ампулите на Лакме и дори ги бях забравила като марка.

# 530
Kölsches Mädel, ani_d, bubka, maksimka, благодаря ви bouquetТочно най -естествено е целта да стоят къдриците, да имат подвижност и еластичност,  и съответно и  цвета да е естествен ,все едно че не съм се боядисвала Laughing

bubka, вчера поръчах крема за къдрици на Ливинг пруф, четох из ревютата доста положителни отзиви Laughing

# 531
  • Чукарландия
BBeLLa , сега се сетих, ако имаш празно шишенце от старите концентрати, може в него да отсипеш бустера и да прилееш новия концентрат или обратно да си завъртиш течностите. Така би трябвало да се получи.

Съжалявам, но нямам. Досега не съм ползвала бустери и концентрати.

# 532
Момичета подсетете ме,че съм забравила.... Hug Течната коса на Вела,освен с протеинов шампоан,можеше ли да се комбинира и с ДПШ,мисля че да,но не съм много сигурна newsm78

# 533
Здравейте, момичета! Hug

Dentelle, Deli, много хубави коси! Heart Eyes

Dentelle, леле, къде успя да го изровиш този мой пост  Embarassed? Голяма драма беше тогава положението при мен, но като се сетя какво съм писала и ми настръхва косата  Shocked… Повече от две години ми трябваха да оправя пораженията от обезцветяването. Но при теб много добре се е получило, само не очаквай цвета да се запази много, най-вероятно бързо ще се измие. Peace

Максимка
, честито и от мен! Безпроблемно и леко раждане и здрави пухкаво бебче ти желая!  Hug

Kölsches Mädel, и аз съм така с топлинните уреди. Много съм любопитна да видя ролките, но не мога да отворя линка, моля да ми го пратиш на ЛС ако е удобно!

Сега давам отзив за течната коса. Слагам го пак в скрит текст, за да не натоварвам момичетата, на които не им се чете:

Скрит текст:
Измих с ДПШ на Лейбъл М. Подсуших добре с кърпа и разделих косата на 6 кичура. На всеки кичур (не намерих шишенце с пулверизатор в бързината) с капкомер от 1 мл. нанесох по около 2 мл. от течната коса. Трудничко се нанася, защото е доста течно, но пък бързо се разпределя по дължините.
Чудих се дали да слагам още, но сякаш нямаше нужда. Още с допира с продукта, косата стана супер хлъзгава, но не лигава (, както бях писала за втората стъпка от терапията Наши).
Чудих се как точно се суши, дали с шапка или без. Суших без. Трудничко се изсуши, но след това нямаше и помен за нанесен продукт. Имаше си приличен обем, блясък и никакво утежняване.
После започнах да мисля дали да изплаквам въобще. Стоях така около 30 мин. и не се стърпях – изплакнах съвсем за кратко, макар да нямаше кой знае какво за отмиване.

Подсуших и сложих само от Нектар Термик-а по дължините. Защипах с щипка горната част на косата (за обем Mr. Green) и я оставих да изсъхне сама: http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36627657
При съхненето косата се чувстваше все по-лека, въздушна и копринено мека, усещах я приятно полирана и хлъзгава, с приличен обем: http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36627658
Преди да изсъхне напълно сплетох на рибена кост. Очаквах някакво заплитане с оглед на това, че не слагах маска, но нямаше такова нещо.

Сутринта косата беше с много обем, още по-въздушна, мека и бляскава. Разплетох и сложих само малко от Олиото ЛП Липидум. Ето какво се получи: http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36627659

РЕЗУЛТАТ: Много ми хареса.  Heart Eyes Не знам дали това очаквах, сякаш се надявах на по-драматична разлика, но в никакъв случай не съм разочарована, напротив. Имам за още едно ползване от пробичката, но мисля да забърша една течна коса още днес, докато все още я има  Crazy.

ЗАБЕЛЕЖКА: На предното миене правих тристъпковата терапия на Наши и не знам дали ефектът не се дължи до някъде и на нея.

Рапорт даден!  Hug

ПП: Няма да слагам повече снимки, че сама на себе си досадих, камо ли пък на вас.

# 534
  • Бургас/Пз
РЕЗУЛТАТ: Много ми хареса.  Heart Eyes Не знам дали това очаквах, сякаш се надявах на по-драматична разлика, но в никакъв случай не съм разочарована, напротив. Имам за още едно ползване от пробичката, но мисля да забърша една течна коса още днес, докато все още я има  Crazy.

Фрийк, много си красива, а косата ти е страхотна  Hug
Ако ще поръчваш косата от Енцо, още има безплатен код  над 50 лв Mr. Green

# 535

bubka, вчера поръчах крема за къдрици на Ливинг пруф, четох из ревютата доста положителни отзиви Laughing
И аз толкова много изчетох и изгледах за този крем  Crazy Ще чакам да споделиш като го получиш дали е точно крем или гел.Пък за ефекта от него може и по-нататък,като го пробваш  Hug

ФРИЙК,много си хубава,косата ти също  Grinning Flutter

# 536
  • Бургас / София
Много ми харесват какви чупки станаха с Дисциплин  Heart Eyes

# 537
Фрийк и ти си много хубава и косата ти!
Белла, аз имам един концентрат и едно бустерче от старите, ама пълни...Ако не откриеш вариант, ще си пресипя концентрата в нещо и мога да ти пратя шишенцето  Hug , че иначе мисля да ги ползвам чак след като приключа про-файбърите.
ООО, Сити, прелест, наистина прелестни са станали чупките, страхотна ти е косата, пускай по-често снимки!

# 538
Здравейте! Ползвам вече 3-та ампула Стамиген на Напура. По колко време стоите намазани с ампулата? Колко често я използвате и виждате ли някакви резултати?
 Аз я азползвам през едно миене на косата и след нея шампоанът е Керастаз за сгъстяване, а на следващото миене се намазвам с шампоана на Напура  Стамиген и после маска(редувам Макадамия с Лореал Прокератин) . Правилно ли процедирам? bouquet

# 539
  • Бургас / София
Благодаря ти Сетони ще пускам по често снимки, даже трябва и на скромната ми колекция, ама утре ще се занимавам с това  Hug, не знам дали е от шампоанът Дисциплин или от един трик, които гледах във фейсбук, даже ще го сложа и тука с кръглата четка момичето навива косата и суши като маша
Скрит текст:
видеото е тука. Малко навих само отпред кръглата четка, ама не ми се занимаваше с нея защото е леш в края на месеца си чакам една от Ейвън, ама пък ми хареса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт