Професионални серии за коса - тема 100

• 56 598
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Сити, при теб се е получило по-красиво.
Иначе аз ефекта като на мацката с четка го постигам много по-лесно и бързо, само като суша с ровентата.

# 541
  • Бургас / София
Аз съвсем малко завъртях, даже не знаех какво правя и с йонизиращата четка на Марокан се закачих малко  Mr. Green Joy . Много съм лява не ми се взимат и четки на Ровента и такива, че две маши ми бършат така праха  Joy

# 542
FreakOnALeash, благодаря bouquetкосата ти е прекрасна,гъста, плътна, и дълга..мечтаната за мен дължина Simple Smile

cityofangels, много хубави чупки са станали, и тези продукти  за къдрици  на Диспициплин  трябва да пробвам, ох много ми станата  продуктите за къдрици специално Embarassed Laughing

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 13:26 от DELI22

# 543
Да попитам за ампулите за скалп Денсифик изсушават ли скалпа при редовна и честа употреба? Как точно ги ползвахте - на подсушена коса преди другите продукти, нали? По цяла ампула ли слагате или по половин и на колко време? Има ли някакво омазняване, ефект мръсна коса или подобни странични ефекти?  Mr. Green Мисля да "забърша" една кутия и да видя дали ще имат ефект при мен... newsm78

cityofangels, много красива ти е косата и този цвят... Heart Eyes
Дели, ти явно си със светла основа щом боя номер 9 правиш с 6% оскидант? Или Колестона е силна боя?

# 544
  • Бургас / София
Дели, това е обикновеният Дисцпилин, иначе и аз съм навита на този за чуплива коса  Hug Благодаря за хубавите думи момичета  Hug

# 545
Дели, това е обикновеният Дисцпилин, иначе и аз съм навита на този за чуплива коса  Hug Благодаря за хубавите думи момичета  Hug

ок,благодаря, опасявам се да не ми идва по-изправящ някак си, знам ли, тйо е за къдрава коса направен нали специално, но понеже от термо крема Дисцеиплин получавах страхотно изправяне на къдриците Embarassed

lunna pateka, основата ми е светла, на ниво 7-ца  към 8-ца ,затова може би,боята не е силна според мен или агресивна Wink Grinning

# 546
  • Бургас/Пз
Сityofangels, много хубави чупки, направо са си къдрици Simple Smile И другия път не се крий така, сигурна съм, че си много хубава и ти, не само косата ти  Hug Hug

Много искам да я изсветля тази моята коса, обаче на тъмната ми естествена коса, май няма как да стане без химическо изсветляване, а така да не искаааам да я третирам  Sad Confused

# 547
ani_d, какъв ти е сега цвета, с кой номер  и боя се боядисваш, аз не съм изрусявала и обезцветявала за моят цвят Simple Smile

# 548
  • София
Фрийк разликата в косата ти е забележителна. Като врътнах назад старите снимки, които ни пусна предния път - тези с белия пуловер, сега косата ти изглежда много жива и обгрижена!!!

Сити, страхотни къдрици си си направила!

Аз по-късно ще си взема пратката от Арлен от Еконт. В неделя нямам търпение да пробвам бустера на Секси Хеър. Снощи пак се измих с мостричка на червения шампоан Про Файбър. Не го усещам по-специален засега.

# 549
  • Бургас / София
Мерси, момичета някои път ще се осмеля и ще пусна цяла моя снимка. Честно казано нищо специално не съм къдрила само леко с четката отпред, а знаете че моята коса си е чуплива  Hug bouquet

Едит: И аз очаквах от Дисциплин изправяне, а пък то какво стана  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 14:06 от cityofangels

# 550
  • София
Здравейте! Ползвам вече 3-та ампула Стамиген на Напура. По колко време стоите намазани с ампулата? Колко често я използвате и виждате ли някакви резултати?
 Аз я азползвам през едно миене на косата и след нея шампоанът е Керастаз за сгъстяване, а на следващото миене се намазвам с шампоана на Напура  Стамиген и после маска(редувам Макадамия с Лореал Прокератин) . Правилно ли процедирам? bouquet

Сентидо, добре действаш, може и така, може и преди всяко миене.
Аз ползвам преди всяко миене Стамиген, като стоя над 12 часа, слагам си ампулата вечерта, а косата мия на другия ден. Една ампула разпределям на два пъти.

Фрийк, страхотна ти е косата! Направо божествена! Изглежда много жива и хлъзгава, тежка  Heart Eyes Мечта, мечта!

Сити, твоята руса прелест пък няма какво да я коментирам - разкош  Heart Eyes

Аз днес стартирах Про Файбър серията и от днес, докато не свърши (а може и след това) да ползвам само нея. Малко ми е протеинова, но ще слагам Еластисайзър Екстрийм преди това, белким туширам ефекта. Определено е различна от всичко до сега, което съм ползвала. Няма силиконово усещане при употреба, макар косата да е хлъзгава под душа. Само уплътняване се усеща, както и протеин. Около два часа след като изсъхна, омекна, няма я леката сухота, която усещах веднага след измиването и изсушаването.
Може и да е от Ре чардж ампулата, защото ползвах нея, да рестартирам както се казва  Mr. Green

# 551
  • Чукарландия
Аз днес стартирах Про Файбър серията и от днес, докато не свърши (а може и след това) да ползвам само нея. Малко ми е протеинова, но ще слагам Еластисайзър Екстрийм преди това, белким туширам ефекта. Определено е различна от всичко до сега, което съм ползвала. Няма силиконово усещане при употреба, макар косата да е хлъзгава под душа. Само уплътняване се усеща, както и протеин. Около два часа след като изсъхна, омекна, няма я леката сухота, която усещах веднага след измиването и изсушаването.
Може и да е от Ре чардж ампулата, защото ползвах нея, да рестартирам както се казва  Mr. Green

Вив, добре ли е хидратираща терапия преди протеинова серия? Rolling Eyes

# 552
  • Бургас/Пз
Дели, естественият цвят ми е тъмно кестеняво. Боядисвам се с 6-ца. Последния път смесих 6-ца с 8-мица , но няма голяма разлика. Ползвала съм обаче само безамонячни бои, не искам да пробвам амонячни. Чудя се за нещо тъмно русо дори и безамонячно дали няма да се получи. Другото, което ме притеснява е че става различен цвят в корените и по дължините.
Ето това е най-светлото, което съм постигала до сега
Скрит текст:

Вивче, ти за червения Профайбър ли говориш , извинявай но съм пропуснала точно на коя серия си се спряла?

Белла, мен само хидратация преди протеина ме устройва, иначе получавам супер заплетена и суха по дължините коса.

# 553
Благодаря ви за милите думи  Hug, така ме засрамихте и определено не заслужавам всичките ви комплименти... Embarassed

Сити, страхотни вълни  Heart Eyes, точно такива искам и аз, но няма как да ми се получат само със стилизант за съжаление.

Ани, от Енцо поръчах с кода за безплатна доставка. Ама какви усилия положих само аз си знам. Тъкмо да поръчам и спря тока в офиса. Не го приех като знак, случва се. Като дойде тока, спря интернета. И това не го приех като знак.  Тръгнах да поръчвам през телефона и...ми падна батерията. Е, това вече го приех като знак  Mr. Green Но културно си извадих зарядното и пратих по дяволите всички знаци!  Twisted Evil

ПП: Да знаете, че ако очаквате нещо от Рибката, току що по телефона ми казаха, че зареждане на стоки няма да има днес, както са го планирали, а най-рано на 22-ри. Peace

Отивам да поработя, че и ток имам вече, и нет

# 554
ani_d, много ми харесва цвета ти Heart Eyes, но понякога ни се иска промяна дори лека Simple Smileс безамонячна боя няма как да изсветлиш , но е по-добре с боя , отколкото с обезцветяване Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт