Професионални серии за коса - тема 100

• 56 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Хахаха, Freak, майната им на знаците! Joy За ролките потърси в сайта на spestete.bg Magic Leverag и ще ти излезнат. И на теб и на Ситито са се получили много сладки къдрици.
Със сешоар и кръгла четка аз също успявам да постигна подобни, но ми отнема бая време, поне 20 мин, а сутрин си е мъка. Дори вече мъжът ми ме пита дали ще си мия косата, за да знае, кога да ме събуди.  Mr. Green
Сетони, мерси за съвета!
Ani d, и аз съм с тъмна основа и без обезцветяване е доста трудничко. Най-светлото без обезцветяване съм постигала с 8.1 на Лореал Resistance, но отиваше към русо-ръждивата гама, обаче пък нямах проблеми с разликата между корените и дължините. Покриваше перфектно.

# 556
sentido по препоръка на производителя ампулите на Напура за стимулиране на фоликулите се ползват 1 път седмично преди миене за около 5-10 мин. Аз лично, както и някои други момичета от темата, при по-дълъг престой сме получавали сърбеж и дискомфорт. Пробвай внимателно, ако решиш че искаш да престояваш повече, все пак става дума за скалпа, а съставът включва доста етерични масла, които могат да се проявяват като силни алергени. Ползвала съм цяла кутия по начина, по който е препоръчано и имах невероятен резултат. Peace

# 557
Да попитам за ампулите за скалп Денсифик изсушават ли скалпа при редовна и честа употреба? Как точно ги ползвахте - на подсушена коса преди другите продукти, нали? По цяла ампула ли слагате или по половин и на колко време? Има ли някакво омазняване, ефект мръсна коса или подобни странични ефекти?  Mr. Green Мисля да "забърша" една кутия и да видя дали ще имат ефект при мен... newsm78

cityofangels, много красива ти е косата и този цвят... Heart Eyes
Дели, ти явно си със светла основа щом боя номер 9 правиш с 6% оскидант? Или Колестона е силна боя?
Лунна, по една ампула на ден, всеки ден, три месеца. Аз така ги ползвах и имаше видим и страхотен ефект, много нови коси.Те попиват веднага, не изсушаваха изобщо при мен, не омазняват, не утежняват. Ефекта, при редовна употреба е доста нови косички, негативни странични ефекти няма, но пък положителен страничен е моментален обем.За да имат ефект, трябва да се ползват редовно. Могат и на суха и на влажна коса, така че ежедневното нанасяне си е според предпочитанията ти.След първата кутия вече се виждат много новички.
А за Колестон, като дългогодишна блондинка с нея, мога да кажа, че боята не е силна, в смисъл, агресивна, но е много качествена, покривна и има великолепни руси цветове, страхотна проф.боя !

# 558
  • Бургас / София
Благодаря на всички за комплиментите, Ани прекрасен цвят  bouquet

# 559
Момичета, Ливинг пруф в Арлен с код ли са на намаление? Искам да поръчам, но нямам мейл.

# 560
Докосни се до съвършенството! Само сега 10% отстъпка с код: PROOF10  Peace

# 561
Добре, много ми хареса тази тема да ви кажа - информация, коси, наличности - страхотни!!!  newsm10
Много полезна информация намерих, за което благодаря, та чак вече си харесах всичко от-до, без термо-защитата.
Обаче помагайте - колкото и да чета не мога да се ориентирам?!?! Sad Кой продукт ви е фаворит? Ако има значение косата ми е тънка, средно дълга, права, ползвам преса няколко пъти седмично, сешоар не, но много ми цъфти напоследък.

http://prikachi.com/images.php?images/140/8640140h.jpg

Ще пиша с отзиви като изпробвам туй-онуй Simple Smile

# 562
  • София
Ани, да, червената серия Про Файбъри взех, шампоан, балсам и серум. Определено ги чувствам протеинови, но пък напъследък ползвам предимно протеин, вероятно това също оказва голямо влияние.
Бела, предполагам, че няма проблем да ползвам Еластисайзъра преди протеинови серии, правила съм го и резултата много ми допада. То така или иначе протеиновия шампоан отваря кутикула, тъй че няма да отиде брутално в канала, но ще се усети по-мек. А и ако трябва да съм само с Про Файбърите ще ми се изсуши косата, днес го разбрах. Затова ще хидратирам паралелно когато има нужда, дано не проваля ефекта им  newsm78

# 563
  • София
Днес си поръчах крема за къдрици на Living proof от Арлен, и поисках мостри на full серията, та преди малко звъннаха да кажат че нямат никакви мостри, но съвсем скоро ще пуснат травъл комплекти и ще може да се пробва бюджетно  Wink.

# 564
Докосни се до съвършенството! Само сега 10% отстъпка с код: PROOF10  Peace

Jlo, благодаря много!

Линда, добре че споделяш за ампулите на Напура за фоликулите , че се ползват един път седмично! Аз ги почнах от скоро и ги слагам на всяко миене , през ден -два. Деля ампулата на две или две ампули за три намазвания. Ако наистина се ползват един път седмично излиза много по-икономично. Естествено в магазина никой не ти казва, нали трябва да продават повече.

# 565
Добре, много ми хареса тази тема да ви кажа - информация, коси, наличности - страхотни!!!  newsm10
Много полезна информация намерих, за което благодаря, та чак вече си харесах всичко от-до, без термо-защитата.
Обаче помагайте - колкото и да чета не мога да се ориентирам?!?! Sad Кой продукт ви е фаворит? Ако има значение косата ми е тънка, средно дълга, права, ползвам преса няколко пъти седмично, сешоар не, но много ми цъфти напоследък.

http://prikachi.com/images.php?images/140/8640140h.jpg

Ще пиша с отзиви като изпробвам туй-онуй Simple Smile

Много момичета са доволни от термото на секси хеър за преса http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html  Аз ползвам другия вариант за сешоар и съм доволна. Също и от Нектар термик. Разкошна миризма!

# 566
  • София
Леле, аз пък си ги ползвам яко, по три пъти седмично Стамитен ампулите ...  newsm78  Но така добре ми действат, косата ми е двойно по-гъста, страшно много нови растежи имам. Не знаех, че се ползват веднъж седмично  Embarassed

# 567
Айдеее и аз цамбурнах с една поръчка на Ливинг пруф. Поръчах ш+б и финиша PHD серията. Дано наистина отложи измиването. Поръчах и серум за увредени краища на SACHAJUAN.

Хубаво е предупреждението , че участието в темата води до пристрастяване и разоряване... Уви не ме спря! Мноооого е заразно!

# 568
Kölsches Mädel, много ти благодаря! Hug

# 569
МИШЧИЦЕ,
Скрит текст:
Имаш аватар трепач!Обожавам ги тези двамата сладури от Sex and the city  Heart Eyes

Е,нееее...Сега пък травъли на Ливинг Прууф  Whistling И да не искам,ще си взема от всеки наличен вид  Mr. Green Дано Арлен заредят повечко  Wink

Общи условия

Активация на акаунт