Професионални серии за коса - тема 100

• 56 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Марсела,
Предполагам ако нямаш дразнение, че може и всеки ден да се ползват, но аз лично предпочитам да се придържам към препоръките на хората, създали продукта. Имах оптималент ефект, а пък и както казваш далеч по-икономично се получава. Wink
А относно описанията и упътванията в магазините - никога не се водя по тях! Винаги разучавам официалните сайтове, като набележа нещо, както и ревюта. Така се хвърлих и към Living proof Flutter

# 571
  • Чукарландия
Последното намаление на Напура в ЗР 20% ли беше? Hug

Скрит текст:
Така ме е яд, че не си поръчах нещата, които ми трябват, а си поръчах сума ти и други глупости, които не ми трябват или поне не толкова... #Cussing out

# 572
  • USA
Загубих се сред толкова избор.

Търся си уплътняваща грижа,която да подсили тънък косъм..без ефект бетониране и трудна за сресване коса.Четох много похвали за Aveda Invati серията и се чудя дали да не я грабвам. Thinking
Скрит текст:

За който питаше,Full на LP е точно серия за тънък косъм,която да подсили структурата му и да даде глобален обем.Точно такива неща търся вмомента,но точно пък този бранд не ми е приоритетен.

# 573
  • Чукарландия
За който питаше,Full на LP е точно серия за тънък косъм,която да подсили структурата му и да даде глобален обем.Точно такива неща търся вмомента,но точно пък този бранд не ми е приоритетен.

Защо, може ли да споделиш? Hug

# 574
  • София
На косъм бях преди малко да си купя ш и б на ливинг. Бях в рибката за едни неща та фирис. Ако не ме чакаха отвън. .. щях да прегреша.
МНого съм доволна от кюн. Една токова плътна, тежка и подредена ми направи косата.

# 575
  • USA

Защо, може ли да споделиш? Hug

Защото имам сериите PHD(слабичка за моята коса),Restore(тази ми харесва),No frizz(не прави почти нищо за фриза).За цените си,смятам,че бранда е преекспонирано лансиран като уау уау.

# 576
Beautyholicа, на Aveda съм ползвала шампоан и балсам за обем - нищо особено не правеха с моята коса, държаха се като козметика от супермаркета.

# 577
  • София
Аз така с четка нищо не мога да направя. Като духна със сушуара и се разхвърчава коса, не мога да си закача киюура на четката, разрошвасе, заплита се... Много съм вързана в ръцете.  И френска плитка не мога да си направя... и спреса не мога да се навия, а пък с маша - Simple Smile))))))))не ми траят къдриците повече от час. Все се чудя какво термо да си купя, така че да навия с машат аи да станат хубави трайни къдрици, а косата да не е като гипсирана... КАжете някакво такова термо, моля...
Бютихолика, взе ми пробвай Кюн Витал Нутришън Шампоан и маска. Аз така от тестери ги пробвах, само че с балсам. И си купих Ш и М. Днес се измих сутринта - и уау! ( все пак не върховно уау, но задоволително) - косата ми се изглади, стана една тежка, лъскава, още по-права, все едно допълнително съм я дооправяла да е още по-права... А съм с тъничка рядка права коса, коят лесно се смачква...

# 578
Сешоар  Simple Smile

# 579
не ми траят къдриците повече от час. Все се чудя какво термо да си купя, така че да навия с машат аи да станат хубави трайни къдрици, а косата да не е като гипсирана... КАжете някакво такова термо, моля...

Ето за този спрей пише че се ползва и така- с маша и/или четка.Гледах клипове в ютуб и се впечатлих.Има и термозащита: http://www.arlen.bg/product/3231/sprey-lak-za-stilizirane-i-fiks … spray-225-ml.html

# 580
  • София
Ми не мога да спра да пиша СУШУАР  Joy Embarassed Shocked
КАто ми се е загнездила така думата и не мога да си я зибия от главата. Чак пък така неграмотна по принцип не съм, но с тази дума не мога да се разделя без лоботомия. КАто видите, че съм написала СУШУАР, си затворете очите и все едно съм написла СЕШОАР! Mr. Green Crossing Arms Praynig

# 581
По темата - косата ми е гъста, с нормален, може би към фин косъм. Боядисвам я с безамонячна боя веднъж в месеца или на два. Остявам да съхне сама, оформям със замозалепващи ролки. Те по никакъв начин не вредят на косата ми, ползвам ги над 10 години.  Преса не съм използвала никога.
Мисля, че косата ми е здрава.
Не снимам, защото имам 4 серии и те са отдавна много пъти обсъждани в темата. Иска ми се да свърша нещо, за да купя друго. Падарих и изхвърлих три продукта през миналата година и това ми се вижда много честно казано. За размени ми е по-трудно, защото не живея в България.

Влязох, за да напиша, че бамбуците на Алтерна (имам серията за блясък) оставяха косата ми без обем и изглеждаше тънка.
Тъкмо щях да ги снимам за размяна, но след толкова добри отзиви, реших пак да ги пробвам. Открих как да ги ползвам, без да ми отнемат от обема. Просто от шампоана слагам много малко и само веднъж, само в корените. По дължините аз не слагам по принцип. Напълно е достатъчно, шампоанът е много измивен, с тази серия косата се запазва по-чиста с един ден от обичайното при мен.

Косата има блясък, нормален обем, ароматът е хубав, не ми е уау чак, но ще си я ползвам.

# 582
sentido по препоръка на производителя ампулите на Напура за стимулиране на фоликулите се ползват 1 път седмично преди миене за около 5-10 мин. Аз лично, както и някои други момичета от темата, при по-дълъг престой сме получавали сърбеж и дискомфорт. Пробвай внимателно, ако решиш че искаш да престояваш повече, все пак става дума за скалпа, а съставът включва доста етерични масла, които могат да се проявяват като силни алергени. Ползвала съм цяла кутия по начина, по който е препоръчано и имах невероятен резултат. Peace
А тези за растеж всеки ден ли могат да се използват ?

# 583
Ми не мога да спра да пиша СУШУАР  Joy Embarassed Shocked
КАто ми се е загнездила така думата и не мога да си я зибия от главата. Чак пък така неграмотна по принцип не съм, но с тази дума не мога да се разделя без лоботомия. КАто видите, че съм написала СУШУАР, си затворете очите и все едно съм написла СЕШОАР! Mr. Green Crossing Arms Praynig

Ако трябва да сме честни и обективни,точната дума БЕШЕ Сушоар.И аз така си я знаех,още от ученичка 80те и 90те години  Mr. Green Това пишеше и по табелките в магазините.Но изведнъж някой реши,че Сушоар вече е Сешоар.Това преди 15ина години,може би  Thinking Беше ми страшно трудно,гадно и странно да започна да казвам Сешоар.Мразех я тази дума.Сега става същото със: от Емигрант-вече е Мигрант,от Блогър-вече е Влогър..Еми тъпо е.Мое мнение.

# 584
Бубе за сушоар си права, ама за емигранта-Не, сега е бежанец.

Общи условия

Активация на акаунт