Професионални серии за коса - тема 100

• 56 567
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Бубка, на мен и на Бел никак не ни допадна...изчакай и отзива на Дели, за да не те подведа, коси различни, знаеш. Но си е кофти продукт и това си е  Laughing

# 601
Пиша за ампулите Анаген и Стамиген.
Производителите НЕ препоръчват да се ползват ЕДИН път седмично!!!!!!! На кутията на Стамиген и на опътването на Анаген пише - ДВА пъти седмично по една ампула! А съответният шампоан ежедневно.
И с една удивителна щях да разбера, че съм се объркала Peace На кутията ми Анаген пише 1-2 per week, имах спомен че Стамигена бяха по-рядко, действително в сайта го няма това упътване, явно само на опаковките. Много съжалявам ако съм объркала някой!

Аз пробвах серията Restore Living proof и изобщо не съжалявам, че стрелях на сляпо с тази марка без отзиви тук. Heart Eyes Определено е по-подходяща за третирана коса от PHD (макар че аз и нея много харесах), усещам косата си плътна и заздравена, но без гадното усещане като след протеин (поне при мен). Наистина серия за изтощена, но и СУХА коса. Крема е най-големия разкош, дано предпазва и от цъфтеж. Има в началото хидролизирана коприна, и ако е сходен с коприната на Чи разбирам защо толкова я обичате.
Имам да пробвам още някои неща, но мисля да пиша накуп, за да не ставам досадна!
Скрит текст:
Имам само пробвани по максимум 20мл. сините Джойко за суха коса Ш и Б, маска Макадамия за плътна коса и маската Наши и с удоволствие бих разменила за нещо на Living, ако се намери някой недоволен от продуктите. Peace

# 602
JLo ме е изпреварила с обяснения.
Бубка, а към теб специално... нали знаеш как съм  Hug  Heart Eyes kiss , ама не пречи да си пишем разни работи, нали?!
Спирам със спама.
Имам да опитвам два нови за мен продукта на ФК и скоро ще дам мнение.

# 603
  • USA
Beautyholicа, на Aveda съм ползвала шампоан и балсам за обем - нищо особено не правеха с моята коса, държаха се като козметика от супермаркета.

Ти току що разби мечтите ме. Laughing Имам мостри на серията за плътност,но от 1-2 ползвания едва ли ще добия истинска представа за продуктите.
И между другото,тъкмо се прибирам от пазаруване по американски.Косата ми пак пирува. Grinning

# 604
Днес ми направиха терапията Протокол Дисциплин във фризьорския салон заедно с ампула Цимент с бустер Дисциплин. Запечатването и накрая завършването на прическата бяха със Стиймпод. Имаше персонални консултации с експерт Керастаз и една мила дама ме научи на много неща и ми препоръча доста начини за използване на продуктите им, които не знаех и получавах понякога кофти резултати. Ще пробвам по новите начини и да видя. Накрая ми дадоха отстъпка на продуктите Керастаз и взех отдавна заглежданите Хроноложист шампоан и маска и така си направих пълната серия. Казаха ми маската задължително да я слагам и на скалпа. Получих и подарък златен аромат за стая Керастаз. Такова нещо не знаех че съществува. Много хубаво мирише да видим как ще ароматизира.

# 605
densi сподели ,моля те,тези начини за използване на продуктите им Praynig защото май много не ми допадат нещата,които имам на марката,но проблемът може да е в моя телевизор  newsm78

# 606
Казах например, че не харесвам крема Крем де ла Крем за изглаждане и фризи ефект, защото е ужасно лепкав и втвърдяващ продукт и те ми обясниха, че задължително се смесва в шепата с друг продукт като например Еликсир Ултим или термозащитните млека, и то Крем де ла Крем в супер малко количество грахово зърно за цялата ми дълга коса и ми показаха нагледно какво се получава. Дааа няма такова нещо като моите много лошо похарчени 35 лв. за него. Така ще го ползвам отсега нататък което го прави вечно мой, защото няма да се свърши и за 10 години, а има срок на годност една мисля.
Всъщност да ви попитам дамите с големите колекции как се справяте със срока на годност на продуктите?
След това ме попитаха защо не ползвам лак за коса след прическа и аз обясних, че не харесвам ефекта, а и ползвам само преси Исо Бюти след които няма нужда от фиксиране и те ме навиха да пробвам все пак и ме пръснаха съвсем леко с някакъв лилав техен и няма втърдяване, нама нищо. Аз не бях ползвала техен де и си мислех, че всички са като Тафта примерно и правят каска на главата.
За използването на шампоаните и маските им ще пиша утре. Hug

# 607
Ще очаквам с нетърпение поста ти за шампоаните и маските Hug
Ако има и някаква тайна за фузио дозите,че купих две кутии,като видях колко ги харесвате,но не виждам разлика след ползването им.Чудя се да запечатвам ли с някаква маска newsm78

# 608
  • USA
И на мен ми е любопитно това със сроковете на годност,защото също имам един чувал с продукти,купувани преди година,две.Отваряни,ползвани,оставени настрана.
Дали не им заслабва действието,развалят ли се.. Thinking

# 609
  • София
Ще очаквам с нетърпение поста ти за шампоаните и маските Hug
Ако има и някаква тайна за фузио дозите,че купих две кутии,като видях колко ги харесвате,но не виждам разлика след ползването им.Чудя се да запечатвам ли с някаква маска newsm78

Аз не мога да се науча да ползвам ампули за дължини без запечатване. Слагам по-малко количество балсам/ маска и добре се получава. Поне непосредствено след употреба, иначе не съм сигирна за запазване на резултата след не знам си колко измивания.

# 610
За моята коса ми каза дамата да не ползвам маска/ балсам след концентрат и задължително да слагам бустер, а не само концентрат, както често правя. Освен това ме предупреди да не стоя, а веднага да измивам и да спазвам абсолютно точно указаното време за стоене с дадена маска/балсам на марката или малко повече, но никога по-малко. Например за маската Терапист ме предупреди да я нанасям само от средата на косъма надолу и никога близо до корена, защото ще ми утежни, ще ми даде обем, ще ме фризи и ще направи косъма ми разхвърчан още от основата. Смятам да спазвам съвети и да видя дали ще има различен резултат. Жената за моя изненада определи абсолютно точно състоянието на косата ми, скалпа, дължините и върховете. Досега никога не ми се е случвало дори и с апаратите в Антоанет. Аз си знам, но друг да ми каже точно не. Направи ми и тестове с косъма, за да провери колко и дали имам еластичност.

# 611
И аз ползвах само концентрат,без бустер,но ще се поправя и често стоя по-кратко от указаното време с маска Embarassed
дензи благодаря за полезното инфо bouquet

# 612
Руса мама, май ти писа , че имаш кератиновата преса на Ремингтон, нали?Доволна ли си ?
Аз съм на етапа търсене на преса та се чудя коя ще е добре за мен.Косата ми е гъста, но тънка.
Чудя се между кератиновата и някоя на ISO. На ISO виждам , че има някаква нова синя- http://beautybg.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8/mirror-gold-collection-15
 коя е по добра според вас.

# 613
  • София
Подарих моята преса Исо Бюти на Маман  Mr. Green и днес забърках новата, за която nnnn82 е дала линк. Като техен клиент имаше отстъпка от 40 лева, мисля и аз платих 160 лева. Ще я пробвам следващия път.

Набързо да разкажа за моята одисея по боядисването.
Прибирам се вчера от работа и се намацвам с масла. След 2-3 часа реших да боядисвам. В боята сложих малко реконструктора на Джойко. При преброяване на наличностите го открих и се сетих, че по-голямата част го подарих на сестра ми, а за мен запазих малко. Сложих масло от облепиха и малко маска Архитект.  Mr. Green Бъркоч  Joy Първо намазах корените. Обаче както бях намазана нещо се замотах и то минало повече от 30 минути. Набързо намазах дължините  (не ги бях боядисвала  от октомври и бяха много рижави  вече) и стоях намазана още 10 минути. Докато измия минал почти час  #Crazy #Crazy #Crazy Викам си ако сега не ми окапа косата и не ми се обели  скалпа няма кога.  Crossing Arms  Както ви писах не измих с шампоан (то в боята си има малко ) ами изплакнах само много добре косата. На мокра коса ми се видя, че корените са станали по-светли от останалата част с около тон и половина. Смесих три бои на Мажерел  (1/4 от 8.0; 1/4 от 7.1 и 1/2 от 6.1 с 6% окислител). За да намаля евентуални щети на мокра коса сложих от 10 минутния стимулатор за скалп на Гроу Горджъс, а по дължините Смесих по 1/3 Еластисайзер, преуош терапията на Керастаз Нутритив и нощната маска на Гроу Горджъс. Намазах много обилно и минах с терапевтичната преса, после духнах  малко със сешоар и си легнах. На сутринта изплакнах и почти нищо нямаше за отмиване - всичко се беше поело от косата. Измих с Керастаз Хрома Каптив. Все забравям, че това си е хубав шампоан и не е само за след боя, ама при толкова неща само тогава му идва ред  hahaha
След това смесих концентрат Олео Фюжън с бустер Пикселист, а след като напръсках косата запечатах с малко от бялата ампула на Лореал Профайбар, а отгоре малко от маската за боядисан коса COLUSTRE на Shu-Uemura, защото тя дава страхотен блясък и хидратация. Поиграх още веднъж с терапевтичната преса и оставих косата сплетена на плитка. Останах да работя вкъщи и изплакнах косата след няколко часа.
Цвета беше хванал страхотно - равномерен, с много блясък и без разлика между корени и дължини.  Heart Eyes Скалпа никакъв   сърбеж и дискомфорт, навих много леко на едра маша. Няма никакви видими белези за поражения от едночасовия престой на боята върху главата ми. Ако не бях сложила масла сега щях да съм със сърбящ  скалп.
Някой беше питал дали маслата не пречат на изсветляването
НЕ, не пречат. Пазят кожата на скалпа, косата. Моята коса е черна и виждате с какъв номер боядисвам - става шоколадово златисто без да блондирам, а като избледнее и избият червени нюанси става светла марсала (особено на слънце много светла - виждали сте)

Като резюме доволна  Heart Eyes Ще изчакам обаче да видя дали няма да има повече сухота и изпръхване  на дължините от това боядисване. Ако няма поражения ще обявя маслата за номер 1 протектор.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 01:05 от Мagnollia

# 614
  • Пловдив
Денси,като цяло,освен препоръкте доволна ли си от фризьорския салон?
Много го заглеждам напоследък..

Общи условия

Активация на акаунт