Професионални серии за коса - тема 100

• 56 573
  • 738
  •   2
Отговори
# 615
В четвъртък се боядисах с Вела Колестон  5.00 и окислител 20%. Нанесох само в корените и стоях 40 мин. Днес на дневна светлина ми тъмнее доста😤. Много ли време стоях, не мога да разбера. Ще пусна снимки утре на дневна светлина,за да придобиете представа.
С нещо да я намажа, за да падне по-бързо боята?

# 616
Денси,като цяло,освен препоръкте доволна ли си от фризьорския салон?
Много го заглеждам напоследък..
Не знам за кой салон си мислиш, но не съм била в Сосо. Hug
Благодаря за отзива за този салон, който беше даден по-горе. Все пак ще го пробвам. bouquet

# 617
  • София
Денси, ей това е новина - попаднала си на професионалист, който разбира от работата си! Това днес е такава рядкост! Взе ли си визиткат ана тази жена, да ходиш да те изкерастасва от време на време?
ИЗчетох това, което Магнолия е написала за романа с последното боядисване. Не се боядисвам и по тази причина ми стана любопитно с тези масла преди боята. Значи слагат се масла в корените и по дължините, ама обилно ли или мъничко? и после отгоре върху тях се слага боята? И тя минава през маслата  и си влиза в косъма без проблем? И се чудя, боята измива ли се с шампоан после , или само с вода  newsm78 По принцип , дори без масла преди боята , с шампоан ли се отмива боята? Т.е. може ли да структурирате стъпка по стъпка едно текстче как се боядисва коса и едно как се изсветлява? ПРедполагам ще е полезно и на други лаици в боядисването, не само на мен.

# 618
  • София
Имам и друго питане - за машите за коса. Търкалям в шкафа 2 маши за коса Бейбилис. Едната е за вълни, другата е за стандартно дебели кдрици. Въобще не ми правят къдрици  Thinking И намаксимална температура - пак поначупват кичурите, но след малко стават просто вълни, а след някой час косата ми пак си е права... Освен това мирише на пържоли после  Sick ИСкам маша, която като на филчме  да направи гладка стегната къдрица, по цялата дължина на косъма еднакво навита и това нещо да ми издържи поне половин ден, ако не и цял...
Пробвала съм да навивам всякак косата - откорена надолу плътно по машата; оъ върха защипан с щипката и навивам нагоре. Ми не става  Shocked Само ми се намачкава косата...

# 619
Линда, многото удивителни бяха не за теб, а за хората, които биха останали заблудени какви са препоръките на производителя.  Peace

Не знам ти каква кутия имаш, но на моята кутия Анаген, не пише колко често да се ползват, а само, че са след миене. Колко често се ползват Анаген пише в упътването, което беше вътре в кутията. А именно два пъти седмично:

В кутията Стамиген няма упътване, всичко си го пише на кутията. А именно отново два пъти седмично:

Моите кутии са купуване миналата година октомври месец.  Peace

Епонка, кой серум на ФК ползваш и как нанасяш стимулиращата маска за скалп? Разкажи малко по-подробно моля  Praynig
Серума ползваш в дните, когато не миеш косата, така ли?  Замърсява ли косата? А стимулиращата маска правиш в седмицата, когато си с Анаген ампули?

Този тонер на ФК ползвам: http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--chu … calp-toner-250-ml. Слагам го ако някой път ми стане нещо по-чувствителен скалпа след баня. Много хубаво хидратира и успокоява. Като водичка е, не замърсява изобщо.

Скалп стимулиращата маска ползвам тогава, когато ползвам Еластисайзера, което е веднъж на две седмици, без значение от другите седмични грижи. Нанасям директно от тубичката и масажирам. Една ампула ми стига за два пъти.

Аз мия косата почти всеки ден. Не комбинирам грижа за скалпа преди миене с такава след миене в един ден.

Денси, в кой салон ходи?  Hug

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 09:41 от Епона

# 620
Магнолия, страшен протокол си направила вчера!  Heart Eyes
Това с маслата знам, че и друг път си го казвала, но все не съм се осмелявала да го приложа. Другия път обаче ще се осмеля.

Пролет, не съм експерт в боядисването, то ако бях ехеее Simple Smile, но някои бои ( не мога да говоря за всички марки, защото не съм запозната) няма нужда от  шампоан. Примерно последно като мазах корени с Лореал Продиджи на описанието си пишеше да се измие с хладка вода само, без шампоан.

Чакам куриера с крема Restore на Ливинг Пруф, за да си измия косата!  Joy
Чудя се обаче дали, ако измия с хидратираща серия ще е неправилно?

П.С Като се замисля хидратиращата серия ще запечата косъма и кремът няма да може да проникне хубаво. Ще използвам протеинова.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 10:13 от Kölsches Mädel

# 621
Здравейте, имате страхотни коси а пък колекциите ви ... нямам думи  newsm81  
Какви масла слагате преди боядисване ? Само на скалпа ли ги слагате или и по дължините ?
При мен белите коси много трудно ми хващат боята ... Ще се радвам да ми дадете съвет как да получа по-добро покритие.

# 622
Също обилно нанасям масла по косата поне 2 дена преди боядисване.Това го правя от години.Последната година слагам от аргановите олиа които имам.Мацам щедро.Боята ми хваща перфектно,косата не се изтощава.Доволна съм.

# 623
  • Belgium
Момичета, някой със скорошни впечатления от серията за обем и анти фриз серията на Living Proof?

Погледнах няколко страници назад и мернах положителното мнение на Linda, но то мисля не е за някоя от тези две серии.

И друг въпрос имам - някой пробва ли терапиите за коса в магазина на Златна рибка, които те рекламираха? Аз така или иначе след 10-тина дни ще отида да изпробвам Алтерна Тен, но все пак ще се радвам на предварителни отзиви  Laughing

# 624
Лу, радвам се да те видя Hug
astravera, много похвали серията за обем. Тъкмо я разучавам в сайта на марката и мисля скоро да я взема.
PHD серията също дава страхотен обем, косата остава гладка и подвижна, усеща се сякаш е двойна. Peace

# 625
  • Пловдив
Денси,като цяло,освен препоръкте доволна ли си от фризьорския салон?
Много го заглеждам напоследък..
Не знам за кой салон си мислиш, но не съм била в Сосо. Hug
Благодаря за отзива за този салон, който беше даден по-горе. Все пак ще го пробвам. bouquet
За Coco си мислех аз Hug

# 626
  • Belgium
Линде, и аз се радвам те видя  Hug

Не мога да ви смогвам на темпото напоследък, но като стигна до изпробване на нова серия или марка, винаги се допитвам до темата, много е полезна  Heart Eyes

И аз си мисля да заръчам точно шампоана за обем и анти фриз спрея първоначално. Пък ако се харесаме, ще взема и други продукти на марката. Добре че вече се намира лесно.  Laughing

# 627
  • София
Момичета, бустера за обем на Секси Хеър http://www.arlen.bg/product/2803/buster-terapia-za-obem-sexy-hai … ooster-200ml.html се използва след балсам/маска или вместо балсам/маска?

# 628
Лу, от това което изчетох по чужди ревюта и в сайта на Ливинг, май no frizz серията е със сравнително малко положителни отзиви. Спрея от restore серията също се води, че има анти фриз ефект + че пази от топлинни уреди и uv лъчи. Много ми хареса на мен, че при пръскане няма намокряне на косата, като сух спрей е някак, а пък веднага се вижда как фризитата слягат и косата става гладка.
Абе като цяло съм ей така  Heart Eyes от всичко пробвано до момента.

# 629
Ето снимки след Протокол Дисциплин
преди и след вечерното ми разресване.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт