Професионални серии за коса - тема 100

• 56 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Епонка, благодаря за подробното обяснение  Hug

Денси, невероятна ти е косата! Много ми харесва!  Heart Eyes
Днес чакам с нетърпение да разкажеш за съветите за шампоани и маски на Керастас  Praynig Това е толкова интересно! Заслужава си да го знаем и ти благодаря от сърце, че го споделяш  Hug

Ловинг, и при мен Червените Про Файбъри дават протеиново усещане, но само по време на измиването и в първия час след това. По-късно косата става мека, лъскава и страхотна! До момента съм ползвала само веднъж серията, но съм твърдо убедена да продължа поне месец, защото искам да извлека всички ползи. Намислила съм, ако се усети много протеина да слагам Еластисайзър, както и от хидратиращото спрейче на Джойко от Мойсчър риковъри серията. Маските с кокосово масло също се прекрасен вариант.

Относно сроковете на годност, все си мисля, че тая химия няма как чак пък да се развали  hahaha Та аз не мисля да хвърлям, дори и да е изтекъл срока на нещо.

# 646
  • София
Денси, много хубава слънчева коса.  Hug

Не мога да насмогна да ви изчета, много бързо пишете.  Simple Smile
Много ми е любопитна серията за обем на  Living Proof, но ще чакам да пуснат малките разфасовки, че вече няма къде да слагам продуктите.  Laughing

И да питам терапията на Наши само в големи количества ли е или може и малки някъде да се намери? Много искам да я купя, но ще трябва да я ползвам цял живот.  Crazy

# 647
  • София
Момичета, бустера за обем на Секси Хеър http://www.arlen.bg/product/2803/buster-terapia-za-obem-sexy-hai … ooster-200ml.html се използва след балсам/маска или вместо балсам/маска?

Мисля , че е вместо маска. Консултирах се със Сити и тя така го ползва.

Благодаря ти, Ани  bouquet

# 648
ДЕНСИ,чудесна коса имаш  Peace Лъскава и дълга  Heart Eyes

denisha,твоята изглежда много плътна и гъста.Блазе ти  Flutter Много е хубава.Впрочем и аз имам същата четка  Wink Прекрасна е  Peace

# 649
densi, косата ти е много красива. имаш ли отпред по-къси пластове, не е равно подстригана, нали?

denisha, косата ти е гъста и плътна.

Аз обмислям промяна в подстрижката си, имам по-къси и филирани пластове по дължината и обмислям да ги поизравня. Още вне съм сигурна какво да обясня на фризьора ми.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 12:49 от marigold_

# 650
  • София
Дениша, наистина, страшно плътен косъм  Crazy
Бубе, каква е четката, че си я харесах  Mr. Green

# 651
Благодаря ви. Hug Да имам по-къси пластове отпред.

# 652
  • София
ДЕНСИ,чудесна коса имаш  Peace Лъскава и дълга  Heart Eyes

denisha,твоята изглежда много плътна и гъста.Блазе ти  Flutter Много е хубава.Впрочем и аз имам същата четка  Wink Прекрасна е  Peace
Бубка, благодаря ти много за комплимента!  Hug  bouquet
Коя четка?  newsm78

# 653
  • София
densi, косата ти е много красива. имаш ли отпред по-къси пластове, не е равно подстригана, нали?

denisha, косата ти е гъста и плътна.

Аз обмислям промяна в подстрижката си, имам по-къси и филирани пластове по дължината и обмислям да ги поизравня. Още вне съм сигурна какво да обясня на фризьора ми.

Мари, благодаря ти! Аз пък толкова харесвам етажи, а на мен хич не седят. Или не се забелязват, или съм като проскубана. Сигурна съм, че ще те консултира кое и как е най-подходящо за твоята коса!  bouquet

# 654
densi, по-късите пластове са само около лицето, по дължините на гърба нямаш етажи, нали? А филирана ли ли е леко на места или не? Много хубаво е подстригана.

Аз си харесах подарък за 8ми март  Wink
 http://www.kerastase.com/en/hair-care-densifique/serum-jeunesse

# 655
Magnollia, ти защо сменяш старата с нова Iso преса , не ли си доволна?Кой модел според вас е най -щадящ.Питам ви защото не съм от София и не мога да ги погледна на живо и да разпитам на щанда им.

# 656
  • София
Дениша, наистина, страшно плътен косъм  Crazy
Бубе, каква е четката, че си я харесах  Mr. Green
Вивиан, благодаря ти! Плътен да, ама вече по-тънък от преди години, че и се изправи. Имах тежки масури, от тези, които от средата на дължините се завиваха... ех...  Sad
 Коя четка?!  Hug

# 657
  • Belgium
Inked Mom, благодаря ти за подробния отзив за Living Proof  Laughing

Нашите коси са различни, но това че не сваля цвета е чудесно. Да видим как ще се отрази на моя прав косъм. И ще пиша отзив непременно.

# 658
denisha, като видях снимката на косата ти, си помислих, че ще стоят много хубаво пластове. Но си трябва добър фризьор. И добрите фризьори оплескват понякога пластовете. Аз съм от много години с такава прическа, имам етажи и по дължините. Косата ми е и филирана. но се е случвало да имам ядове с пластовете доста през годините. Но направени добре, дават чудна визия на косата. А фризьорите лесно минават границата с филирането и затова остава впечатлението, че с филиране косата изглежда проскубана.

# 659
Чудесни коси имате, момичета  bouquet

И мен ме замислиха Living Proof и съм хвърлила около на измиващия балсам за къдрава коса. Някоя къдрокоска да има впечатления?

Аз снощи нанесох наскалпа ампула стмиген, преди малко се къносах и после ще мия с оцветяващ в медно шампоан на Лакме (сетониHug) Да видим с всичко наведнъж какво ще се получи  hahaha

Имам въпрос относно Стамиген ампулите: дали има максимално време да стоят разпечатани  newsm78 Аз една я използвам 2-3 седмици и се чудех дали е прблем. Няма странна миризма, консистенция или друго, което да ме кара да мисля, че й има нещо, но все пак да питам.

Скрит текст:
Нали с колежката ми си разделихме една кутия с ампули за събуждане на фоликулите и сега през няколко дни идва, бута ми косата и ме пита "Кога ги буди ония за последно?"  hahaha Все й бяга думата "фоликули"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт