Хем забавно, хем донякъде полезно:
http://www.dnes.bg/izvanrelsi/2007/06/28/operaciia-quot-kyrlej-q … odyljenieto.38162
)) Сигурно и аз така бих направила.
тя каза, че 85% от кърлежите са заразни
написа антибиотик и само стискам палци да се размине всичко. Ще взема и да пусна сигнал до общината за този кърлеж, да напръскат пак. Малко съм се притеснила, но все пак следим положението и не би трябвало да има някакви проблеми.
за подаръци и аз нямам идея, има си тротинетка, има мотор, има и кола, и лего, и кубчета, и хиляда други глупости.
И аз мисля, че е рано, но като я видях ми се струва, че няма да и трябва много време да свикне с нея. Все пак оставам на идеята за баланс байк това лято, а другото ще вземем тротинетка.
нямам търпение вече и може и да помисля там някак да му сложим ваксината, че да може да заминем сега възможно най-скоро. Просто ми е някак много трудно да се оправям тук с него и се надявам силно, че при нашите, макар и работещи ще ми е по-лесно. Татко е на смени и ще ми помага повече. Вярно ММ няма да го има, но и за по-чистия въздух и море си заслужава.
Боян му се взе акъла.....Единственото което не ме очарова особено беше руската музика на живо
просто беше петък и явно имат такава програма.
Иначе в по-дивата част на Борисовата, тази към Плиска съм виждала такова място. След подлеза, който свързва двете части и нагоре има кортове, ако не се лъжа, но ми е трудно да го обясня. Около въженият парк също съм виждала да празнуват. Иначе Камбаните също не е лошо място за открито. И в нашия парк в Младост съм виждала РД да правят, но не съм много ОК с това т.к. там има твърде много други деца и не е Ок те да гледат храни и напитки и разни игри отстрани....а и не винаги се почиства достатъчно добре след това, но пък това за всяко място на открито е задължително...... 
за приказването и той говори китайски, но съм почти убедена, че понякога ми казва цели изречения, просто аз не го разбирам. Говори си с интонация и всичко, казва дълги неща, само трябва да го докара малко по-разбираемо, че майка му хич я няма с чуждите езици

Отдавна не ми се беше случвало да имам повече от едно болно дете, а сега трите (добре че последователно) и направо ще се гръмна!
) Даже в някои аспекти е по-зле, защото като е болно детето, той помага. А сега аз сама гледам мъж, дете, куче и къща...ама с температура над 39 нямам избор
Ще оцелеем, надявам се, дано само не се разболеем ние с детето (пазим се, ама сме в един апартамент...).
а пък като влязох да раждам, август месец, бях със супер бруталистичната кашлица
тогава пък много се притеснявах бебе на един ден да не лепне вирус с кашлица от мене
обаче реших, че антителата циркулират и в него, така че ще се размине - и се размина. Но беше шоу. И ЧЕСТИТО! Много ви се радвам. И ние май май няма да чакаме още дълго 
и на мен ми липсва през деня, но не е някаква голяма драма, защото получава много по-пълноценни преживявания там, отколкото мога да му предоставя аз вкъщи. И научава страшно много неща, почти яде сам, започна да прави опити да се облича и съблича, говори повече - развитието е много бурно и се дължи до голяма степен на яслата според мен.
Препоръчани теми