Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 3

• 97 116
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Лив, Електра, благодаря  Hug

# 676
Здравейте скъпи момичета, правя подготовка за ЗЕТ , на 10 ти ден от прием на естрофем съм от събота ще вземам и дуфастон и утрогестан. Имам само 1 замразен ембрион, знам че шанса е малък, но имам малко надежда и желая успех на всички, които чакат в момента и ще ви следя! Simple Smile  Hug Hug

# 677
Късмет Hug

# 678
Благодаряяяяя!  Hug

# 679
  • София
Успех!

# 680
момичета, вече се обърках.
Деня на размразяването и трансфера брои ли се или се започва от следващият?!

# 681
От следващият.

# 682
# 683
Късмет, Иве!

# 684
Благодаря много!  Hug

# 685
  • София
Здравейте отново Simple Smile
Дали може, който знае колко е бил прогестерона му в деня на трансфера да сподели? Също така дали е бил успешен или не.

Много благодаря, много ще ми помогнете Simple Smile

# 686
Моят беше 40 и нещо. Успешен.
По принцип колкото е по-висок, толкова по-добре.

# 687
Момичета, някоя от вас ако е правила ЗЕТ непосредствено след друг ЗЕТ, може ли да ми пише на лични, да не занимавам другите?  bouquet

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 22:29 от blessitka

# 688
Момичета, имам замразени 2 ембрита. В началото на годината- мисед аборт в 8 седмица. Правихме анализ на ембрито причината-  хромозомни аномалии. Чакам и резултата от кариотипа. На 39г. съм.

Ако замразените 2 ембрита се размразят безпроблемно гаранция ли е това за нормална бременност ? Просто се чудя дали да престъпя към този ЗЕТ ? Чувала съм, че самото размразяване е един вид проверка. newsm78

# 689
  • София
Момичета, имам замразени 2 ембрита. В началото на годината- мисед аборт в 8 седмица. Правихме анализ на ембрито причината-  хромозомни аномалии. Чакам и резултата от кариотипа. На 39г. съм.

Ако замразените 2 ембрита се размразят безпроблемно гаранция ли е това за нормална бременност ? Просто се чудя дали да престъпя към този ЗЕТ ? Чувала съм, че самото размразяване е един вид проверка. newsm78

Марианка, няма никаква гаранция за нищо Peace Според мен стига си губила време, метай двата ембриона и стискаме палци! Кога пусна кариотипа, не е ли готов вече?

Общи условия

Активация на акаунт