WIZZ AIR - 21

• 93 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,  платила съм 1 брой регистриран багаж до 23 кг на отиване и връщане, но не мога да открия дали има ограничения за размера. Само теглото му ли мерят? Също така искам да попитам в регистрирания багаж има ли ограничения за количеството на продукти като шампоани, балсами, лосиони и други течни козметични продукти. Мога ли да нося пълноразмерни продукти? Също така, след като съм си разпечатала бордната карта и няма да минавам на гише, къде трябва да си дам регистрирания багаж, за да го качат на самолета? Извинете за глупавите въпроси, но  съм пътувала само веднъж, и то с Bulgaria Air, а не с нискотарифна, и не искам да объркам нещо, защото няма да имам много пари с мен да доплащам Embarassed

# 421
Здравейте,  платила съм 1 брой регистриран багаж до 23 кг на отиване и връщане, но не мога да открия дали има ограничения за размера. Само теглото му ли мерят? Също така искам да попитам в регистрирания багаж има ли ограничения за количеството на продукти като шампоани, балсами, лосиони и други течни козметични продукти. Мога ли да нося пълноразмерни продукти? Също така, след като съм си разпечатала бордната карта и няма да минавам на гише, къде трябва да си дам регистрирания багаж, за да го качат на самолета? Извинете за глупавите въпроси, но  съм пътувала само веднъж, и то с Bulgaria Air, а не с нискотарифна, и не искам да объркам нещо, защото няма да имам много пари с мен да доплащам Embarassed

1. Размерът:

Ширина: 1,499 м
Височина: 1,194 м
Дължина: 1,715 м

2. Може да се сложи всичко, стига да не е обект за забрана за пренасяне от/към двете държави...във всякакви разфасовки.

3. Ако бяхте само със салонен багаж нямаше да минавате на чекдеск, но заради чекирания багаж - задължително. Там ще оставите въпросния багаж. Мерят го на тегло на лентата, а ако е прекалено обемист - и по размери(вероятно). Не съм виждала лично, а и на мен не ми се е случвало. Но щом размерите са посочени на сайта на Wizzair вероятно се съблюдават.

Приятен полет!

# 422
Zaharinka, благодаря bouquet

# 423
  • Mediterraneo
Дано няма някой от списващите в темата на летището в Брюксел в момента  Praynig

# 424
Оххх ужас, и аз сега прочетох новините  Praynig
То вече да ни е страх да пътуваме из Европа  #Crazy

# 425

Дано!
ПП. Уиз кацат на Шарлероа, което е доста далече от летището на Брюксел

# 426
  • София

Дано!
ПП. Уиз кацат на Шарлероа, което е доста далече от летището на Брюксел

Дано да няма, но има вече информация за избухнала бомба в метрото в Брюксел ...

# 427
Дами, обръщам се за помощ , какво може да се направи в тази ситуация - за пръв път ще летим  с WIZZ. Имаме закупени билети за отиване утре 23.03.2016 и връщане на 30.03.2016 , до Брюксел Шарл ЛеРоа, които са и чекирани даже.Чудим се какво да правим, можем ли да се надяваме на връщане при отказ от резервацията. Какво можем да направим и /или получим ? newsm78

# 428
Нямате право на рефънд ако не пътувате/откажете се.

# 429
След атентата в Париж променяха резервации безплатно, но за сега не са обявили такова нещо.

# 430
  • САЩ
Дами, обръщам се за помощ , какво може да се направи в тази ситуация - за пръв път ще летим  с WIZZ. Имаме закупени билети за отиване утре 23.03.2016 и връщане на 30.03.2016 , до Брюксел Шарл ЛеРоа, които са и чекирани даже.Чудим се какво да правим, можем ли да се надяваме на връщане при отказ от резервацията. Какво можем да направим и /или получим ? newsm78

Ако се откажете вие,  нищо. Ако имате флекс закупен, можете да я промените.

Aко от Уиз измислят нещо допълнително, ще го обявят тук: https://wizzair.com/en-GB/breaking_news

# 431
  • Германия
Вече има съобщение към пътуващите от Белгия
Wizz Air’s flights to and from Brussels Charleroi airport are on schedule, however due to additional security measures at the airport all passengers traveling from Brussels Charleroi today on 22 March 2016 are advised to arrive to the airport at least 5 hours before the departure time. For current status of your flight please check the WIZZ app or visit: https://wizzair.com/en-GB/FlightInformation.

# 432
 ЗДРАВЕЙ ТЕ.Ще пътувам с УИЗ и искам да попитам нещо ще бъда само с ръчен багаж ще мога ли да си взема две опаковки с лекарства или това ще бъде проблем

# 433
В едната опаковка са 10 блистера значи общо са 20 проблем ли ще е това

# 434
  • САЩ
В едната опаковка са 10 блистера значи общо са 20 проблем ли ще е това

Няма проблем, ако не са течни. Ако са с рецепта, вземете си и рецептата, ако са OTC  -няма грижи

Общи условия

Активация на акаунт