WIZZ AIR - 21

• 93 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Германия
Дори и да са течни, щом са под 100 мл не е проблем; на детето носех 3 шишенца с различни капки и сиропи, сложени в отделно пликче, показах даже предварително и нямаше проблем/това миналото лято излитане от Дортмунд./

# 436
Някой случайно да знае кога ще има 20% намаление?

# 437
Скоро. А и цените на билетите драстично ще паднат. Светът е много объркан и хората се страхуват да пътуват.

# 438
  • САЩ
Някой случайно да знае кога ще има 20% намаление?

Обикновено е точно в края на месеца. Винаги преди заплата точно го пускат, гадовете  Laughing

# 439
Затова са измислили кредитните карти

# 440
 Peace
Нито един самолет на Wizz Air не е излетял тази сутрин от Терминал 1 на летище София.

http://www.blitz.bg/news/article/401187

# 441
и сайтът на летището не работи, на сайта на Лутън, пише че полетът от София ще кацне с 2,30 часа закъснение

# 442
Имало софтуерен проблем.
Вече всички са излетели.

# 443
Здравейте, имам въпрос за цените от София до Германия (Дортмунд или Франкфурт) в края на август (около 20-ти). Височки ми се струват в момента - около 300 лв. (или малко под 300 с Уиз Дискаунт клуб). На връщане в началото на септември са си ок.
Заради сезонност ли са толкова високи на отиване, или просто е твърде рано още за резервиране за този период.
Някой има ли спомени / опит от предишни години за цените на тези дестинации - как са се движили, кога сте купили билетите?

# 444
  • София
Миналата година, около 20-ти август синът ми летя до Франкфурт-Хан. Взехме билета за около 100лв. Сигурна съм, че ще има такава цена. Купувахме билета около месец, месец и половина преди това. За летните месеци 100 лв е добра цена за тази дестинация.

# 445
Миналата година, около 20-ти август синът ми летя до Франкфурт-Хан. Взехме билета за около 100лв. Сигурна съм, че ще има такава цена. Купувахме билета около месец, месец и половина преди това. За летните месеци 100 лв е добра цена за тази дестинация.

Благодаря, 100 лева ме устройват идеално. Не бързам с резервациите, ще чакам Simple Smile

# 446
Здравейте, искам да Ви попитам дали в ръчния багаж може да се носят храни от вкъщи - сандвичи, вафли, бисквити, кроасани и т.н?

# 447
Здравейте, искам да Ви попитам дали в ръчния багаж може да се носят храни от вкъщи - сандвичи, вафли, бисквити, кроасани и т.н?

Може

# 448

Може

А има ли ограничение като при течностите или не?

# 449
Няма ограничение, само да не са полутечни (нутела, лютеница, меки сирена...)

Общи условия

Активация на акаунт