WIZZ AIR - 21

• 93 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Milano
Въпросът ми е за Изиджет. Видях, че има тема за тях, но в нея не е писано от половин година. Разчитам на отговор тук, моля ви! Hug
Скрит текст:
Пътуваме трима, с една резервация, с един платен чекиран багаж. При купуването на билетите багаж избирахме само веднъж, т.е. не веднъж в посока отиване и после втори път в посока връщане, а веднъж. Друг вариант не видяхме и решихме, че е така - багажа може да е само един и същ в двете посоки и затова се избира веднъж. Пък и цената ми се стори като за двупосочен багаж.
Къде по бордните карти е отразен този багаж? Под номера на резервацията на всяка една бордна карта има нарисуване едно куфарче, това ли е? С думи няма нищо отразено.

Не се притеснявай. Ако отиването и връщането са на една резервация, то багажа е платен и за двете посоки.

И на мен не пишеше нищо на бордната карта, мисля, че е заложено в бар-кода.

Ако искаш, влез си в профила, отиваш на резервацията и там багажа фигурира.

На мен това ми е основната компания за пътуване.

# 511
Много ти благодаря! bouquet Всичко е на една резервация, има го там багажа. Очаквах да е отразено на бордната карта по простичък за пътника начин, та малко се стреснах.

# 512
  • Milano
Не е, Блу, и аз го забелязах предният път.

Естествено не правят проблеми никъде, ако това ти е притеснението.

Моите бордни карти са на телефона, никой нищо не гледа, минава само бар-кода и всичко им излиза.

# 513
  • EU
Ще пътувам до Лондон само с ръчен багаж. Колко стека цигари мога да внеса в страната? Прочетох, че е до 4. Така ли е? А ако закупя още от безмитната зона проблем ли ще е? Благодаря предварително!

# 514
  • САЩ

Ако се лети в рамките на ЕС, ограничението е 4 стека (800 цигари). Ако ще носи повече от 1, най - добре е кутийте да са отворени.
http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacc … cash/index_en.htm

# 515
Добро утро!

Някой има ли такава чанта (21 инча), да ми каже минава ли без проблем за голям салонен багаж? Дължината и височината са ок, но ме притеснява широчината, защото пише, че е 29 см...

http://bg.sportsdirect.com/kangol-chocolate-wheelie-holdall-7080 … ?colcode=70801691

# 516
Добро утро!

Някой има ли такава чанта (21 инча), да ми каже минава ли без проблем за голям салонен багаж? Дължината и височината са ок, но ме притеснява широчината, защото пише, че е 29 см...

http://bg.sportsdirect.com/kangol-chocolate-wheelie-holdall-7080 … ?colcode=70801691

широчка е, да
аз съм с такъв куфар http://bg.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804290

# 517
Благодаря! Аз си мислех евентуално да не я пълня до дупка и понеже другите параметри са по-малки, ако ме накарат, да я натъпча някак в клетката. Освен това, пишат, че тези параметри включват дръжки, колелца и изобщо всичко. Офффф, поръчала съм си я, а не ми се занимава да я връщам...  Blush

# 518
  • HH
Ще пътувам до Лондон само с ръчен багаж. Колко стека цигари мога да внеса в страната? Прочетох, че е до 4. Така ли е? А ако закупя още от безмитната зона проблем ли ще е? Благодаря предварително!
Ако ти продадът толкова на един път Simple Smile На мен последния път ми казаха , че им е позволено да продават по стек и  половина на човек, но те продават само цели.

# 519
 Здравейте, извинявам се,че нахлувам в темата, но с търсачката не можах да намеря отговор на въпроса си и затова реших да питам тук.

Утре вечер летим,но с Луфтханза и естествено ( за наш късмет) хлапето се разкашля. Въпроса ми е дали мога в ръчен багаж ( само с ръчен сме)  да пренеса хомеопатични лекарства. Тъй като те в Бг не са с рецепта и нямам, не трябва да минават през скенера, мога ли да ги увия във фолио и да ги оставя в плика с течности ( на гранули са) ? Въпроса е да тръгнем с тях, не държа да ги върна...По време на престоя да се лекуваме, ако трябва на връщане ще ги хвърля...

Благодаря  bouquet

# 520
Здравейте, извинявам се,че нахлувам в темата, но с търсачката не можах да намеря отговор на въпроса си и затова реших да питам тук.

Утре вечер летим,но с Луфтханза и естествено ( за наш късмет) хлапето се разкашля. Въпроса ми е дали мога в ръчен багаж ( само с ръчен сме)  да пренеса хомеопатични лекарства. Тъй като те в Бг не са с рецепта и нямам, не трябва да минават през скенера, мога ли да ги увия във фолио и да ги оставя в плика с течности ( на гранули са) ? Въпроса е да тръгнем с тях, не държа да ги върна...По време на престоя да се лекуваме, ако трябва на връщане ще ги хвърля...

Благодаря  bouquet
Няма нужда да са в пликчето с течностите. Няма никакъв проблем да си носите лекарства в количества, необходими за периода на пътуването(да не сте прекалено запасени)
Само не разбрах какво означава "не трябва да минават през скенера"?
ВСИЧКО минава през скенера!

# 521
 Благодаря за отговора bouquet

Минаването през всякакви лъчения уврежда хомеопатичните лекарства. За да се предпазят трябва да се увият или във дебело алуминево фолио или да не минават през скенер..

# 522
А относно лекарства, но под формата на ампули как стои въпросът- само с ръчен багаж ще се пътува, достатъчно е пътуващия да има рецепта и това е- така ли?

# 523
  • САЩ
Благодаря за отговора bouquet

Минаването през всякакви лъчения уврежда хомеопатичните лекарства. За да се предпазят трябва да се увият или във дебело алуминево фолио или да не минават през скенер..

Няма нещо, което да не мине през скенера. Не е концерт по желание, абсолютно всичко минава, искаш-не искаш.

Имай предвид, че фолиото ще ти създаде проблеми - отидете рано на летището, защото като видят нещо, увито във фолио, отварят, проверяват, разпитват.

# 524
Не искам да съм зла, но хомеопатичните лекарства НЕ са лекарства, на първо място.

Иначе, да, може да се качат на борда лекарства, необходими по време на пътя и престоя.

Общи условия

Активация на акаунт