WIZZ AIR - 21

• 93 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Може и с банков превод

# 601
  • София

благодаря,
в такъв случай мога ли да съм сигурна, че в момента на резервацията и покупката на членството, се отразява и отстъпката за него?

# 602
  • София

благодаря,
в такъв случай мога ли да съм сигурна, че в момента на резервацията и покупката на членството, се отразява и отстъпката за него?
В момента, в който заявите че купувате членство, цената на билета автоматично се редуцира.

# 603
  • София
благодаря!

# 604
Момичета не ми е много ясно -  ако се чекирам през мобилното приложение мога ли все пак да разпечатам бордна карта, за всеки случай?
Благодаря!

# 605
Имам спешен въпрос Hug
Снощи купих билети /или поне се опитах/ , с кредитна карта, но не получавам потвърждение  newsm78 и сега се чудя дали изобщо съм направила това, което трябва.
Останала съм с впечатление, че потвърждение се получава веднага.

# 606
  • САЩ
Имам спешен въпрос Hug
Снощи купих билети /или поне се опитах/ , с кредитна карта, но не получавам потвърждение  newsm78 и сега се чудя дали изобщо съм направила това, което трябва.
Останала съм с впечатление, че потвърждение се получава веднага.

В профила ти трябва да я има резервацията, най - отгоре има статус, виж дали там пише потвърден

# 607
 AdoraBelle, благодаря за отговора.
 Нищо няма в профила. Нито резервация нито нещо друго .
Проблема е, че първо започнах да резервирам и при последната стъпка ми каза да вляза в профила си. Чак тогава се регистрирах и получих потвърждение за регистрация, но явно е трябвало като съм в профила да направя всичко отново  Sad Голяма съм патка  Mr. Green
Станалото станало, само се чудя дали има вариант да е минало плащането, а да нямам потвърждение  newsm78

# 608
Най-лесният начин е да проверите в обслужващата ви банка дали е блокирана сумата за билетите по кредитната карта.

# 609
  • София
Здравейте, със сигурност е коментирано, но не ми се връща да чета толкова много/а на първо четене в сайта на УИЗ не го намерих/, та въпросът ми е може ли да се добавя чекиран багаж към резервацията след направен Чек-ин?

# 610
Здравейте, със сигурност е коментирано, но не ми се връща да чета толкова много/а на първо четене в сайта на УИЗ не го намерих/, та въпросът ми е може ли да се добавя чекиран багаж към резервацията след направен Чек-ин?

Може, после правиш нови бордни карти

# 611
  • София

Може, после правиш нови бордни карти
Ахаааа, благодаря Брадли  bouquet

# 612
  • София
Здравейте, ще пътувам до Мадрид с WIZZ air. Ще направят ли проблем ако в  ръчния багаж сложа маша за коса или преса?

# 613
имам два полета с WIZZ и ryanair и връзка между тях
Ако по вина на едните изпусна другите, имали някаква компенсация между тях. благодаря

Не!

Благодаря много, ще го мисля.

# 614
Аз правя такива прекачвания от 5 години и досега не съм изпускал полет, но го препоръчах на една приятелка и нейният полет за Милано ....кацна във Верона, много кофти шанс....та не смея да препоръчвам   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт