Ebay 96

• 67 942
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
явно не знае как, а и аз не съм много веща Sad

Ами да си търси той съпорта тогава, развалянето на сделка трябва да се инициира от негова страна.

# 436
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
явно не знае как, а и аз не съм много веща Sad

Ами да си търси той съпорта тогава, развалянето на сделка трябва да се инициира от негова страна.
благодаря ти!  bouquet

# 437
  • Sofia
И как се пазарува тогава? На доверие?
Става въпрос да 350 евра.

Не съм пазарувала по този начин досега и нямам личен опит, но предполагам, че ако продавачът е с много висок рейтинг, не би трябвало да има проблеми. Peace Щом много хора го правят, значи не е чак толкова рисково, това ми е мисълта. Но ако не се чувстваш сигурна, не поръчвай. Peace

# 438
Скоро е регистриран и има само 4 отзива. Положителни, но само 4.

# 439
Здравейте имам питане- поръчах си една стока от Хонг Конг на адреса ми в българия днес виждам че ми изписва че стоката е доставена с ДНЛ на адрес в Боливия просто съм изумена.

Last scanned date    Thursday, 2. Jun. 2016
Package location    COCHABAMBA
Dispatch status    Delivered
Postage carrier    DHL
Tracking number 8190485951
Delivery message Delivered - Signed for by

Предполагам нищо няма да получа да си правя диспута а?

Пускай диспут с искане за пълен рефънд.
не виждам опция позволява ми само да върна стоката а аз дори не съм я получила освен ако не заживея в Кочабамба това някаквъ вид нова измама ли е в ибей?

# 440
  • Бургас
Трябва да изчакаш срока за доставка обявен в обявата.След това се появява бутона за отваряне на диспут.

# 441
Дставка пише че е получена на 2 юни кое да чакам повече от съпорта ми отговориха че имам 1 ден за диспут и съм го изтървала нищо не можели да направят - мисля че някой си прави майтап честно а сумата никак не емлака, но си направих диспута в пейпал.
Отговориха миче щом съм направила диспут в пейпал, затова не мога в ибей а аз пробвах  и преди това и пак не можеше вероятно е някаква опция заради това че е писал че изпратена с ДХЛ и че е получена но никой ли не чете на кой адрес или поне на кой континет - това е някаква лудост честно.
Няколко пъти молих съпорта да ми даде ел поща- те ме препращт към пейпал аз обаче искам да се оплача от продавача обясних това и сега прочетох началото на темата намерих линка  и се оплаках но тия от съпорта само отклоняваха разговора и ми говореха едно и също обърнете се към пей пал дрън дрън следакто написах че искам да се оплача ми казаха че те служебно щели да уведомят. Само ми пешеха колко съжалявали за случилото се - съжалявм за това съжалявам за онова и нищо друго.

# 442
  • Luxemburg
Здравейте. Преди 2 дни спечелих аксесоари за детско легло на много ниска цена http://www.ebay.co.uk/itm/Paidi-Varietta-Umbauset-Fur-Hochbett-/ … id=p2047675.l2557. Веднага писах на продавача да го питам как иска да направя плащането (има опция пейпал, но мога и в брой когато вземам нещата на място) и да се уговорим кога може да ги взема като поисках адрес и телефон. Нямам никакъв отговор и съм притеснена че може да се отметне от сделката. Възможно ли е? Чудя се дали да не я платя с пейпал за да имам нещо с което да оспоря ако се отметне. Искам да му пратя мейла си и там да разговаряме, но ибей не позволява. Исках да му пиша че ако се притеснява за цената съм готова и по-висока да платя. Важно е за мен да си ги получа тъй като ще пътувам 250км за да ги взема, а искам да го комбинирам с друг спечелен търг в района. Какво ще ме посъветвате? Час преди края на търга ми отговори на мой въпрос, а сега няколко дни нищо.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 11:48 от ronicat

# 443
  • София
Няма как да го накараш да ти даде спечеления артикул, ако е решил, че не желае. Дори и да платиш през ПП, ще ти върне парите и така. Но не е ли малко рано да се притесняваш за това, изчакай още малко, може да не му е възможно да отговори в момента?

# 444
  • Luxemburg
Притеснява ме това че 1,5ч преди края ми отговори на въпросите, а няколко минути след края на търга не е. Дали няма да ми откаже с условието че не съм платила (макар да имам 7дни за плащането).  А как става отказът? До сега не ми се е случвало, понеже обикновено се изпраща стоката, но тук е вземане на място. Не знам как да се свържа с него да му кажа, че ако го притеснява ниската цена и затова ще ми откаже то съм готова да платя повече. И без това бях наддала доста повече от това което е сега. А чрез програмата на ибей не е възможно да се пазарим, против правилата им е (макар комисионната да бъде също по-висока). Другата неделя ще пътувам в района за друг артикул и искам да ги съчетая двете, само за този търг няма да карам 400км.

# 445
Вземи му телефона от информацията за контакт, която е дал и му звънни.

# 446
  • Luxemburg
А къде мога да го видя този номер? Обикновено при обявен артикул за вземане на място си пускат плащане в брой и тогава фиктивно правя плащането или ако искат плащане по банков път на последната стъпка се виждат данните за банка, име, телефон и адрес. Сега обаче не ми дава да го направя ами напоследък като натисна бутона плащане с пейпал направо се прави плащането. Не е както преди да те прехвърля в програмата на пейпал и там да му видиш мейла и адреса. А като натисна копчето Контакт ми дава възможност да му изпратя съобщение, нищо повече.

# 447
Попълни тази форма http://www.ebay.co.uk/sch/ebayadvsearch?_sofindtype=9
и на имейла, с който си регистрирана в ибей, ще ти изпратят контактната му информация.

# 448
  • Sofia
   Ще задам въпроса си и тук, защото косвено е свързан с текущата тема, особено за тези от нас, които продават в Ebay – когато получа плащане чрез PayPal и искам да прехвърля сумата в дебитната си карта, какви такси ми се удържаха? Върти ми се нещо в главата за някакви 2 евро, но нямам ясен спомен. Освен това, доколкото си спомням, има и входящ валутен превод към банката, нали така? Някой знае ли колко е таксата конкретно на UniCredit? Благодаря! bouquet

# 449
  • Luxemburg
Правилно си мислиш. Отговорила си си на въпросите. За УниКредит преди беше мин.7€. За по-големи суми не знам. Ако не ти трябват спешно изчакай да се събере по-голяма сума преди да ги преведеш. Таксите са едни и същи.

Общи условия

Активация на акаунт