Лидл ::80::

• 115 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Това на Дюк са го докарали на миризма точно като домашно, истинско. И за нас, израслите с бройлери е доста тежко.

# 331
  • София
В магазина в Дружба 2 , София имаше току що, над 10 лампи и свещника

# 332
  • София
Аз реших и с кол центъра на Лидл да говоря Laughing Днес явно свободното време ми е в повече  Joy И определено бяха много мили и любезни Simple Smile Говорихме за сертификатите им. В крайна сметка както някой спомена,сертификатите са за годност на месото, т.е. че става за ядене и няма бактерии, но те също не правят тестове за това какво е месото- телешко или свинско. Казаха, че ще разгледат случая и така. Дано да има промяна Simple Smile Повече няма какво да се направи . Иначе пилето ДЮК наистина е доста мазничко, но филето и бон филето са супер. Става доста плътна супичка. Ще пробвам пилето на Джиев- дано да е добро Simple Smile

# 333
Някой от притежаващите солни лампи има ли преки впечатления за някакво реално осезаемо въздействие върху организма? Защо така не ми се вярва, като започнат да се рекламират някакви антибактериални, противоалергични, йонизиращи и прочие невидими и неизмерими свойства  ..............

# 334
Някой купи ли от детския шкаф за играчки?

# 335
  • Варна
Раклата или етажерката? Аз вземах раклата.

# 336
  • В една слънчева къща...
Аз взех етажерката, но е за подарък и не съм я отваряла.
Ако прочета повече негативни мнения, може и да я върна...
При предишни пускания отзивите май все бяха хубави  newsm78
Тази по-различна ли е /освен картинките отстрани, и цената, разбира се/?

# 337
  • Бургас
Точно цената и картинките са само разликата, поне на страничен поглед. Имаме я у дома от 2-3 години и всичко ѝ е здраво. Да, избеляла е леко едната страница, която се огрява пряко от слънцето, но това би се случило с всяка цветна мебел изложена на слънце. Кутиите са мачкани, блъскани, суркани, тъпкани и какво ли още не, но все още са си здрави и побират куп дреболии, над 100 колички, части от строители и какво ли още не. Определено съм много доволна Peace

# 338
  • sofia
Снощи взех от телешката кайма (беше даже намалена) и я направих на мусака. Добре си беше на миризма, само малко по-мазна от очакваното. Готова кайма много рядко купувам и ми се случвало да ми смелят телешко за готвене с повече мазнина по парчетата.

# 339
Това на Дюк са го докарали на миризма точно като домашно, истинско. И за нас, израслите с бройлери е доста тежко.
..... докарали, т.е. нищо общо с истинското домашно.
Джиев за сега е най-доброто.

# 340
Не препоръчвам портокалите за сок. Това са малките портокали в мрежа, пускат ги на промоция, за да ги продадат. Сока има вкус на повръщано и мирише на такова.

# 341
  • София
Някой от притежаващите солни лампи има ли преки впечатления за някакво реално осезаемо въздействие върху организма? Защо така не ми се вярва, като започнат да се рекламират някакви антибактериални, противоалергични, йонизиращи и прочие невидими и неизмерими свойства  ..............

Твърде е възможно да нямат никакъв ефект, а просто да е рекламен трик. То и тая хималайска сол в началото като гръмнаха, супер била, полезна била, та целокупният народ се втурна да я купува. А накрая се оказа, че е ужасно вредна, особено за деца и бременни, защото няма йод в нея...

# 342
  • София
Снощи взех от телешката кайма (беше даже намалена) и я направих на мусака. Добре си беше на миризма, само малко по-мазна от очакваното. Готова кайма много рядко купувам и ми се случвало да ми смелят телешко за готвене с повече мазнина по парчетата.

Редовно купуваме месо от Лидъл, както и телешка кайма. Бях много доволна от качеството на каймата, но от скоро са променили опаковките и съдържанието, за съжаление.

# 343
Последно - много полезна или много вредна е лампата от сол? newsm78 Какво и е вредното, затова че няма йод? Thinking

# 344
Може ли да ми препоръчате крема сирене от ЛИДЛ?

Общи условия

Активация на акаунт