Лидл ::80::

• 115 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз съм се наканила на чаршафите с ластик, доволни ли сте?
Ми като за цената си не е зле, моят е от поне 2-3 години де, поизлиня малко, поотпусна се, но поне не е от гадните хавлиени, които започват да пускат топченца след известно време употреба. Не знам сега обаче какви ще са.
А тези "чорапи" за йога, на мен ми е много странно как въобще го наричат "чорап" това  newsm78, класически глезенки са си.
Вчера си взех някаква закуска от бутер тесто с пекан и кленов сироп, май са нови в асортимента, много са вкусни  Peace

# 136
Купих този сутиен. Белия. Много е добър.
Имам одеялото от миналата година. Синът ми точно се беше родил, използвах го за зимния кош, много добра работа ми вършеше.
Взех и тези обувки. Много им е мека подметката. Не съм сигурна, че са ок за прохождане, но иначе са хубави.

# 137
  • WonderLand
Момичета, вземали ли сте от пролетните дамски пантофки от Лидл. Видях, че пак са пуснали и си харесах, но им се чудя все още  newsm78

# 138
Момичета, вземали ли сте от пролетните дамски пантофки от Лидл. Видях, че пак са пуснали и си харесах, но им се чудя все още  newsm78
За кои пантофки става въпрос?

# 139
  • WonderLand
Момичета, вземали ли сте от пролетните дамски пантофки от Лидл. Видях, че пак са пуснали и си харесах, но им се чудя все още  newsm78
За кои пантофки става въпрос?

Не успях да намеря снимка, но става въпрос за пролетно-есенните обувчици тип пантофка. Видях, че в Лидл на бул. Черни връх, София имаше изложени за окло 20лв мисля, та се чудех как са като качество обувките от Лидл като цяло  Peace

# 140
  • София
По-напред се питаше за лимоновия мармалад за какво го ползвате. Аз го използвах за палачинки - получиха се страхотно. За мен е добра покупка, въпреки че едва ли ще е от редовните. На аромат го докарва на препарат Mr. Green

# 141
  • София
+1 за лакочистителите Сиен. Много са добри.  newsm10

# 142
Бижy , направо ме уби с последния си пост! Laughing
Е, защо?! newsm78 Аз не обичам чорапи по принцип, а да ме стягат като медицински чорапи за навехнат глезен, считай, че ще откача. Пък те изглеждат точно така. Видяла ли си чорапите за йога изобщо? Ластични са и много малки. За голям крак е абсурдно да се чувствам добре с такива.
А, ето и svetla81 е писала същото.
Купих си син лакочистител заради помпичката. До сега съм ги подминавала. Ще го видим.

# 143
Вчера взех от това сирене с подправките http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=36333 Не съм очарована. Не е лошо на вкус, но за мен е едно към едно с тази Филаделфия: http://www.ebag.bg/krem-sirene-s-podpravki-filadelfiia-175-gr.html Дори самата му консистенция е като на крема сирене и може спокойно да се маже.

Бижу, специалитета го оставих за утре, не съм те забравила. Simple Smile

# 144
По-напред се питаше за лимоновия мармалад за какво го ползвате. Аз го използвах за палачинки - получиха се страхотно. За мен е добра покупка, въпреки че едва ли ще е от редовните. На аромат го докарва на препарат Mr. Green
Добра покупка с аромат на препарат. Joy

# 145
А имаше преди едни сирена  - с ананас, лук и още нещо. отдавна не съм ги виждала, не си спомням дали не бяха в редовния асортимент. Много ми харесваше това с ананаса.

# 146
  • София
Сирената с лук и ананас май бяха в Делукс седмицата.
И аз харесвах с ананаса, ама няма.

# 147
Не, не, бяха си още от самото начало, едни кръгли кутийки, мисля на голдеса - ананас с бадем, зелен лук и мисля пипер беше другото, но не съм сигурна. Ако някой  е виждал някъде нещо подобно, ще съм благодарна да сподели.

# 148
  • София

Взех и тези обувки. Много им е мека подметката. Не съм сигурна, че са ок за прохождане, но иначе са хубави.
Като ги гледам на снимка не са за прохождане, а са за "украса" и завършен тоалет и то не заради меката подметка, а заради меките пети.(пак казвам на снимката така изглеждат, на живо не знам)

# 149
  • Бургас
Бижy , не съм искала да те засегна, извинявай! Просто ми хареса хумора с който си описала, защо няма да купиш чорапи. Написах го като комплимент и съжалявам, ако е прозвучало по друг начин!  bouquet
Само да кажа, че аз съм с маратонки 41 1/3

Общи условия

Активация на акаунт