Лидл ::80::

• 115 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Бижy , не съм искала да те засегна, извинявай!
Нееее, не си ме засегнала Hug просто описах чорапа подробно и защо смятам така за тях. Аз не се обиждам лесно и за нищо. Wink

Сирената, за които питаш, pticasprujina, едни кръгли с дупка ли са?

# 151
Сирената, за които питаш, pticasprujina, едни кръгли с дупка ли са?

Да, кръгли с дупка.

# 152
И аз ги харесвах. Струва ми се, че съм ги виждала и в други магазини. Thinking

# 153
Момичета, имате ли някакви впечатления от клина, интересуваме като материя, прозрачен ли е или мога да си ходя до залата с него, разтяга ли се или е стегната материята.  bouquet

# 154
# 155
Ми май и аз него взех, още не съм го отворила, но в магазина имаше изваден от кутията и не ми се видя да прозира. Thinking Утре ще го видя, че сега ме мързи. Blush

# 156
Янтра, за съжаление и в нашия Лидл няма от подправките.  Sad  ,иначе бих ти купила и изпратила. В четвъртък пак ще ходя и ще огледам, евентуално ако заредят по-късно.

# 157
Извинете работното време на Лидл не мога да видя
благодаря Hug

# 158
  • оттам, откъдето започва България
Пробвай тук, че не знам за кой град търсиш: http://www.lidl.bg/bg/StoreSearch.htm

# 159
  • 1st floor
Момичета, вземали ли сте от пролетните дамски пантофки от Лидл. Видях, че пак са пуснали и си харесах, но им се чудя все още  newsm78
За кои пантофки става въпрос?

Не успях да намеря снимка, но става въпрос за пролетно-есенните обувчици тип пантофка. Видях, че в Лидл на бул. Черни връх, София имаше изложени за окло 20лв мисля, та се чудех как са като качество обувките от Лидл като цяло  Peace
Аз имам обувчици-пантофки от Лидл. Не знам дали са като тези, които си видяла, но моите се държат прилично, а доста съм ги носила.

# 160
Fortuna, няма в нашия Лидл такива подправки Peace И аз ще ходя утре за детските дрехи, ще се засечем значи Simple Smile

# 161
Здравейте! Аз пак да попитам- от 25 януари е имало пъзели- и по конкретно два пъзела в рамка от по 30 части за 4,99лв- някой дали е виждал останали? Писах на информационния център, но както обикновено ми отговориха, че не са им от постоянния асортимент и са изчерпани. От другите пъзели има останали- но точно от тези не намирам.

# 162
момичета,взехте ли от бебешките одеалца?какви отзиви ще дадете?

# 163
  • София
Мъжът ми миналата седмица взе точно такива пъзели от Лидл Изток (София), че и бяха намалени, но сега не знам дали има още.  

# 164
Мъжът ми миналата седмица взе точно такива пъзели от Лидл Изток (София), че и бяха намалени, но сега не знам дали има още.  
Благодаря за информацията bouquet Още днес ще отида да проверя. Дано са останали  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт