Лидл ::80::

• 115 244
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На каква цена е тази лампа, нещо не мога да янамеря на сайта?

# 301
# 302
  • София
Аз както винаги пиша само ако имам драма или въпрос. Та имам голяма драма  Laughing Магазина е до нас и ми е мега удобен. Пазарувам основно от него, но както и преди съм споделяла не купувам кисело мляко от там. Сега и този проблем ми се реши като внесоха Верея Simple Smile Обаче част от месото им взе да става непоносимо... Не купувам пилешки бутчета и цяло пиле от там от поне половин година(не че съм открила от къде да взимам, просто не ядем вече). Но сега просто съм разочарована от така наречената телешка кайма. Наистина в началото беше добре, а сега и съсипаха качеството. Много се чудя защо винаги се започва с добро качество и се минава към боклуци, чиято цена никак не е евтина. И сега ще тичам до Била за месо, за друго в Лидл... И се чудя има ли как да се провери качеството на тази кайма. Изобщо има ли място където може да се направят такива хранителни тестове?

# 303
  • Перник
chriss, аз съм купувала телешка кайма веднъж и няма да повторя - миришеше странно. Другата, която е смес със свинско "Стара планина" е ОК за мен.
Агенцията за безопасност на храните според мен може да провери какво има в каймата  newsm78
http://www.babh.government.bg/bg/Object/highlight/index/
Не намерих нищо конкретно, но има координати на лабораториите им, където евентуално да питаш какво могат  Peace

# 304
В ДВСК се прави проверка на храните.Аз откакто отвориха Била срещу нашия Лидл,месо взимам само от Била/поне е българско,вкусно,а и не на последно място и по-евтино/Всички месни продукти в Лидл са със занижено качество.Месото е или френско или испанско,вместо да се запърже нормално,пуска толкова вода,че направо се вари,ужасно е,пък макар да пише опаковано в Тандем или Бони/Ловеч/.Никога месо от Лидл.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 12:02 от Dkoki

# 305
Аз пък много го харесвам, но пиле и свинско, както и кайма Стара Планина, кебапчета също newsm78
Обожавам индивидуалните опаковки, в другите магазини ме е гнус.

# 306
Да, в ХЕИ може да се провери храната.
От Била месото по-евтино ли е?  Rolling Eyes Не съм забелязала.
Иначе пилешко основно взимаме от Лидл и досега сме били доволни. Телешко, свинско и кайма ни носи наш приятел транжор. Поне знам, че е прясно и хубаво. Имаме му доверие.

Как досега не съм разбрала за тази солна лампа  Rolling Eyes
Гледах я по брошурите, но си мислех, че е поредната модна изгъзица.  Blush

# 307
Аз също съм много доволна от месото. Пък дали е българско, френско или испанско - няма да си говоря с него.

# 308
Пък дали е българско, френско или испанско - няма да си говоря с него.

Joy hahaha

# 309
  • Берлин
може ли линк към солната лампа? Не мога от телефона да търся...Благодаря

# 310
  • Русе
И в БИЛЛА месото е със същия европейски произход, когато е на промо. Няколко пъти ходих, подведена от ниската цена и се отказвах да купя. Веднъж дори беше ирландско. Но... в крайна сметка и там хора живеят, и те месо ядат. В БИЛЛА месото пак се зарежда от БОНИ.

# 311
Лампата е свалена от каталога http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:GRpddxoUihI … ct=clnk&gl=bg явно се е изчерпала, аз дори не я видях на живо

# 312
  • Балчи-Варна
Нуга с бадеми от Монтелимар много е вкусна.

# 313
  • София
Благодаря за отговорите. Само искам да вметна, че изобщо не става на въпрос за заяждане спрямо веригата или пък, че аз самата имам претенции към произхода на месото(е предпочитам да е от България, но каквото такова), говорим само и единствено за качеството Simple Smile И то за качество, което го е имало, а сега не. Откакто вкараха телешка кайма, друга не сме купували, а купувам по 2 тарелки на седмица. Нормално е да има разлика в партиди и т.н. Но миризма, вкус и количеството лой, които се промениха- не се търпят Sad При първа възможност ще проверя месото за себе си. А иначе в Била купувах наскоро месо и за сега мога да кажа, че е добро- телешко и свинско Simple Smile А, иначе, мрънкам не за друго, а защото Лидл е до нас и много искам да мога да си купувам всичко от там  Wink Благодаря отново и аз ще погледна тази солна лампа... Много интересно нещо Simple Smile

# 314
И в БИЛЛА месото е със същия европейски произход, когато е на промо. Няколко пъти ходих, подведена от ниската цена и се отказвах да купя. Веднъж дори беше ирландско. Но... в крайна сметка и там хора живеят, и те месо ядат. В БИЛЛА месото пак се зарежда от БОНИ.
+1
Последните пъти взимах от Фантастико френско месо и ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт