Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на чушките в момента?
Каква е цената на охладените пици в Lidl?
Каква е цената на чушките в Lidl и какви видове чушки имат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на чушките в момента?
-
Каква е цената на охладените пици в Lidl?
-
Каква е цената на чушките в Lidl и какви видове чушки имат?
-
Коя извара бихте препоръчали като алтернатива на сиренето за пълнени чушки?
-
Какви са цените и размерите на детските спални комплекти в Lidl?
Обаче част от месото им взе да става непоносимо... Не купувам пилешки бутчета и цяло пиле от там от поне половин година(не че съм открила от къде да взимам, просто не ядем вече). Но сега просто съм разочарована от така наречената телешка кайма. Наистина в началото беше добре, а сега и съсипаха качеството. Много се чудя защо винаги се започва с добро качество и се минава към боклуци, чиято цена никак не е евтина. И сега ще тичам до Била за месо, за друго в Лидл... И се чудя има ли как да се провери качеството на тази кайма. Изобщо има ли място където може да се направят такива хранителни тестове? 

При първа възможност ще проверя месото за себе си. А иначе в Била купувах наскоро месо и за сега мога да кажа, че е добро- телешко и свинско
Благодаря отново и аз ще погледна тази солна лампа... Много интересно нещо