Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 117 128
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз наскоро се сдобих със Сеншуъл и много й се радвам, мека, красива..... Heart Eyes Май няма как да са едно към едно с Дракона.  Mr. Green Аз не съм пробвала много отдавна това Трезори, нали го няма вече. Купувам си често такъв душ-гел, продаваха го в една квартална парфюмерия, но тя взе, че затвори  Rolling Eyes

# 91
  • Karlovo
Знам ,че темата е за имитации на парфюми ,но знам че пишат и дами запознати с оригиналите .Имам въпрос ,това според тях оригинал ли е ?
Скрит текст:
Никъде няма никаква лепенка или нещо написано освен това ,което е отпред ,изхвърлила съм кутията за съжаление.Трайността е около 4 часа .Много ми допада като аромат и наистина много си прилича с червеното Трезори .Днес ги разглеждах по интернет и забелязах ,че на оригиналите има под надписа ,който съм снимала и едно Dior .Сега се загледах и по самия надпис ,няма нищо общо с Диор .Жалко, много ми го хвалеха ,че е донесен от Италия и не бил менте ,защото струвал 100 евро .

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 21:12 от dreems

# 92
  • Бургас
Не е оригинал, разбира се, той и надписа даже е друг. Трябва да е имитация, точно на Отровата, за която пита. Трайността на оригинала е над 8 часа на моята кожа, а на блотер се усеща с дни.  Peace

# 93
  • Бургас
И за мен не е оригинал.

# 94
  • BG-DE
 dreems, това определено е менте и то не от най-добрите, защото дори надписа на шишето е грешно написан, но ако аромата ти допада какво ти пука  Peace

# 95
абсолютно менте! имам клaсическата хипнотична, надписът е съвсем друг

HYPNOTIC
POISОN
Dior

имаш разлика поне в четири букви

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 21:21 от bubanka

# 96
  • Karlovo
Благодаря ви ,ама аз като до скоро не се интересувах от парфюми, вярвах и се радвах,на този "скъп" подарък . До тази вечер даже не се бях заглеждала в самия надпис .

# 97
  • София
dreems, надявам се, че никой твой близък не е дал 100 евро за това менте.  Confused

# 98
  • Стара Загора
Тезори момичета, какви са тези Трезори? Laughing
Нали не говорим за Ланком? Crazy

# 99
  • Бургас
Не е за Ланком, съжалявам, аз го казах, без да мисля  Laughing Наумила съм си, че името на марката означава "Съкровищата на Ориента", затова им казвам Трезори, не че съм проверила какъв е точният превод и как се произнася.  Mr. Green

# 100
  • София
Точно така се превежда - "Съкровища на Ориента" или "Съкровища на Изтока", но в италианската дума няма "р".   Simple Smile
Да се оплача.  Sad Вчера тествах Chanel Allure и Chanel Chance на Роксан. Ами, не ми харесаха. За мен са много по-различни от оригиналите. Носът ли ме предаде, станах много капризна ли, не знам вече.  newsm78 Имитации на Chanel се отказвам да пробвам.  Tired Само оригинали.  Peace
Вече се "ослушвам" за някои пролетно-летни аромати. Спряла съм се на Черешката на Ескада и Фани Москино на Заг /по мнения в темите/, но не съм ходила да ги тествам все още. Предложете и нещо друго свежо и трайно.  Praynig

# 101
  • Бургас
Мерси за пояснението, magicjo  Hug Значи съм си нагласила нещо горе-долу вярно  Laughing.
Пролетни аромати май има много. Ти за такива на Заг ли питаш или по принцип?

# 102
Преди няколко дни видях в един списък да спрягат Тесорите с жасмина Jasmin di Gava май беше,за много добра имитация на Angel. Смятам да го пробвам, но реших да питам дали някой има наблюдения. newsm78

# 103
  • София
По принцип питам.  Simple Smile

# 104
Точно така се превежда - "Съкровища на Ориента" или "Съкровища на Изтока", но в италианската дума няма "р".   Simple Smile
Да се оплача.  Sad Вчера тествах Chanel Allure и Chanel Chance на Роксан. Ами, не ми харесаха. За мен са много по-различни от оригиналите. Носът ли ме предаде, станах много капризна ли, не знам вече.  newsm78 Имитации на Chanel се отказвам да пробвам.  Tired Само оригинали.  Peace
Вече се "ослушвам" за някои пролетно-летни аромати. Спряла съм се на Черешката на Ескада и Фани Москино на Заг /по мнения в темите/, но не съм ходила да ги тествам все още. Предложете и нещо друго свежо и трайно.  Praynig
Имам и черешката и Фани на Заг няма да сбъркаш-страхотни са и са трайни дрехата ,от черешката особено, с дни в гардероба мирише.Другото което също си заслужава внимание е Покривните градини на Заг

Общи условия

Активация на акаунт