Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да актуализирам корниз за завеси и дали монтажното лепило ще бъде достатъчно здраво?
Къде в София мога да намеря магазини за закупуване на дунапрен и плат за възглавници за градински диван от палета?
Как мога да актуализирам мебелите с лаково покритие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да актуализирам корниз за завеси и дали монтажното лепило ще бъде достатъчно здраво?
-
Къде в София мога да намеря магазини за закупуване на дунапрен и плат за възглавници за градински диван от палета?
-
Как мога да актуализирам мебелите с лаково покритие?
За да актуализирате мебели с лаково покритие, препоръчва се леко шлайфане, последвано от нанасяне на грунд за бор, боядисване с акрилна/атна боя и нанасяне на безцветен лак на водна основа. От съществено значение е да внимавате при шлайфането, да изберете подходяща боя и да следвате инструкциите за прилагане на продуктите.
-
Как мога да боядисам кухнята си в бяло?
-
Как да боядисвам мебели от ПДЧ?
И понеже нищичко не разбирам, ама ми се стори странно защо се полага корабен лак, реших да попитам
. Има различни марки за паркет и ще може да се справите сами. По-красиво и екологично е да го омаслиш, но си прецени дали приятелят ви е свалил добре и в дълбочина боята. Сега детето е на 1 годинка и повярвай ми, след няколко години ще е надраскало, нарисувало, разливало всякакви неща, влачело столове по пода и други геройства...

Знаех си аз, че е странна тази история с корабния лак. Дано нашият познат се справи добре. Ще дам отзиви и снимки
Ами, как се държи - наистина дървото става по-твърдо след обработката. Палетите потъмняха за тези 2 години - вероятно от атмосферните влияния, масата в кухнята не си е променила цвета. Като се разлее течност върху нея не попива, а си стои на капчици. Както казах, нямам опит с маслата 
Та, ако някой тук си я хареса....