Tatlı İntikam * Сладко отмъщение

• 63 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Не знам дали знаете,но Фуркан е гадже с Дениз Байсал,която игра една от булките бегълки.Ако все още са си заедно не бива да храним такива надежди...
Абе аз надежди не храня за реална двойка Лейля-Фуркан, но той още ли е с Дениз? Crazy  Покрай рождените им дни ще се разбере Flutter  Чакам 04.04 и 05.04 с нетърпение Mr. Green

# 31
Ееее,Нежи и ти ама,защо така говориш? Mr. Green
Нямам прясна информация казах дали все още са двойка,то както и при други звездни двойки,няма нищо сигурно.Но ще почакаме и ще се разбере...

# 32
Здравейте и от мен,аз също съм с нагласата да гледам този сериал ,ще следя темата  Party

# 33
Здравейтеее Hug Ето нещо от мен

Свързано е с филма ноо някой може да го преведе ще е супер Wink

# 34
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, и аз се прикалъпвам към вас да гледам сериала. Обичам комедии.
Харесвам много Лейля Лидия. Фуркан Андъч ми е непознат.

# 35
Жани, къз Hug  Чудно ми стана за Фуки и Дениз Crazy  Две години да са гаджета, предвид в коя сфера работят Mr. Green , си е постижение Whistling  Затова и ще видя каква информация ще излезе покрай рождените им дни Flutter Нали все пак са един след друг Crazy  

Ягодово момиче, с калпавия си турски  Blush  разбрах, че и в двете статии са публикували инфото, което вече знаем Peace  А именно: "През март почва новото дизи с Лейля и Фуркан; режисьор, сценарист - ала-бала Laughing и се споменава за любовта на Пелин Whistling "
Ако съм сгрешила - поправяйте ме Peace

Светле, талантлив е Фуркан Heart Eyes  А и гледам е повъзмъжал Flutter  
Очаквам интересен сюжет, дано само не последва съдбата на "Аромат на ягоди" ooooh!

# 36
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Привет, привет! Приятен ми изглежда този сериал, лек и забавен. Нареждам се и аз на редичката.
Иначе информация следя отдавна, заради Лейля, която пък гледах в "Хулиганът".
Смятам, че ще стане доста успешен.

# 37
Добър ден.Дамите ,които са гледали ''Булките бегълки" ,може ли да ми кажат дали има някъде преведени епизоди на български ?

# 38
http://vbox7.com/collection:2071737?&page=2  Бъл. превод са много малко серии.

# 39
Да,аз изгледах до 4 епизод,но не владея руски ,а сериалат изглежда приятен Simple Smile нищо ще чакам ''Сладко отмъщение''

# 40
Те и на руски не го преведоха до край.Просто сериала свърши в нищото(както повечето им проекти на комшиите) и рускините се отказаха да го превеждат...

# 41
  • София
Те и на руски не го преведоха до край.Просто сериала свърши в нищото(както повечето им проекти на комшиите) и рускините се отказаха да го превеждат...
Сериала спря заради нисък рейтинг, беше паднал изключително много въпреки многото опити да бъде спасен, затова го спряха. Рейтинга на последните епизоди беше 2, преди това мнооого дълго креташе на три, но след като падна още съвсем го спряха.

# 42
То това е ясно,че заради нисък рейтинг са го спрели.Няма да изпуснат кокошката със златните яйца,я.Но поне можеше да скалъпят някакъв край....поне някакъв.Естествено нямаше да ни удовлетвори напълно,ноооо...
Например сериала на Хазал Кая "АSK",също го спряха,но поне пуснаха нещо си там за финал. Peace Hug

# 43
  • София
То това е ясно,че заради нисък рейтинг са го спрели.Няма да изпуснат кокошката със златните яйца,я.Но поне можеше да скалъпят някакъв край....поне някакъв.Естествено нямаше да ни удовлетвори напълно,ноооо...
Например сериала на Хазал Кая "АSK",също го спряха,но поне пуснаха нещо си там за финал. Peace Hug
Зависи от сценаристите и от компанията.

# 44
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кога се очаква да започне сериалът?

Общи условия

Активация на акаунт