Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 919
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
Докато вие сте на оскарова вълна, да препоръчам Зоотрополис. Има на какво да се посмеят и децата и родителите.

Ох да и аз, изглежда ми супер весело филмче. Crazy Нямам търпение да излезе. Ще бъде по кината от 4 март. Peace smile3521

# 136
Хм, аз го гледах тази събота. newsm78

# 137
Хм, аз го гледах тази събота. newsm78

Така ли, вече го има? Къде го гледа?  newsm78

# 138
В киното в Парадайс мол.

# 139
Лу, това изглежда много интересно, благодаря за препоръката  bouquet, веднага го свалям.
http://onlain-filmi.net/shivachkata-2015/

# 140
  • София
предпремиерно го има навсякъде.

# 141
И аз да кажа колко много ми хареса The Dressmaker. Чу-ден!  Heart Eyes И много се радвам, че не завърши с холмаркски щастлив край, а с шекспиров такъв.

# 142
И аз да кажа колко много ми хареса The Dressmaker. Чу-ден!  Heart Eyes И много се радвам, че не завърши с холмаркски щастлив край, а с шекспиров такъв.

Чуден филм наистина.  Heart Eyes За разлика от онова нещо с баща и син Съдърланд. Извинявам се, но забравих как се казва филмът и нямам желание да си припомням.  Laughing

# 143
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледах Тръмбо и се присъединявам към препоръките Peace
Този филм не ми даде да мигна, с изключение на едно спиране да си пусна кафе. Доставих си двучасово удоволствие и научих много за мен не известни факти поднесени от брилянтен актьорски състав. Истинска наслада е перфектния Браян Кранстън/бащата на Малкъм Grinning/
Изключително интересна ми беше екранизацията,
въпреки различното ми мнение по повод една от засегнатите теми Peace

# 144

Подкрепям, само дето края по-скоро беше холивудски  Laughing.
Много, много ми хареса. Благодаря за препоръките  Hug.

# 145
Подкрепям, само дето края по-скоро беше холивудски  Laughing.
Скрит текст:
Съгласна. Аз съм доволна, че не се зеха младите, не плеснаха всички с ръце и не избухнаха в спонтанни песни и танци по единствената улица на селото.

# 146
  • София
Гледах "Бащи и дъщери"...
Поплаках си...Заслужава си филма...Препоръчвам! Peace

# 147
 През дългия уикенд чета темата, записвам заглавия и гледам. Вчера- Dressmaker  и My roi! Шестица по шестобалната!
 Room-5 r и аз се присъединявам към мненията, че можеше нещо по-детайлно да се покаже при случките от миналото, иначе играта на актрисата беше просто забележителна.
 За Ди Каприо всички си знаем- той е!

# 148
  • при моите любими
През дългия уикенд чета темата, записвам заглавия и гледам. Вчера- Dressmaker  и My roi! Шестица по шестобалната!

Къде намерихте My roi?

# 149
cydonia, точното име e Mon Roi, може би затова не го намираш, аз изтеглих от zelka.

Също харесах много The Dressmaker! Heart Eyes Сега съм си пуснала A Walk in the Wood.

Общи условия

Активация на акаунт