Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 905
  • 716
  •   1
Отговори
# 540
  • Belgium
Просто няма вариант тая боза с Де Ниро да е по-добра от Grandma  Laughing

# 541
Е боза е, но е с Де Ниро. Laughing Сериозно, много повече ми хареса от Grandma, който оценявам като нелошо филмче.

# 542
  • Belgium
Стига бе, сега заради теб ще зема да го гледам тоя "Мръсен дядка" и мисли му, ако не ми хареса  hahaha

Де Ниро отдавна почна да участва в такива безмислици, че вече името му не е гаранция за нищо за съжаление. Още поне не е стигнал дъното като Никълъс Кейдж (или Кольо Кафеза  hahaha ), но натам е тръгнал.

# 543
Предупреждавам, че сюжетът е изключително банален. Даже е пародия на банален сюжет.  Mr. Green Но Де Ниро ще те изненада след поредицата от безмислици и кухи роли. Всъщност съм сигурна, че ще ти хареса. Grinning

Кольо Кафеза...  hahaha Нее, Де Ниро явно е издрапал нагоре от надолнището.  Mr. Green

# 544
  • Once there was a Hushpuppy...
Извинете, не съм по темата Blush
Скрит текст:
Ох, като ви чета за Де Ниро не се стърпях да ви разкажа как онзи ден предлагам на мъжа ми да сваля филма, а той ме поглежда Shocked и казва  - "Повече никога, ама никога не ми предлагай да гледам филм с Де Ниро" hahaha hahaha

# 545
Аа, Де Ниро не мога да го изоставя аз само заради няколко несполучливи момента. Виж Кольо Кафеза го зарязах, но той прекали.

# 546
Е, и аз така, за това предлагам hahaha Амаа.... Rolling Eyes

# 547
  • Belgium
Кольо Кафеза се състезава в собствена категория, отдавна копае под морското равнище.

Де Ниро никога няма да го зарежа изцяло, той е бивш титан, но това с дядката ще го пробвам само заради дискусията тук. Иначе автоматично го бях сложила в Never To Watch списъка  Laughing

# 548
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Де Ниро последно го харесах с Килиън. Всъщност филма харесах, Де Ниро беше смешничък Laughing

# 549
  • Belgium
На мен Де Ниро последно много ми хареса в The Intern без филмът да е нещо wow, иначе чутовна роля прави в Everybody`s Fine от по-близките времена.  Laughing

# 550
За мен ролята му в Джой е много приятна Peace
Хареса ми!Както и филмът.

# 551
  • София
Кольо Кафеза!!!  Joy
Сълзи ми потекоха!

# 552
За всички любители на романтиката -> http://-spam250-/the-self/nedelya-vecher-frensko-kino-plus-pukanki.234 . Дано ви харесат предложенията Simple Smile

# 553
  • Belgium
Кольо Кафеза!!!  Joy
Сълзи ми потекоха!

Innocent

# 554
  • вятър в маслините, вятър над хребета
иначе чутовна роля прави в Everybody`s Fine от по-близките времена.  Laughing
Накара ме да се замисля гледала ли съм го или не и вече сума време не мога да се сетя. Старост-нерадост Laughing

Общи условия

Активация на акаунт