Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 118 513
  • 716
  •   1
Отговори
# 315
Снощи гледах два френски филма .Големи извратеняци били тези франсета бе , загуба на време .
С риск да ме оплюете споделям.
http://onlain-filmi.net/novata-priyatelka-2014/
http://www.imdb.com/title/tt2752200/?ref_=nm_flmg_dr_3

# 316
А добър ден за това с перверзната извратеност на Французите  Joy То винаги си е било така. Те правят основно два типа филми - комедии и первезни филми. И тук таме някой екшън а ла Люк Бесон за разнообразие. А пропо последният такъв в Жан Рено много як беше и по принцип са им яки екшъните.

Жан Рено бил всъщност Хуан Морено и Ерера-Хименес и бил роден в Мароко Френски актьор с Испанско потекло  #Crazy Лудият Мароканец  Joy

Цитат
Juan Moreno y Herrera-Jiménez[1] (born 30 July 1948), known as Jean Reno (French pronunciation: [ʒɑ̃ ʁeno]), is a Moroccan-born French actor of Spanish descent. Working in French, English, Japanese, Spanish, and Italian, he has appeared in numerous successful films such as Crimson Rivers, Godzilla, The Da Vinci Code, Mission: Impossible, The Pink Panther, Ronin, Les visiteurs, The Big Blue, and Léon: The Professional.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Reno

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 15:08 от Caballero

# 317
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Markrit, ама ти наистина все едно за пръв път гледаш френско кино Wink
Скарамушчето къде е, и тя беше планирала да гледа извратеняшките филми Laughing, сега е моментът да се вметне?

# 318
Markrit, ама ти наистина все едно за пръв път гледаш френско кино Wink
Скарамушчето къде е, и тя беше планирала да гледа извратеняшките филми Laughing, сега е моментът да се вметне?
Ееее вие пък .. , естествено , че не гледам за сефте френско кино .Просто тези двата филма на куп ми дойдоха в повече с перверзията си .
И Последното танго в Париж съм гледала още по соц. време .Тъй , че съм запозната с френската извратеност .Потресеме в двата филма от снощи , колко "широко скроени "са тия пусти франсета.Героите на филма колко нормално приемат перверзията на близките си .Бляк . Crazy Sick ooooh!

# 319
Това е дълга и широка тема на разговор. Тук сме си остнали с мисленето на селянина с воловете и големия мустак, който мисли какво ще кажат за него хората в селото, какво ще кажат за децата му и за родът му. "Да не се изложим"  Mr. Green  Joy hahaha

# 320
Аз гледах "Ex Machina". Пълна загуба на време Rolling Eyes

# 321
  • Belgium
А на мен защо никой не ми каза, че Deadpool е толкова зверски малоумен?  ooooh!

Бях близко до мозъчно увреждане от тая тъпотия, добре че не го гледах на кино.

# 322
О, и него съм свалила. Значи хич няма да си го причинявам Crossing Arms

# 323
  • До сърцето...
Снощи гледах два френски филма .Големи извратеняци били тези франсета бе , загуба на време .
С риск да ме оплюете споделям.
http://onlain-filmi.net/novata-priyatelka-2014/
http://www.imdb.com/title/tt2752200/?ref_=nm_flmg_dr_3

Markrit, това все пак са филми на Озон  Mr. Green

Скрит текст:
Озон не е френското кино  Peace нищо че е от "новата вълна".

Той си има като почерк няколко натрапчиви теми в почти всичките му филми - хомосексуалната/нестандартна любов (като човек, който сам е такъв, нетрадиционен в любовта), провокацията в филмовото действие и голотата на зрели жени.

И мудното действие, на моменти почти скучно.
Което, според мен, той си мисли, че компенсира със скандален сюжет/метод/подход.

Лично мнение. С риск да ме оплюете  Mr. Green

# 324
А на мен защо никой не ми каза, че Deadpool е толкова зверски малоумен?  ooooh!

Аз пък го гледах на кино. Разочаровах се. Ама ме замъкнаха на кино, какво да правя?
Преди това даже и трейлъра гледах и не ми хареса.
Щях да кажа, ама скоро цопнах в темата  Mr. Green

Иначе има 2-3 леко забавни момента. Но не си заслужават парите.
Същата работа е и Петата вълна. Добре, че него не го гледах на кино.
Трейлъра хваща око, фен съм на такива филми. Но така и не успях да отида.
Гледах го от тракер, та съм хепи, че не отидох.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 20:48 от Lаnfеar

# 325
Markrit, това все пак са филми на Озон  Mr. Green
Скрит текст:
Озон не е френското кино  Peace нищо че е от "новата вълна".

Той си има като почерк няколко натрапчиви теми в почти всичките му филми - хомосексуалната/нестандартна любов (като човек, който сам е такъв, нетрадиционен в любовта), провокацията в филмовото действие и голотата на зрели жени.

И мудното действие, на моменти почти скучно.
Което, според мен, той си мисли, че компенсира със скандален сюжет/метод/подход.

Лично мнение. С риск да ме оплюете  Mr. Green
Много повърхностно, Радика. Извинявай, но друга реакция към написаното от теб нямам Peace.
Филмите на Озон са с изключително остър социален елемент, силно сатирични, разобличителни. Често водещата им тематика е самотата на индивида в обществото и семейството, изолацията, страха от смъртта и изоставянето. Много жалко, че има зрители, които виждат в тях само графичния секс, хомосексуализма и и голотата. Въпреки че
Скрит текст:
наистина малко са режисьорите, които ще покажат секс-сцена между двама мъже не като Анг Ли в полусенки и загадъчни въздишки, а с директен кадър на пълна ерекция.
Явно това подвежда тези, които лесно се скандализират.
Какво обаче остава да се каже в този случай за Гаспар Ное или Михаел Хенеке? Stop

# 326
  • До сърцето...
Много повърхностно, Радика. Извинявай, но друга реакция към написаното от теб нямам Peace.
Филмите на Озон са с изключително остър социален елемент, силно сатирични, разобличителни. Често водещата им тематика е самотата на индивида в обществото и семейството, изолацията, страха от смъртта и изоставянето.

Да, така е. И за повърхностното, и за социалната тематика  Grinning

Не съм казала, че ме скандализира. Дразни ме единствено мудността на действието.
Иначе това е най-лесния начин - да покажеш провокативна сцена (както казваш - секс с натюр), за да привлечеш внимание към проблема. Щото нали самотата, изолацията и пр. не става да се покаже/подчертае/развие по друг начин във всеки филм, който правиш.
Не ме разбирай погрешно, Озон е от режисьорите, които не подминавам. Признавам смелия му подход, но не ме впечатлява с посланията си (от известно време насам).

# 327
И аз не съм възхитена от последните му няколко филма Rolling Eyes.
Но ... не мисля, че се плъзга по лесното и изпозлва скандалните елементи, за да си развие тематиката. В доста от филмите му няма голота и хомосексуализъм, а където ги има не е като да са единственото оръжие в богатия му арсенал от изразни средства. Просто ги има (понеже явно го вълнуват), паралелно с други неща като хапещ хумор и остра сатира.
Има къде-къде по-бедни на прийоми режисьори, залагащи на единия гол шок- гореспоменатият Ное например или самоопределилият се за гений Рефн, който много обича да аранжира хвърчащи черва с неясна цел.

# 328

Аз пък го гледах на кино. Разочаровах се. Ама ме замъкнаха на кино, какво да правя?

При мен още по-зле , и на кино го гледах и аз бях инициатора. С идеята да избегна гледането на "Завръщането".
Викам си добри отзиви в тази тема, поне е комедия. Всъщност се оказа поредната ужасна американска боза,
после гледах и Завръщането и наистина беше по-добре да ги пропусна и двата.

# 329

При мен още по-зле , и на кино го гледах и аз бях инициатора. С идеята да избегна гледането на "Завръщането".
Викам си добри отзиви в тази тема, поне е комедия. Всъщност се оказа поредната ужасна американска боза,
после гледах и Завръщането и наистина беше по-добре да ги пропусна и двата.

Ама и Завръщането ли е зле?   Shocked
Не взе ли Лео Оскарче за този филм или се лъжа?

Общи условия

Активация на акаунт