Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIX

• 117 915
  • 716
  •   2
Отговори
# 495
  • Belgium
За мен има паралели с Vinyl (аз изгледах целия първи сезон), но докато при него ги имаме началните етапи на зараждането на музикалния бизнес и някаква винтидж романтика, ако мога така да се изразя, дори при показаните сериозни проблеми, при Kill Your Friends подходът е по-скоро тираджийски и виждаме вече рецидива на това, което е стартирало по време на ерата на Vinyl. Един вид "гледайте за какво иде реч в тоя бизнес сега - можем да вземем най-големия боклук и да ви го набием е в ушите до болка, превръщайки го в хит." Самите хора от A&R отдела нямаха и най-бегла идея какво правят и как да подбират групите.

Докато Ричи Финестра от Vinyl си е чист музикален проповедник на техен фон. На мен много ми допада да си правя сравнения между филма и сериала  Laughing

# 496
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, наистина доста цинично като подход към музиката, но то и продуктът сегга си е голям боклук Laughing.
Трябва да догледам сезона на "Винил", да видим кога, като почнаха троновете, а след седмица и Пийки.

# 497
High-Rise- страшно откачен, трудно си представям много хора да го издържат от-до, освен ако не са от супер запалените фенове на Хидълса (каквато аз не съм, макар че оцених многото му екранно време по анатомия Laughing). Има си второто ниво под странните случки, но според мен не е достатъчно остър и интелигентен арт-филм, че да заслужи задълбочен анализ. По-скоро провокация, която не стига далеч отвъд одраскване на сетивата.
Добре, че бях изчела и изгледала едно чудо интервюта на актьорите и режисьора и бях попрочела няколко разказа на Балард, та бях подготвена горе-долу какво да очаквам. Отделно, че Бен Уитли тук-таме разказваше какво точно искал да каже с филма. Ако бях седнала да го гледам ей така без да знам нищо за него, съвсем честно си признавам, че щях да го зарежа още на първия половин час без да съм разбрала и една минута от него, освен, че Хидълса изглежда много добре по шезлонг и книжка.  Wink

# 498
Добре е. Идеален за разпускане http://www.imdb.com/title/tt2987732/

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 22:46 от Damarcus

# 499
  • в сърцето на един мъж...

И той е?

# 500
Поправено.
Същото е (почти де) и bad education movie. само че там разчитат на сериала, който ми харесва 100 пъти повече от филма.

# 501
  • в сърцето на един мъж...
Пусна линка, пък те домързя да пуснеш заглавието Joy
И втората част е хубава.

# 502
Привет....
мъжа ми издирва заглавието на някакъв филм на който гледал реклама ма не помни къде  Thinking
Някакъв обир във въздуха в някакъв самолет....
Режели някакъв куфар и парите се разлетяли  Joy

Моля ако някой има спомен. Рекламата вървяла скоро bouquet

# 503
# 504
Deadpool е супер.

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 15:07 от Damarcus

# 505
Супер е да. А, очаквах да е американска бозичка с плосък хумор, а то цяло бижу.
Доволна съм и от актьорите  Laughing

# 506
Лесли Томпкинс (от Готъм) си е яка Grinning
Перфе е. и шегите са супер, и в нито един момент не залитна от смях към сълзи.

# 507
Навихте ме да го гледам Grinning

# 508
  • Belgium
Жармен, аз ще ти дам друга гледна точка- Deadpool е най-малоумният филм, който съм гледала тази година. Безапелационна малина.  Laughing

# 509

Общи условия

Активация на акаунт