Бялата козметика - лице и тяло

• 102 740
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Привет ! bouquet
Знам,че в темата има момичета ,ползващи Талго козметиката.Някой с мнение за този крем ?  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 121
 еликсир , не се отваря линка с гела за почистване на грим... Може ли да напишеш кой е...
Аз също имам много чувствителни очи и също ползвам само спирала Авен, но някак си ми идва по-суха самата спирала. Не е като другите спирали. Твоята такава ли е? Или моята е нещо стара, скоро си я взех, ползвам я, но ми се иска да е малко по-мека и течна... Преди това ползвах една специално за чувствителни очи от аптека, забравих каква марка беше, нещо еко, натурално беше...
Сенки и моливи ползвам, но ми сълзят очите и от тях и не знам какви да си взема... Не мога да се откажа от гримирането, абсурд просто... Мицеларна вода, измивни гелове, ексфолианти, пудри, ружове и ББ-кремове - само от аптеката каквото намеря... Peace На Филорга почистващите не ми дразнят на кожата и очите. Сега си взех едни на Галеник, дано нямам реакция и от тях... Praynig

Деска, точно този крем на Талго не съм го пробвала, даже и от мостри. Но знам, че е за по-млада кожа или поне за такава без много проблеми и бръчки. По-лек е и го дават за 25+ до 30 години, за първи признаци на стареене. Има добри мнения за него по сайтовете... Peace Потърси си мостри най-добре...

# 122
  • Варна
Лунна, благодаря ! Четох там описанието ,но не пише за каква възраст е или поне "първи бръчки".  Simple Smile
За почистващо пробвай на Апивита измиващия лосион ,много е нежен, а колко е икономичен няма да казвам.  Peace

# 123
Магнолия днес получих слънчезащитните на Nuxe и веднага пробвах крема за лице. Доста доволна останах. Попи сравнително бързо и вече 5 часа Т зоната не ми се е омазнила.
А как само ухаят.. Heart Eyes
Много съм ти благодарна, че сподели за тях   Hug

# 124
  • София
Хм, аз си почиствам околоочния грим с двуфазния дегримьор на Гарние. А нося лещи и очите ми са много чувствителни. Имах и на Сефора двуфазния, само че едно такова... някак ми замъгляваше зрението... и не го повторих. Иначе от някои дегримьори ми падат чак миглите, зачервяват ми се очите, люти...

# 125
еликсир , не се отваря линка с гела за почистване на грим... Може ли да напишеш кой е...
Аз също имам много чувствителни очи и също ползвам само спирала Авен, но някак си ми идва по-суха самата спирала. Не е като другите спирали. Твоята такава ли е?

Проверих линка като публикувах,странно,че сега не се отваря.
Става дума за Демакиатор за очи Нежност на Авен.

Спиралата е Авен Кувранс .Да,отначало беше по-мазничка,сега и на мен ми идва малко суха,ама и госпожицата ми я е подметнала здраво,та бързо ще свърши.
И аз като теб-моливи,спирали,ФДТ,коректори- всичко ми дразни,ако ми попадне до ръба на окото,а спиралата на Ланком Драма буквално ме побъркваше,такова парене,щипене,сълзене,особено като ми се случи да шофирам,ще се изтрепя,нищо не виждам,докато не я избърша.
Ще си карам със спиралата на Авен,каквато и да е,поне не ме "разревава"  Simple Smile .

# 126
И аз съм само със спиралата на Авен, от нея нямам проблеми с очите като парене, сълзене и т.н. Но всеки път ми е така сухичка и бързо свършва. Но пък стои добре, разресва  миглите, прави ги по - обемни и дългички.

# 127
Привет ! bouquet
Знам,че в темата има момичета ,ползващи Талго козметиката.Някой с мнение за този крем ?  Rolling Eyes
Скрит текст:
Имах мостра която ми стигна за 2 седмици  Mr. Green Лек крем,но в същото време прави кожата мекичка.С него не лъсвам при топло време.Доста икономичен и идеална основа за грим.За разлика от него хиалуроновия е по-тежък.

# 128
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. Ще пробвам първо с бебешкото на Микса и ако не ми е ок ще взема на Авен. Дори не позозирах, че има и спирала , та ще видя и нея Simple Smile  Peace

# 129
Белисима Hug , аз в момента ползвам 2-ра опаковка на измиващия гел на Фитокод, но после мисля да разнообразя - като цяло повече от два последователни пъти не използвам един продукт, ти какво ползваш в момента, и си доволна? bouquet
В момента използвам бебешкия душ-гел на Микса:
Скрит текст:
Засега ми влияе добре, не си усещам кожата така опъната след измиване, макар че пак си има нужда от кремче.

За очи използвам двуфазния на Микса:
Скрит текст:
Почиства много добре и не се обривам от него, което е голям плюс Grinning
Харесвам също и двуфазния лосион на Clinique, но цената му е прекалено висока. Същата работа върши и Миксата, която струва 6-7 пъти по-малко.

*DiDora*, и аз не сменях за нищо Фитокод, толкова го обичах Sad Всичко беше перфектно, стига да не ми изсушаваше така при продължителна употреба. Много ми беше трудно да се разделя с него, но това е положението. При тази суха кожа вече не можех да продължавам да го ползвам.

Кейт, благодаря ти Hug

# 130
  • Sofia
   Чудесна тема! bouquet

Някой дали би могъл да сподели, открил ли е равностоен заместител на Bi-Facil на Lancôme? Питам, понеже пак мисля да се презаредя с няколко опаковки от него. В момента ползвам мицеларната вода на Phytomer, по препоръка от една друга тема – наистина уникален продукт, супер лесно отстранява и най-упорития грим, но като че ли, на мен съвсем леко ми дразни / пари на очите, а това усещане определено липсва при употребата на Bi-Facil.

# 131
  • Пловдив
Белисима, когато бях бременна Cl /предполагам го знаеш от темата за състава на козм.продукти/ ми препоръча измивня гел за бебета на ДМ. Състава му е супер,цяла бременост се къпах с него. Вчера се сетих за него и пак го купих,но ще го ползвам за лицето. Пробвай го и ти,може да ти хареса повече от Микса. Peace

# 132
armira, благодаря ти за идеята bouquet Непременно ще го потърся. И без това почти ми свърши душ-гела на Микса. Ще разнообразя малко Simple Smile Без колебание се доверявам на преценката на CI за състава.
Нали така изглежда гелчето?
Скрит текст:

jobon4e, пропуснах да ти благодаря за линка с млякото на Галеник Hug Ще потърся директно дали е налично в някоя от посочените в сайта аптеки, ако не ще го поръчам онлайн. Тази цена просто не е за изпускане.

# 133
  • Пловдив
Точно то е,Белисима Peace
За Cl две мнения няма,пълно доверие му гласувам и аз Hug

# 134
Хм, аз си почиствам околоочния грим с двуфазния дегримьор на Гарние. А нося лещи и очите ми са много чувствителни. Имах и на Сефора двуфазния, само че едно такова... някак ми замъгляваше зрението... и не го повторих. Иначе от някои дегримьори ми падат чак миглите, зачервяват ми се очите, люти...

А дали има някой природен дегримьор? И аз нося лещи и ми се иска да използвам нещо по-щадящо и безвредно...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт