Бялата козметика - лице и тяло

• 102 754
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Прекрасна тема, Магнолия bouquet Благодаря ти!
Thalgo има по козметичните студиа, и в арлен Wink

# 16
  • На ръба..
Много хубава тема, имахме нужда bouquet
Включвам се с удоволствие в нея  Peace

# 17
  • Бургас/Пз
Прекрасна тема, Магнолия, страхотна си  Hug Heart Eyes

На Талго съм пробвала продукти само в козметичен салон.
В момента фаворит ми е Филорга. След опити с други марки - ЕЛ, Клиник, Кларинс, Ланком, както и други аптечни - Биодерма, Нюкс, Авен, Юсерин, накрая пак се връщам към Филорга , защото само от нея виждам реален резултат и сутрин като се събудя си харесвам лицето. Това обаче , което не ми харесва е че като я спра и след месец два кожата се променя и другите кремове не я спасяват Sad

# 18
В Арлен няма този комплект, който е посочила Мagnollia - моля някой да каже къде го има Hug

# 19
МАГНОЛИЙКЕ,благодаря за новата,прекрасна тема  bouquet Държа на хубавата козметика,но не съм чак толкова луд фен както с професионалните серии...Тук може и да ме промените  Mr. Green

# 20
  • Чукарландия
Някой с мнение за Shiseido, серията против бръчки? Hug

# 21
И аз благодаря за новата тема ! Ще я следя с интерес. От година съм с Филорга и съм възхитена. Но с удоволствие ще се информирам от вас и за други марки. Пак от форумите научих и за корейската козметика, поръчала съм мостри, любопитна съм какво ще дойде.

# 22
Записвам се и аз.
Благодаря за темата bouquet

# 23
  • София
И аз се включвам в темата, напоследък интересът ми към бялата козметика измести този към декоративната  Mr. Green

Сега се каня да поръчам почистваща пяна на Кларинс, ползвах я няколко пъти и постига онзи скърцащ ефект, който много обичам, единствено се чудя да не ми изсушава много. Пробвах варианта за нормална към смесена кожа, има и такъв за суха, но незнам дали и той ще действа така скърцащо  newsm78

# 24
sibila777, комплекта на Талго беше на промоция във feelunique.com, но комплекта се изчерпа...  Peace

# 25
  • София
Момичета  Hug Радвам се, че темата ви допада.
Аз също не мога само с един крем, една серия. Редувам ги. Филорга са страхотни. С тях правя почивки от време на време, защото ми омръзва, а и все нещо друго искам да опитам. Филорга съм ползвала почти всичко (да кажем около 80% от козметиката им за масова употреба и 2-3 продукта от професионалната им грижа) и всичко ми допада. Любими ми са Тайм Филър, серум Мезо +, Мезо маската,   Слийп енд пиил и Исо Структур. Страхотна им е мицеларната вода. След почистване само с нея имам чувството, че съм сложила крем - толкова меко е лицето. Новите кремове, които излязоха последните няколко месеца не съм ги ползвала, освен проби от тестери. Те ще бъдат една от следващите ми покупки на козметика за лице.
Иначе в момента имам на Талго освен посочената в първия пост серия, но и още три:

Интензивна хидратация

Два вида хиалуронова киселина

Силиций за лифтинг

Всички ги взех от feelunique веднага след нова година. Имаха добра отстъпка и излизаха супер изгодно. Освен тях имам и два душ крема, три маски за лице (които са много хубави) и хиалуроновите ампули (от тях вече трета кутийка си взимам от Арлен) . Опитах се да ползвам само Талго последния месец и половина. Много добре ми се отразиха  Heart Eyes

Sibila има го комплекта. Много е изгоден. В комплектите някой от продуктите са в по-малък размер и в различна опаковка. Всъщност това дава възможност цената на комплекта да е толкова добър, всъщност почти на цената на един от продуктите, включени в него. Например този, за когото питаш струва около 250 лева. Ако трябва да се вземат отделно продуктите цената им би била около 530 лева.

Иначе в момента имам на La prairie една серия, на Decleor няколко неща, на корейската марка IOPE три серии, на Филорга доста продукти, Натура Сиберика с хайвер от белуга (крем, серум, Филър и околоочен ), на Radical комплект от четири продукта (не съм го пробвала) и други сбутани  и по шкафове.  hahaha

Сега да се похваля и да подмамя  Mr. Green
Снощи по късни доби докато съпружеското тяло бе опънало  морно снага в леглото, напълно неподозиращ за моите коварни намерения да шопинговам  hahaha и след лекото побутване   Hug от Илли, взех че поръчах NIOD - двата основни продукта и техния фотографски серум (той всъщност е нещо като изравняваща лицето основа даваща блясък и добър тен). Поръчах и един от измиващите балсами на HIF (марката е част от концерна DECIEM) И изведнъж се оказаха с два огромни подаръка. Една кутия с продукти от концерна DECIEM
http://www.hqhair.com/deciem-heros-intense-youth-intense-hair-gr … lex/11177289.html
и някаква мини преса за коса на Дива.

Сега ги очаквам с голямо нетърпение. Ето статията, която  Hug Илли   Hug ми беше пуснала в другата тема за продуктите на NIOD
http://www.carolinehirons.com/2015/12/a-guide-to-niod.html?m=1

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 14:20 от Мagnollia

# 26
  • Варна
Прекрасна тема, благодаря  bouquet
Ще ми е много полезна и ще я следя с интерес.
В момента разчитам на Шисейдо, Декльор и Ахава в грижата за лицето, но имам и кремове на българските марки Фитокод и Натаура.
Винаги съм в търсене на перфектния околоочен крем, за жалост още не сме се срещали с него.

За тяло: последно се влюбих в сухото масло на Ахава, страхотно е Heart Eyes, ползвам и техен лосион с аромат на ананас. Като цяло ми е интересна козметиката им и смятам тепърва да ги изследвам още по-обстойно.

# 27
  • София
На мен също ми е интересна Ахава, Въобще козметика от мъртво море ми е доста интересна, но тази още не съм я опитвала.

# 28
Магнолия, страхотна тема, много полезна bouquet Ще следя и пиша с удоволствие Simple Smile
На  Талго съм ползвала за сега само  от тестери, изпратени ми от Арлен,всичко ми харесва Simple Smile
Напоследък използвам и  Филорга , видим ефект на сутринта имам след нощните кремове Simple SmileИзмивната пяна ми е чудесна на Филорга Simple SmileСъщо и мезо маската, прекраснен резултат Heart Eyes
Много съм доволна и от  Yonka за смесен тип  кожа /от Арлен/.

# 29
  • Бургас/Пз
Винаги съм в търсене на перфектния околоочен крем, за жалост още не сме се срещали с него.

Този пробвала ли си го http://beautycosmetic.biz/biokarite-okoloochen-krem-p-13389.html - не е скъп и аз подходих мнооого скептично, но реших , че няма да загубя много и го взех. Изключително приятно съм изненадана. Въпреки че много харесвам Филорга, техния околоочен например не е моят крем, както и много други , които съм пробвала. С този обаче оцелих шестица от тотото Simple Smile Абсолютно попадение е !!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт