Бялата козметика - лице и тяло

• 102 878
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мисля, че няма продукт, който да повдигне бюста успешно, за съжаление. Мисля, че може да се въздейства само на ниво свежест и тургур на кожата. От дрогерийните можеш да си вземеш крем за бюст с какаово масло, от тези:
Скрит текст:

Реално на почти всяка марка има крем за бюст, друг е въпроса върши ли п„работа и колко пари си готова да отделиш.
Аз не бих инвестирала с такъв продукт, скептична съм.

Мацки, я ме светнете за ретинола  Praynig
Нали си взех маска на Фарис и се чудя да я  почвам ли и как и по колко  Mr. Green

# 541
  • София
Действай според инструкциите.
Едва ли има повече от минимална концентрация.

# 542
  • София
Берисима,преди 4 г го ползвах кремчето на Авен. И тогава опаковката беше така с дозиране...и пак имаше само няколко съставки и имаше богат и лек вариант. Дали е променен, дари крият тестерите... не знам

# 543
  • София
Илли, благодаря ти за включването  Heart Eyes Притеснявам се да ползвам ретиноловата маска както е по упътване, защото я дават три пъти седмично. Не е ли много?  Thinking
http://www.zlatnaribka.com/phyris/time-release/anti-eydzh-serum- … inol-depot-125-ml

# 544
  • София
Явно е слаба и затова препоръчват честа употреба. Така си мисля Simple Smile

# 545
  • Чукарландия
Единственото , което ме притеснява е че слагам отгоре фдт, а това със сигурност намалява фактора, но определено не мога да мина без него. За по-млада кожа , която не иска фдт мисля, че ще е идеален.
Ще продължавам с издирането на Фдт с исок фактор, ако някой срещне някъде Шисейдо 50ти фактор фдт - да даде знак Simple Smile Mr. Green Flutter

Не мисля, че фдт положен върху крем с фактор намалява фактора. Няма нужда да се притесняваш. ФДТ просто запечатва крема. Фактора си остава същия. Така мисля. Peace

# 546
  • Велико Търново
Аз, признавам, че страдах от такава заблуда Embarassed
Освен мнението на Холи по-напред, намерих и това в друга тема, за слънцезащитата :

" - Продавачката ми каза, че ако върху такъв крем ползвам ФДТ, ефекта на високя фактор намалявал.

- Не. Това е разпространена заблуда, също във вариант, че само факторът на последно сложения продукт важи, или че е сборно число от всички продукти. Единственият проблем може да възникне, ако слагаш ФДТ докато крема е още на повърхността на кожата и с нанасянето отнемаш част от продукта с четката. Дай минутка две на крема да попие, както всеки друг крем и нанасяй ФДТ както винаги. Ако не се сработят, ще забележиш по-скоро проблем при трайността и завършека на ФДТ.

Дами, използвайте продукти с фактор, без значение от тона на кожата, целогодишно. И избягвайте прекомерно излагане на слънце дори и с фактор. Изгаряния и пигментни петна са малкия дявол, увреждането на клетките в дългосрочен план е по-големият. "

# 547
Както обещах да доложа и за втората маска  THALGO Masque Concentre d’Hydrataton

Не е лоша ,но и нищо впечатляващо,иначе четката й е удобно направена,капачето се върти и спокойно може да се измие четката,когато е в положение-затворена.
Другата маска повече ми хареса - усещах кожата толкова мека и хидратирана след нея:

Съдържа масло от пореч, масло от семки на манго, розово масло, овесен протеин, eкстракт от водорасли, слънчогледово масло, бял трън, нарцис, токоферол

# 548
  • София
Момичета, ако някоя иска blur-а на Hylamide нека ми пише.
Знам, че доста хора го накупихме, аз съм го пробвала веднъж моя, но не смятам, че ще го ползвам.
http://hylamide.com/product/finisher-ha-blur-30ml

# 549
  • Бургас
От няколко месеца ползвам козметика Yon-Ka. За дневен крем ползвам Hydra No 1 fluid. Чувствах го много добре, дори и през зимните месеци, но сега (вече съм на половината на опаковката) го чувствам като недостатъчен - лицето ми има сухи зони, кремът веднага попива, но след час някъде чувствам кожата си омазнена.  Rolling Eyes От днес се върнах пак на Time Filler Mat на Филорга, но и него не чувствам особено добре на лицето си.
Някакви препоръки за дневен крем, а може и нощен? Кожата ми е предразположена към омазняване в Т-зоната, с порички и всякакви такива.  Simple Smile А също си търся и околоочен - имам фини линии вече. Ползвала съм доста от препоръчваните във форума - Веледа, Лиерак, Алверде, Биокарите... Дали да не пробвам Time Filler Eyes на Филорга?

Другото, което издирвам, е лосион за тяло - бързо попиващ, лека консистенция, няма да е лошо да има и някакви стягащи характеристики, с максимално изчистен състав. Предложения?

# 550
Здравейте момичета!
Както бях обещала ще споделя моя опит с някой от продуктите на Ole Henriksen. Топ продукта им е Truth serum Collagen Booster:

Много свеж, мирише на портокал. Попива моментално и имаш чувството за свежест. Въпреки че не се води хидратиращ продукт аз усещам кожата си много мекичка, вероятно заради обещания от бранда подсилващ колагена в кожата ефект. Тъкмо го приключих и смятах да си взема нов, но ме изкуши серума на Hylamide, та ще му дам шанс 2-3 седмици и после ще реша. Аз към с мното чувствителна кожа, лесно ми излизат пъпки , но с този серум мисля не съм имала проблеми. Смятам, че е перфектен за лятото под грима, зимата съответно ползвам крем отгоре:

Продукта е много нежен, Попива моментално и освен хидратация и овлажняване се бори и с лека пигментация като изравнява тена. Миналия месец бях на ски , разболях се (комоцио) и съответно нямах възможност да се грижа адекватно за кожата си. От студения въздух, но няй-вече твърдата вода кожата на  лицето ми беше почнала да се бели. След 2 дневно ползване на крема (серума ми беше свършил) отново се радвах на мека и освежена кожа.
Това е продукта, който използвам нощно време под крема:

Двата се допълват, но този обещава и минимизиране на порите (при мен не забелязах подобен ефект), но определено е продукта, с чая то помощ се справих на 90% с пигментацията  от две бременности. Изключително съм доволна от продукта, няма опъване, сухота и неприятно усещане.
Поредният продукт, който ползвам е нощния гел за очи:

Леко охлаждащ, но остава лек филм върху кожата, което го прави подходящ само за вечерно приложение (каквото е и името му). Сутрин нямам обичайното подпухване.  Доволна съм. Обмислям да си взема някой от дневните околоочни кремове, но не мога да избера кой
И последния продукт, който си купих преди няколко месеца е крем за кожата на врата:

Засега нямам особени проблеми в тази зона и го взех по-скоро превантивно. Лесно се нанася,  макар като консистенция да е гъст. Но ми си струва доста неикономичен.  В тази връзка бихте ли споделили полагате ли някакви специални грижи за врата и какви продукти използвате?

P.S. За пръв път публикувам снимки и не знам как да ги направя по-малки, за което се извинявам!

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 21:23 от jobon4e

# 551
  • София
Момичета, каква беше цената на хидратиращата маска на Кларанс в БЗ?

# 552
Здравейте красавици!  Heart Eyes bouquet

Търся вашето мнение ..какво мислите за този продукт на Клиник и ако някой го е ползвал,ще се радвам да сподели.. Hug

Кожата ми е млада,не изисква особени грижи,на 20 съм.Комбинирана склонна към омазняване в Т зотата,понякога суха по бузите.Искам нещо сравнително леко,да не остава лепкав слой са попива бързо и да хидратира.Според вас това подходящо ли е за мен?
Вчера минавах покрай Дъглас и си взех един измиващ гел за проблемна кожа,склонна към омазняване,че от 1,2 месеца ми се появяват пъпчици тук там..Хареса ми,очарована съм от по-грубия скраб,пак на марката.Страхотен е ! Hug

# 553
Момичета,какво мислите за серията на Yon Ka за мазна кожа,заслужава ли си?Чудя се вече какво да пробвам,нищо не помага 🤔Загледах и един флуид на Thalgo за мазна кожа,но пък не е наличен в Арлен

# 554
  • Бургас/Пз
Здравейте красавици!  Heart Eyes bouquet
Кожата ми е млада,не изисква особени грижи,на 20 съм.Комбинирана склонна към омазняване в Т зотата,понякога суха по бузите.Искам нещо сравнително леко,да не остава лепкав слой са попива бързо и да хидратира.Според вас това подходящо ли е за мен?
Пробвай това кремче http://www.clarins.co.uk/daily-energizer-cream/C010405007.html , страхотно е и за твоята възраст и кожа мисля, че ще е идеално. Като гел е и попива много бързо, без да оставя филм по кожата.  Peace

Да ви кажа моята пратка от Дисием най-после дойде. 10 дни я чаках. Първо излизаше с Роял Мейл и в деня , в който влезе в България интерлогистика ми я доставиха.

Да попитам тези, които имат серума с нискомолекулярната ХК какво количество нанасят? шишенцето е с капкомер и снощи сложих един пълен върху лицето и точно след 3 минути все едно нищо не бях сложила. Дали има нужда от по-голямо количество или просто серума си е такъв и не е необходимо да е повече. Върху него си сложих нощния крем и днес всичко е наред, но първоначалният ефект е на опъване на кожата.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт