Бялата козметика - лице и тяло

• 102 787
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Лирена, карам по спомен, но Филорга имат някакви ръкавици за ръце-терапия. Провери ги в нета или питай в темата на Филорга,момичетата ще ти отговорят. Hug

# 691
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета, виждам, че повече  пишете за бяла козметика за лице, но аз имам проблем с кожата на ръцете.

От личен опит,тези на AHAVA и L'occitane са най-добрите.Clinique Deep comfort е друг,който ползвам вмомента.Никаква сухота не усещам.

По-бюджетни,Нютроджина имат един мн добър - мазен,гъст,веднага облекчава без да държи ръцете мазни.Това е кремчето:
Скрит текст:
Този на Eucerin Insense repair също не е лош:
Скрит текст:

Има го и в plus формула,още по-концентриран.

На теб освен хидратация,ти трябва и такъв с анти-ейджинг ефект.На прима виста се сещам за Clarins Super Restorative(ползвала съм преди време),ЕЛ Ре Нютрив серията ,Ла мер,Шанел,Шисейдо Бенефианс..все с идеята да подмладят ръцете.Не съм сигурна обаче,че не е само рекламен трик.

# 692
  • Велико Търново
dudhen, не съм пробвала свободната пудра на Шанел, но ето от тази бях много, много доволна - дава лек озаряващ ефект, не пресушава и е с хубав състав Wink - http://eu.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-Illuminating-Mineral- … ockable-Sifter-9g

# 693
Момичета, виждам, че повече  пишете за бяла козметика за лице, но аз имам проблем с кожата на ръцете. Бихте ли ми помогнали със съвет за крем, лосион за ръце? Кожата ми е суха и от възрастта( на 49 г. съм) стои отпусната, съсухрена. От мазни кремове ръцете ми започват да се потят, хлъзгат се, а ефекта пак е нулев. Ползвала съм всякакви глицеринови кремове - не, никакъв ефект. Не мога да си представя на 55-60 г. как ще изглеждат при това положение ooooh!

И аз имам същият проблем, започнаха да ми се появяват и петна. Засега никакъв крем за ръце не ми помага, мажа с масла - най-вече кокосово, но не съм пробвала  Clarins, ,Шисейдо или AHAVA и L'occitane - ще опитам и с тях Peace

# 694
  • Бургас/Пз
За ръцете на мен най-много ми помага маслена баня със зехтин. Затоплям леко зехтина , намазвам се обилно и слагам отгоре найлонови ръкавици. Обикновено го правя вечер след гато съм сложила децата по леглата , приключила съм в кухнята и знам, че повече домакинстване не ме чака. Два пъти седмично е достатъчно. От лосиончетата на Опи също го имам постоянно в чантата. Не мога да пусна линк от телефона си, но ги има в Златна рибка

# 695
Благодаря, Ani, ще ги потърся Hug

# 696
Момичета, виждам, че повече  пишете за бяла козметика за лице, но аз имам проблем с кожата на ръцете. Бихте ли ми помогнали със съвет за крем, лосион за ръце? Кожата ми е суха и от възрастта( на 49 г. съм) стои отпусната, съсухрена. От мазни кремове ръцете ми започват да се потят, хлъзгат се, а ефекта пак е нулев. Ползвала съм всякакви глицеринови кремове - не, никакъв ефект. Не мога да си представя на 55-60 г. как ще изглеждат при това положение ooooh!
От 2г ползвам този крем:
https://www.beauty.store.bg/p128752/mixa-anti-dryness-hand-cream … nti-dryness-.html
Преди да го открия бях стигнала дъното с кожата на ръцете и краката.Нищо не помагаше,а съм пробвала какви ли не от всякакъв ценови клас.Кожата ми беше суха,грапава като шкурка,грозна.Ужасна направо(всеки ден домакинстване я беше скапало)...Този крем направи кожата ми бебешки мека,ходилата ми са направо като коприна  Peace Но го слагам само преди лягане понеже е страшно мазен.Обаче се свиква и си струва  Wink

# 697
  • София
Момичета, благодаря за коментарите ви относно суха кожа. Искаше ми се да разбера, дали и при вас е така или просто аз не нацелвам грижата. Останалите условия, като достатъчно вода, мазнини, омеги и т.н съм ги възприела като начин на живот, тъй че за съжаление там няма какво да се направи повече.
Да се сещате някоя хубава, силно липидна маска за лице?

# 698
  • Пловдив
dudhen, не съм пробвала свободната пудра на Шанел, но ето от тази бях много, много доволна - дава лек озаряващ ефект, не пресушава и е с хубав състав Wink - http://eu.feelunique.com/p/Bare-Escentuals-Illuminating-Mineral- … ockable-Sifter-9g

Бисквитка, много ти благодаря!
Надявам се скоро да я пробвам, благодарение на
отзивчива съфорумка.

# 699
  • София
Здравейте красоти  newsm51

Не съм се включвала, но ви хвърлям по едно око  bouquet
В момента съм на друга вълна, но скоро ще съм пак по-козметично  настроена  Joy

За момента съм спряла продуктите на Deciem защото имат сладникава миризма, която сега не ми понася  Heart Eyes
Използвам кремовете на Талго и тези на Ла Прери. Кожата ми отново леко се промени. На лицето стана от суха отново нормална, но тялото ми е страшна работа - сухо, та сухо. Вечер мажа с кокос и на сутринта все едно нищо не съм сложила - поопило е всичко. Установих, че ми трябва някой силно хидратиращ лосион с липиди и хиалуронова киселина в състава за да овлажнява кожата. Ако нищо не си намеря подходящо ще си купя на Лиарак лосиона Афтър Сън, който е много хубаво овлажнява.  Също на Галеник крема за след слънце,  който коментирахме в началото на темата е прекрасен, но ми се иска да го по задържа малко като придобият лек тен.  Препоръчвайте,  но предпочитам изчистени съставки и без парабени и сулфати в състава.
За лицето започнах крема с фактор на Нюкс да слагам. Лицето става леко пухкаво и меко. Смесвам с малко фон дьо тен и намазвам. Първоначално стои леко мазна и след 2-3 минути се е поела от лицето и то сякаш леко блести.

Виждам, че идва време за нова тема. Ще я направя утре  bouquet
Целувки и слънчев съботен ден  smile3525

# 700
  • София
Благодаря, Reinа! bouquet
Кожата ми е смесен тип, така, че може и да ми е тежичък. Peace
Твърде вероятно е, той е с консистенцията на меко масло. Има и такъв за нормална и мазна кожа, но за него нищо не мога да кажа. http://bgen.strawberrynet.com/skincare/peter-thomas-roth/ultra-l … lar/44379/#DETAIL

Момичета, споделете какво ползвате за по-бързо премахване на единични пъпки. Моята кожа като цяло е чиста, но от време на време ми излиза някоя гад и много се дразня. Ето сега имам една точно на дясното слепоочие и много ме дразни. Зачервена , голяма , твърда не мога да я изстискам. Обаче ако го направя става рана после и накрая остава белег. Дори от една такава преди години ми остана петънце, което пигментира и е много гадно, но няма махане. Та ако имате нещо ефикасно , моля да го споделите
Ани, когато ми излезе някоя пъпчица, ползвам коректора на Амрита http://1.bp.blogspot.com/-SpNC9RRTepU/VNKcJyy3oZI/AAAAAAAAAIQ/Vr … 150204_235814.jpg
Вечер, след като нанеса крема, намазвам само пъпката и до сутринта е завяхнала и се е прибрала.  Peace

# 701

На теб освен хидратация,ти трябва и такъв с анти-ейджинг ефект.На прима виста се сещам за Clarins Super Restorative(ползвала съм преди време),ЕЛ Ре Нютрив серията ,Ла мер,Шанел,Шисейдо Бенефианс..все с идеята да подмладят ръцете.Не съм сигурна обаче,че не е само рекламен трик.

О, да, точно анти-ейдж ефект ми е нужен. Мислех, че само с хидратиране ще се оправят, но не. Ще потърся някой от горепосочените.
Благодаря на теб, Beautyholicа и на  всички момичета, които се включиха по моя въпрос.  Hug

# 702
Момичета, бихте ли ми препоръчали тоник за лице (за смесена кожа)? Благодаря предварително  bouquet

# 703
Момичета, бихте ли ми препоръчали тоник за лице (за смесена кожа)? Благодаря предварително  bouquet
Аз преди време си взех този и съм очарована!

Bbella, Reina, или някой друг,  от крема на Кристиан Бретон против тъмни кръгове под очите имате ли вече отзиви?

# 704
  • Sofia
   Момичета, аз искам да попитам, слагате ли от слънцезащитния крем за лице и на околоочния контур? Или си ползвате обичайния околоочен и само върху останалата част от кожата на лицето нанасяте от слънцезащитния?

Общи условия

Активация на акаунт