Боледуване на децата ни - тема 36

• 50 301
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Еми коментираме си ,проблем няма  Peace

# 436
Аз какво да кажа, като последния месец и малко ВСЯКА седмица съм водила сина на преглед - три различни педиатърки ми казват, че няма проблем, чисто гърло, чисти гърди, кашлицата му била остатъчна...  Hug не знам вече какво да мисля! Стискам зъби до прегледа при УНГ другата седмица, жената ми я препоръчаха, дано разплетем случая.

# 437
Аз какво да кажа, като последния месец и малко ВСЯКА седмица съм водила сина на преглед - три различни педиатърки ми казват, че няма проблем, чисто гърло, чисти гърди, кашлицата му била остатъчна...  Hug не знам вече какво да мисля! Стискам зъби до прегледа при УНГ другата седмица, жената ми я препоръчаха, дано разплетем случая.

Чисто гърло, чисти гърди....Вили, остава в нослето нещо да живее и да прави проблемация Thinking

# 438
Чисто гърло, чисти гърди....Вили, остава в нослето нещо да живее и да прави проблемация Thinking
И аз това се чудя... влачи си някаква задна хрема. Ще видим дали не е проблема от трета сливица или нещо друго. Аз още миналата година бях взела направление за УНГ, но се разболя от скарлатина и така останаха нещата. Още малко ще изтрая.  Mr. Green

Иначе след скарлатината по моя инициатива пуснах гърлен секрет, чист беше.  newsm78

# 439
  • София
Задните хреми са много неприятни. Това, че нищо не е слязло надолу, е супер, но не значи детето е здраво. Моята дъщеря от задна хрема си докара отит. Вили, колко силно се чува задната хрема - много, малко? Ако е малко, трябва да можеш да я излекуваш с разните капки - виброцил, отривин и др., в които има лекарствен деконгестант. Ако е много силна, не знам.

# 440
ViliDim , миналата година синът ми точно по това време имаше месец и половина кашлица. Всяка седмица ходехме на слушалка и все нищо - гърдите чисти...здрав уж. Накрая се оказа, че има бактерия - Мораксела. Чак като си изпи АБ по антибиограмата, кашлицата му премина ooooh! Ама се видяхме в чудо, защото като пускахме микробиологията, тъкмо беше почнал да вдига и Т, та докато излезе посявката и после да подейства и АБ, си откара с 5 дни Т 39-40 ooooh!
Мисълта ми е да вземете секрет отново Naughty

# 441
Цветна палитра, благодаря! За сега ще изчакам до прегледа другата седмица, да видя какво ще препоръча УНГ. Моята приятелка ми беше казала, че сина й е имал страшни проблеми с хреми и т.н., и лекарката се справила чудесно - от 2 години не се е налагало да ходят при нея. Иначе тази хрема при сина ми се появи за първи път като тръгна на градина по-миналата есен Sad лятото, докато си беше вкъщи, нищо нямаше. Тръгне ли на градина, пак се появява. И затова много се чудя дали наистина няма алергичен компонент.

# 442
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Ние днеска минахме през педи.Гърди чисти,гърло-леко зачервено и задна хрема.Изписа ни Фитолор сироп и Пропс за гърлото.Ако не спре да вдига Т до 3 дни АБ Клацид.Той вчера Т не вдигна,но днеска след обяд пак вдигна,но я смъкна сам.Сега като да ляга пак имаше 38 и дадох Нурофен,за да изкараме спокойно нощта,че и кашлицата го мъчи.Легне ли пак настава ужаса.
Това с пускането на болни деца на градина и мен ми е болна тема.Ето,аз го пуснах здрав след две седмици вкъщи,изкара точно една и пак е болен.

# 443
  • София
Добро утро и Честита Баба Марта! Бъдете живи и здрави!  bouquet bouquet bouquet

Дани, дано се закрепите и не пиете АБ. Дано е само вирусче от най-слаботелесните.

# 444
Честита Баба Марта! Да сме здрави и засмени, и малки и големи!
Бързо оздравяване на всички болнички!
Хах и аз се замислих, че има може би и по слаботелесни вируси. Въпреки че ккак ще се изкара вируса зависи най вече от имунитета. Но да явно си има по малко агресивни вируси и по агресивни... както например вирусите на грипа са по-агресивни от другите респираторни вируси.

# 445
Честита Баба Марта, момичета! да са ни живи и здрави дечицата, да са много щастливи и обичани!
Дани, как изкарахте нощта?

# 446
  • shumen
Честита Баба Марта.Да сте бели и червени,румени,засмени.
Аш.Силве,благодаря.И аз се моля да се разминем с АБ,но май няма да стане.Изкарахме тежка нощ.Т не е вдигал,но много кашля.Въртя се,мрънка и в 6.30 се събуди.Кашлицата имам чувството,че е онази пак бронхитната и май пак ще го заведа на една слушалка.

# 447
Честита баба Марта !И  пожелания за здрави дечица!

# 448
Честита Баба Марта!!!Да сте здрави-и дечица,и майки,и бащи...

Дани,дано не се стигне до АБ  Praynig

# 449
Дани, дано се размините с анти иотика!

Аз току-що се обадих в Трявна и се записахме за 30.04.Записахме се заедно с моята приятелка, с която бяхме в една стая миналата пролет. И даже на същата дата, пак от 30април бяхме тогава. Ще бъдем и в същата стая. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт