След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -145

• 14 167
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Харесва ми днешната серия,но със споменаването на феникса и начина по който Йо реагира ме издразни. 

Искам някой напет левент и за нашата мома.

И Дефне няма да му обърне внимание,ама защо пък...сценаристката да се прояви малко като феминистка и да защити Дефне.  Mr. Green Оф увлякох се  Joy хахахаха

# 121
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми и мен ми писна с тия неговите жени, представете си Гало да е мъж, да са учили заедно навремето и да си хареса Дефне, може да са се състезавали за Изата, тя да е избрала Омерчик, и тоя да се чувства победен, и за това така да не го харесва като творец  Thinking

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мисля, че феникса е свързан с майка му или баща му. А може и с Гало, ако са били приятели в началото, преди да станат съперници

# 123
Всичко е възможно ама Мерич каквото е решила.

# 124
  • near Sofia, Bulgaria
Ирка  Hug Heart Eyes това предположение най ми хареса за Гало  Peace

# 125
Ми и мен ми писна с тия неговите жени, представете си Гало да е мъж, да са учили заедно навремето и да си хареса Дефне, може да са се състезавали за Изата, тя да е избрала Омерчик, и тоя да се чувства победен, и за това така да не го харесва като творец  Thinking

Ооо това би ми харесало,но едва ли ще стане.  Crossing Arms

# 126
  • Керодиспансера
Тери  Hug благодаря за дворчето  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ирче  Hug благодаря за превода  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Нета ми скъса нервите  #Cussing out постоянно ми забива  #Cussing out почти нищо не видях от серията  ooooh!

# 127
Феникса е свързан с една девойка,която му я даде в 30 епизод.

# 128
  • Perla

Ирче, твоят сценарий ми харесва, ама ще излезе пак жена. Нали нова актриса щеше да влиза в сериала. Аман вече! То целият италиански колеж ще да е бил влюбен в Йомерчик.

# 129
Ирче оная в миналото му не му ли подари феникса.  newsm78

# 130
Дано да е така,че още една бивша любов на Йомер ... #2gunfire

# 131
Нормално да му е скъп феникса, беше за майка му Peace Не е заради тая дето е говорил 5 минути с нея, а заради това, че беше за маминка  Peace
И да се появи няма да стане нищо. Той не вижда друга, освен Дефо  Party

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче оная в миналото му не му ли подари феникса.  newsm78
Ми аз нали тая пародия на епизод не я гледах и не знам сега  Mr. Green
Ама какво бързаше да показва на майка си, когато научи че си заминавала  newsm78

# 133
Дани, то не че хаштага го казва това но, душата МИ го нашепва малесеф  Praynig дано се лъжа...
А, ясно! Ами права си! Йомерчо точно тази вечер реши да покани Садри уста. Точно това се е уговорил с Шукрю, да доведе майстора. Ай, че е железен!

# 134
  • near Sofia, Bulgaria
Рускините коментират, че толкова интересна серия, че се радват на рекламите  Mr. Green
Сериала ли бил в криза или режисьорът имал криза на мозъка  Laughing
И само фрагове можели да правят, друго не  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт