След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -145

• 14 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи правилно съм предположила, че е свързано с някой от родителите му

# 136
Йомер ясно че не вижда друга освен Дефне ама СЦ явно забравят,че в 30 епизод двамата ги срещнаха. Феникса помни нея не.

# 137
  • София
Рускините коментират, че толкова интересна серия, че се радват на рекламите  Mr. Green
Сериала ли бил в криза или режисьорът имал криза на мозъка  Laughing
И само фрагове можели да правят, друго не  Crossing Arms

Е, чак толкова!

Има много хубави Дефмерски моменти. Много по-смели са в намеците си напр. Peace

# 138
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми не е лош епизода бе, вие какво очаквахте, да се награбят, има си майтап, има си закачки. Един път казвате, че искате това, друг път не искате, май само да има да се мрънка за нещо ми се вижда на мен

# 139
Ирче оная в миналото му не му ли подари феникса.  newsm78
да, и му го подари,защото Йо страдаше за майка си ...момичето също беше изгубило майка ки,та имаше някакво послание за болката...не си спомням повече  Wink

# 140
  • Още у мъглата ...
Ми и мен ми писна с тия неговите жени, представете си Гало да е мъж, да са учили заедно навремето и да си хареса Дефне, може да са се състезавали за Изата, тя да е избрала Омерчик, и тоя да се чувства победен, и за това така да не го харесва като творец  Thinking

И аз, и аз, искам така, или най-малкото да е мъж, от който да му припари малко и на Йомко Naughty

# 141
Ми не е лош епизода бе, вие какво очаквахте, да се награбят, има си майтап, има си закачки. Един път казвате, че искате това, друг път не искате, май само да има да се мрънка за нещо ми се вижда на мен
Peace Hug Heart Eyes

# 142
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рускините коментират, че толкова интересна серия, че се радват на рекламите  Mr. Green
Сериала ли бил в криза или режисьорът имал криза на мозъка  Laughing
И само фрагове можели да правят, друго не  Crossing Arms

Е, чак толкова!

Има много хубави Дефмерски моменти. Много по-смели са в намеците си напр. Peace
Точно така, епизода си е много добре. Като знам какви глупости гледахме допреди няколко седмици  ooooh!

# 143

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Айде и тоя сложи ябълките  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 144
Много ми харесва епизода!

# 145
  • Още у мъглата ...
Нормално да му е скъп феникса, беше за майка му Peace Не е заради тая дето е говорил 5 минути с нея, а заради това, че беше за маминка  Peace
И да се появи няма да стане нищо. Той не вижда друга, освен Дефо  Party
Peace
Така е, ама не ща мадами вече  #Cussing out

# 146
Забелязала съм,че като покажат или кажат нещо става.Според мен ще е девойката от миналото.

# 147
Все повече ми се струва,че Гало ще е жена и много ще се изненадам,ако греша.

# 148
+1  Peace и на мен си ми харесва

Ирко Heart Eyes Hug

# 149
  • near Sofia, Bulgaria
Аз лично не мрънкам въобще  Peace На мен ми харесва, само чета при колежките, те са се вкарали яко във филма покрай тия ябълки и сега място не могат да си намерят  Stop

Общи условия

Активация на акаунт