"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 715
  • 788
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да ви кажа, допадна ми, че зачекнаха болната тема за продажба на бебета.

Не само това, а и за ин витрото. Хареса ми речта на Буковска докато откриваше лабораторията. Опитват се да дадат гласност на някои проблеми, за които все още не се говори много.

# 316
  • ГО
Аз си помислих, че продават ембриони, пък то било направо бебета.  ooooh!

# 317
  • Пловдив
Гледах,ама прекалено идиотско и грозно ми дойде това с гинеколога и сестрата,че и по без гащи тръгна  Crazy

# 318
Нищо чудно не виждам в ситуацията с измитя под. Наскоро бяхме с близък в болница и докторът каза да се премести пациента. Санитарката му вика "Вдигай си го ти". Twisted Evil
Не гледах серията, ще го пусна, ако са го качили в нова плей.

# 319
  • Пловдив
Днеска ще го има ли филма?

# 320
Аз не съм била свидетел сестра, а още по-малко сантирака да се държи неуважително към лекар.

Днеска ще го има ли филма?
Не, в програмата е някакъв екшън.

# 321
  • София
Не му ли прилоша от алкохола? Нали се дърпаше да не пие, но после видях, че вдига наздравица. Ако видят белега, ще разберат, че е от сърдечна операция, едва ли чак диагнозата ще разгадаят. За родилката и на мен ми е съмнително с тая температура, дано не я зачистят. Това с продажбата на бебета е отврат.  Sick

# 322
Аз си помислих, че пи чай, нали "майката" му наля... но пък няма логика да му прилошее от чая, та после реших, че е пил алкохол, да не се цепи от компанията, ама и това не видях със сигурност.

# 323
Може би сцената със санитарката показва точно абсурдите, които понякога се случват в болниците.
 В първата серия не се бях загледала добре и бях решила, че шефа на спешното и сменения син са различни, пък те били един и същ.
 Марта Вачкова много ми харесва как играе, а за пиарката ми домъчня. Пак й вързаха тенекия, миличката.  hahaha

# 324
Аз се хилих на отговора й на въпроса какво ще прави  Joy

# 325
  • Разпиляна във въображението
Чак пък от една глътка да му стане това newsm78 Бих отдала това на вълнение, може човекът да се е почувствал странно, да е усетил нещо.

Това с чая и връзката с майката нелепо ми се стори и на мен.

За бебето - не хванах сцената как Калин я е отрязал. От рекламите и от видяното до момента не мисля, че тя наистина е искала дете. Информативно си пита. Та тя реагира на близостта на Александър броени дни от запознанството им, а пита настоящия за бебе. Хайде бе. А Калин как я търпи не знам. Сигурно доста я обича.

Буковска и ПР-ката да нямат нещо. Като се разминаваха по време на откриването нещо се прошепна между тях, но не разбрах.

# 326
Санитарката- операционна се мие малко по-различно за операция от обикновен под в коридора, санитарката реагира, защото после трябва пак всичко да се стерилизира за операцията, а чакаха скоро да има такава. Не ми се видя преиграно, добра беше сцената. Показаха и че младият лекар реагира бързо в критична ситуация и си спаси пациента- находчиво беше това с местенето на пациента в операционната.

# 327
  • Пловдив
Аз не видях от Калин да лъха любов към докторката Thinking Ма хич...и тя затова ще погледне Сашо.

# 328
  • София
Биляна попита не информативно, беше много развълнувана от ехографа на булката, явно отдавна иска бебе.

# 329
Засега никак не ми допада тази Биляна.

Общи условия

Активация на акаунт