"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 874
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Щеше да е интересно, ако младият Генадиев прилича на биологичния си баща като млад. И Василев се чуди откъде му е познат.

# 451
Ще гледам сериала само и само да видя как и кога ще разберат професорът и жена му, че Сашо е родният им син Wink . Какво ли са измислили сценаристите, какви ли драми ще бъдат Flutter . Може много недомислици да има, но то пък в кой филм/сериал няма Wink .
 Важно е да пиеш чай с кардамон Mr. Green . Аз си слагам в чайчето, на домашните ми не им харесва, на дрогерия им мирише. Но пък кардамонът е афродизиак. Монасите през средновековието са дъвчели кардамон и явно са пощурявали Mr. Green , та имало забрана да го дъвчат. Мен повече ме вълнува употребата му в парфюмерията.  hahaha . Простете за кардамоновото отклонение, молИм hahaha .

# 452
Сериалът е слаб по две основни причини!

1. Не знае какво е. Медицински ли е, сапунка ли е, епизодична драма тип д-р Хаус ли е? Оттам идва и проблемът с медицината. Обявиха, че сериалът ще е реалистичен, че има консултанти лекари и че разглежда реални случаи. В същия момент за 3 епизода има толкова нелепи случки, че чак отблъсква. Как точно в тая една единствена болница (още не е ясно, частна ли е или държавна) има инвитро лаборатория, спешно отделение, станционарно отделение, родилно. Имаме ПР-ка ку*ва, лекар ку*вар, полусемейна среда, където реално болницата се управлява от две семейства, още санитар идиот, забавна мед.сестра, че и двама братя разменени при раждането! Шефа на болницата се държи като собственик, новият лекар спи в болницата, планьорки като във вестник, продажба на деца, хирургът извършва от преглед на дебелото черво - до операции. Обаждане по телефона по време на операция, техници влизат по време на преглед, сестра се дърви на лекар и не му дава да оперира, щото била изчистила пода, свирка в кабинета, отказ от операция по време на операцията. случайно забравена на слънце урина и т.н. и т.н.

2.  Историята. За пръв път виждам сериал, който да си разкаже цялата история в първи епизод. Голяма грешка. За три епизода, аз така и не разбрах, какво трябва да гледам. Общо взето има само два въпроса - ще разбере ли бащата, че това е синът му и кога ще се съберат двамата млади лекари. Но и двата въпроса са безинтересни. Какво ще стане с героя на Александър Алексиев, ако разбере? Ми... нищо!Защо трябва да се съберат двамата млади? Нито има химия между тях, нито е ясно защо изобщо трябва да се харесат и ние да ги харесваме?

# 453
Урината не беше случайно оставена на слънце, а нарочно.

# 454

Това как го разбра?

Между другото, екипът на Евтим явно просто не може да избяга от битово кенефния си стил и опит за хумор!

# 455
  • Пловдив
Това явно беше бабешкият метод, за който му каза професорът му от Варна (Васил Банов).

# 456
  • София
Критикар, защо да са разменени двама БРАТЯ? Съвсем различни бебета бяха.

# 457
Критикар, защо да са разменени двама БРАТЯ? Съвсем различни бебета бяха.

Грешка на езика! Така е както казваш! Това не го прави по-малко тъпо!

# 458
Критикар, като не ти харесва, не гледай, защо си причиняваш такъв дисконфорт?

# 459
Урината определено не беше оставена случайно, стана ясно от развитието на ситуацията, но донякъде съм съгласна, че нещата се правят/казват твърде мъгляво за зрителя, много неща са оставени на досещане+неясната артиклуация, аз наистина някои реплики не ги разбирам, чувам звука, но е нечленоразделен...

Във фейсбук страницата на сериала имаше въпрос какво е мнението за сериала досега и всички отговори (не много на борй) бяха силно положителни... чак ми е неудобно да напиша, че минимум имам проблем със "сдъвканите" реплики. Mr. Green

# 460

Това как го разбра?

Много лесно - имаше съмнения за порфирия и докторът от Варна му подшушна как да провери. Червена, дори пурпурна урина е характерна за порфирията. Не знаех, че е нужно да престои, за да се оцвети, може и така да е.

# 461
  • Пловдив
Май трябваше да е изложена на слънце, за да се промени цвета й, ако има проблем.

# 462

Щото искам да ме изненада най-накрая нещо българско! Ама не би! Плюс това съм удивен от ниския критерии на българския зрител!

# 463

Щото искам да ме изненада най-накрая нещо българско! Ама не би! Плюс това съм удивен от ниския критерии на българския зрител!

Ах, нидьей. Party  Hug

# 464
Мненията на Критикаря ме карат да тръгна по темите за турски и индийски сериали и да обяснявам вижданията си за тях.  costumed034

Общи условия

Активация на акаунт