"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 743
  • 788
  •   1
Отговори
# 195
Защото пиарката беше заета да се закача с докторчето пак.  Joy

# 196
  • гр. Варна
Впрочем, очаквах младата лекарка (която Захариев препоръча и Генадиев остави да зашие след секциото) да се издъни и да дойде Супер-Сашо на помощ. Joy А тя самата се оказа "супер". Интересна ще ми е развръзката там. Може би ще се завърже нещо между нея и Калин - нали Биляна вече "се застъпва" за Сашо... hahaha hahaha

И аз очаквах да се издъни...ама  още не е късно  Mr. Green

Преподавателя (не запомних името) на Сашо, който го препоръча, явно е болен...с тази кръв по кърпичката  Thinking И там ще има драма...

# 197
  • Пловдив
Марта Вачкова старшата сестра ли трябва да е newsm78

Много лошо качество на звука,наистина...

# 198
Марта Вачкова старшата сестра ли трябва да е newsm78

Много лошо качество на звука,наистина...

Май да, но със сигурност е старша клюкарка. Колкото и да не харесвам Марта, ми харесва как играе.

# 199
  • somewhere near the sea
......а Александър на доктор Генадиев. Peace
В живота са наистина баща и син. Simple Smile

# 200
  • Пловдив
......а Александър на доктор Генадиев. Peace
В живота са наистина баща и син. Simple Smile
Приличат си.

# 201
Те както и тримата главни актьори са с фамилия Алексиев, направо да се обърка човек кой на кого е син и баща Wink.

Аз пък харесвам Александра Сърчаджиева в драматични роли и бих искала да участва, ама явно няма. Много повече ме дразни Буковска, нещо в тембъра на гласа й ми е неприятно. И се замислих, тя на колко трябва да е родила Биляна, изглежда твърде млада, за да е майка на специализантка... ма ко ли разбирам аз...

И този старият доктор, който изкашля кръв, актьорът ми е в стилистиката на Али Ръза, не го харесвам.

# 202
И аз веднага си намислих сценарий в главата. Дъртия професор, дето изкашля кръв, ще умре драматично и вече няма да има кой да гарантира за нашето докторче и ще трябва да се справя сам.
Бона, от началото на темата ме кефиш с коментари, май ще си ми по-интересна от филма.  Mr. Green

# 203
Много ми хареса втората серия. Нямах никакъв проблем с озвучаването и дикцията и т.н. Напротив, по-естествени ми се струват. Младата докторка /Биляна/ ми харесва - малко небрежна прическа с тези опашко, надстърчащи коси.
Наистина е доста странно това разминаване на хора в коридора и блъскането. При проектиране на сграда, общите помещения се изчисляват спрямо очаквания човекопоток. Тук по този коридор една носилка и става задръстване.
Безумно беше изказването на Буковска за ин витро бебетата, цинизмът за това, че нямало по-добър ПР от успелите бездетни. Айде стига! То с лаборатория само не става, трябва добър екип ембриолози и гинеколози. Тук до момента липсват.
Бомбата е д-р Кръстева. Може би не е избрано Сашо да се играе от Дарин Ангелов, защото щеше да е очевадна приликата и Генадиев да се познае.
При положение, че Генадиев сам смени бебето, ми е интересно дали е проследил развитието на сина си? Все пак е имал на разположение данните на семейството.

# 204
  • София
Моите впечатления от първите епизоди са смесени. Добра идея, недотам добро изпълнение на актьорския състав - неочаквано дървена игра. Но не губя надежда да се отпуснат - в 'Забранена любов' в началото също бяха страшни изкуственяци някои, но с времето влязоха в час.

Алекс Сърчаджиева ми е превзета и изкуствена като водеща, но като актриса много ми харесва, жалко, че няма да я има повече.

На мястото на режисьорите бих сменила ролите на младите актьори - тези от 80-те да играят сега, а сегашните да си останат в миналото Simple Smile

А това усещане за нощ в първия епизод се създаде от гонката - обикновено ги правят в 2-3 часа през нощта, затова се объркахме. Иначе рано сутрин от тъмно до светло са около 30-40 минути, така че си пасва всичко.

# 205
Аз изпуснах 1 епизод, направо 2 гледах
Изпуснах ли нещо "фатално" ?

# 206
Аз изпуснах 1 епизод, направо 2 гледах
Изпуснах ли нещо "фатално" ?
Мисля, че не! Simple Smile

# 207
И аз така мисля, щото всичко си разбрах  Mr. Green
Благодаря  bouquet

# 208
Какво толкова се хванахте за тясната болница. Ми то не всички болници са широки... В Пловдив има болница на центъра, бивша "патологична бременност", помещава се в центъра на града, сега е частна. В стара сграда, сигурно 100- годишна. Винаги е била болница, и винаги е била тясна. това вместо запис, някой да не се засегне сега...

# 209
  • Пловдив
И аз изпуснах 1 епизод но ще го гледам да видя как разменят бебетата. Болното дете разбрах кой е, ами здравото? А този Александър не ви ли прилича на доктор Хаус  Joy И той си пие хапчетата и разгадава такива сериозни болести и е арогантен

Общи условия

Активация на акаунт