"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 753
  • 788
  •   1
Отговори
# 210
  • густо майна Филибето
Актьорите не само са баща и син, ами са от Варна. Моя приятелка ги виждала често, голямо семейство - 5 деца, майката е рускиня.

# 211
И аз изпуснах 1 епизод но ще го гледам да видя как разменят бебетата. Болното дете разбрах кой е, ами здравото? А този Александър не ви ли прилича на доктор Хаус  Joy И той си пие хапчетата и разгадава такива сериозни болести и е арогантен
Здраво дете:
Скрит текст:

Болно дете:
Скрит текст:

Laughing

# 212
  • густо майна Филибето
Аз под арогантност съвсем друго разбирам, ама щом казват....

# 213
  • Mediterraneo
Актьорите не само са баща и син, ами са от Варна.

Кои двама от тримата с еднакви фамилии са това; нещо не мога да ги навържа  Laughing

# 214
Актьорите не само са баща и син, ами са от Варна.

Кои двама от тримата с еднакви фамилии са това; нещо не мога да ги навържа  Laughing
Стоян и Александър Алексиеви са баща и син и в живота, в серала Александър е изоставеното дете (Василев).
Димо Алексиев не им е роднина, съвпадение.

# 215
  • густо майна Филибето
Тези двамата Алексиеви.

Скрит текст:

# 216
  • София
......а Александър на доктор Генадиев. Peace
В живота са наистина баща и син. Simple Smile
Да, знам. Peace То това пак си е част от подбора. Grinning
И са от Варна. Стоян Алексиев е шеф на Драматичния във Варна. Wink

П.П. Александър си е Александър и в живота даже. hahaha

# 217
  • густо майна Филибето
Лекарите в „Откраднат живот“ разнасят формули за торове

Пише и къде са правени снимките.

# 218
  • ГО
И ние го загледахме сериала. За сега нищо не ме дразни, освен звукът. На моменти не им разбирам какво казват. Моят мъж е още по-зле, постоянно му повтарям какво са казали.

# 219
Харесва ми сериалчето, най-вече защото много неща са си типични за България. Въобще не смятам, че е заимствано кой знае колко от Хаус и т.н. Гонката, врязването в спирка, арогантното отношение на младата лекарка (и каква изненада- спи с шефа на спешното), шуробаджанащината...- всичко си е доста действително направено. ПР-ката също не мисля, че не си е на мястото- няма фирма без няколко к****, които се и обличат смешно и се натискат сами на мъжете Laughing

# 220
  • Разпиляна във въображението
След като гледах втория епизод мисля, че би трябвало истинският син да остане накрая с докторката от секциото. Последната беше нелепа с тези очила, хич не й ходят, нито пък й вярвам, че недовижда.

Ужасно се забавлявам с коментарите Laughing

# 221
  • Пловдив
След като гледах втория епизод мисля, че би трябвало истинският син да остане накрая с докторката от секциото. Последната беше нелепа с тези очила, хич не й ходят, нито пък й вярвам, че недовижда.

и аз това си помислих...идин за друг са и тя ще се влюби в него,сигурна съм Wink Обаче той ще се инати за другата и тъй...докато в един момент не осъзнае,че обича истински това момиче Flutter

# 222
Сички ша са флюбят в младия арогантен дофтур и ще има драми с тъз ли, с онъз ли да е, коят' му пристане по-напред...

# 223
Тази актрисата „със секциото”  Wink играеше преди време и в „Кантора Митрани” по тв7, но там не ми допадна особено, много вдървена и неразчупена беше някак  Thinking. Дано тук има се представи по-добре  Peace

# 224
Аз малко не разбрах, тази докторка със секциото не беше ли на Захариев любовница или само я беше харесал?

Общи условия

Активация на акаунт