"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 756
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Май да...освен това играеше и в Столичаните.

# 226
Аз малко не разбрах, тази докторка със секциото не беше ли на Захариев любовница или само я беше харесал?
Май не го уточниха това. Но определено имаше химия между тях. Аз пък не разбрах защо всички толкова го мразят нашето момче. Изключвам Калин и пиарката, а вече и Биляна. Но всички останали се държат зле с него. Пряката му шефка /тази, дето не повярва за порфирията/, главната сестра, дори Генадиев ми се струва, че по-скоро не го харесва. Ами той почти му се накара, че е открил порфирията и дефакто е спасил живота на пациентката. Защото видиш ли, проявил своеволие.

# 227
Единственото ми обяснение е, че го мразят щот е нов (което е много ученическо де), може би щот е от провинцията, заради трахеостомата с химикалка (което недоумявам кво го дъвчат толкова) и защото проявява своеволие и противоречи там на завареното население и е много аргоантен според... Биляна.  Mr. Green

А, да и щото закъсня за работа първия ден, а на втория блъсна Билянка и тя се поля с кафе.

# 228
Да де, ама нали именно с химикалката и "своеволията" си дотук е спасил трима души? Тук освен човека на спирката и жената на зам. кмета слагам и момчето, което Биляна вече беше отписала. И аз не видях да се държи арогантно. Дори напротив. Тих, скромен, върши си работата...

# 229
  • гр. Варна
Сички ша са флюбят в младия арогантен дофтур и ще има драми с тъз ли, с онъз ли да е, коят' му пристане по-напред...

hahaha hahaha  hahaha

Това с химикалката е голяма драма, защото има голяма опасност от инфекция...или аз поне така го разбирам  newsm78

# 230
Според мен драмата е, че всеки е някакъв на всеки Simple Smile , а той не е никакъв на никой все още, а на всичкото отгоре ги изкарва некомпетентни, като излекува отписани пациенти или прави "номера" от телевизията ( визирам химикалката, която не гледах, но е класика във филмите). Няма никакво значение че е спасил пациентите, след като "излага" другите доктори. Нещо в този дух.   Laughing

# 231
Да де, ама нали именно с химикалката и "своеволията" си дотук е спасил трима души? Тук освен човека на спирката и жената на зам. кмета слагам и момчето, което Биляна вече беше отписала. И аз не видях да се държи арогантно. Дори напротив. Тих, скромен, върши си работата...
Четири, ако броим и Биляна, педофилът щеше да я довърши...

# 232
  • София
Не мога да гледам сериала по телевизията, точно по това време ми е невъзможно. Има ли го някъде онлайн вече?

Здравото дете не играеше ли шеф на някаква телевизия в един сериал, третата власт ли беше, шестата власт ли, не помня. Много ми е симпатичен.

# 233
ТоНи, има го в Нова плей.
Здравото дете-Димо Алексиев, сме го гледали в "Седем часа разлика". Май и в "Дякон Левски" беше в главната роля, но не съм го гледала и може да бъркам.

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 16:13 от sad_woman

# 234
  • София
Благодаря!

# 235
В Дякон Левски е Веселин Плачков.

ТоНи, Димо Алексиев играеше в "Секс, лъжи и ТВ" по тв7, там беше шеф на телевизия.

# 236
Бъркаш! Заснеха няколко минути с него и после го смениха с Веселин Плачков.

# 237
Това с химикалката е голяма драма, защото има голяма опасност от инфекция...или аз поне така го разбирам  newsm78

Драма е да загубиш пациента, инфекцията не е никакъв проблем, все пак живеем в ерата на антибиотиците. Пресилена беше реакцията на всички по този повод, най-вече на лекарите, а най-много на Биляна.

Чудя й се какво толкова арогантно намира в Сашо newsm78.
Той е доста възпитан, намесва се компетентно във всяка ситуация, не е допускал грешка от незнание или от небрежност. Да не говорим, че изтърпява с голямо самообладание нахалството й да го репликира постоянно - за щяло и не щяло.

Сцената, в която тя го видя през стъклото как непринудено общува с болното тийнейджърче и си хапват заедно, сякаш промени отношението й към него. Може би го видя като топъл и сърдечен човек, каквато е истинската му същност, а не само успяващ млад лекар и конкурент в професията. Това май е уязвимото й място - личните отношения. И все пак за мен е необяснимо залитането й по Сашо, ако това се случи в действителност, защото и Калин Генадиев е доста свестен тип. Търпи й всички капризи, а най-вероятно и я обича.

# 238
Аз пък точно на тази сцена с болното момче си помислих, че ще му се развика, защото му е дал "неразрешена" храна.

# 239
  • гр. Варна
Това с химикалката е голяма драма, защото има голяма опасност от инфекция...или аз поне така го разбирам  newsm78

Драма е да загубиш пациента, инфекцията не е никакъв проблем, все пак живеем в ерата на антибиотиците. Пресилена беше реакцията на всички по този повод, най-вече на лекарите, а най-много на Биляна.

Скрит текст:
Чудя й се какво толкова арогантно намира в Сашо newsm78.
Той е доста възпитан, намесва се компетентно във всяка ситуация, не е допускал грешка от незнание или от небрежност. Да не говорим, че изтърпява с голямо самообладание нахалството й да го репликира постоянно - за щяло и не щяло.

Сцената, в която тя го видя през стъклото как непринудено общува с болното тийнейджърче и си хапват заедно, сякаш промени отношението й към него. Може би го видя като топъл и сърдечен човек, каквато е истинската му същност, а не само успяващ млад лекар и конкурент в професията. Това май е уязвимото й място - личните отношения. И все пак за мен е необяснимо залитането й по Сашо, ако това се случи в действителност, защото и Калин Генадиев е доста свестен тип. Търпи й всички капризи, а най-вероятно и я обича.

И аз съм на същото мнение, но в сериала всички за това направиха проблем. Защото ако пациента не оцелее ще винят болницата и т.н. "Не се толерират своеволия" или нещо такова му обясняваха

Биляна засега изобщо не я харесвам...ще видим колко и как ще се промени като се влюби в Сашо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт