"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 731
  • 788
  •   1
Отговори
# 240

Биляна засега изобщо не я харесвам...ще видим колко и как ще се промени като се влюби в Сашо  Mr. Green

Няма да й се наложи да се променя, според мен. Трябва просто да  открие истинската си същност, скрита под маската на злобна кучка. Колкото и да е странно, "удушвачът" като че даде старт на този "процес"  Grinning .

И една реплика от мен по повод отношението към педофила от страна на лекари и сестри.
Това не може да се случи в никоя болница! Изключително непрофесионално и дори смешно беше...

За сметка на това случката с жената на зам. кмета беше доста реалистична. Отношението на Сашо в случая ми допадна - без да й спести критиките, погледна на нея като на страдащ човек и й помогна наистина професионално и адекватно.

# 241
Странно, но харесах най-много Марта Вачкова как играе.
Предполагам я възприемаш за реалистичен и достоверен образ на старша сестра от соца, може би   Thinking Peace ... вписва се органично, дори и без реплики  Mr. Green
Тя в съвременността играе.
Но предполагам, че я харесвам, защото дикцията и` е най-добра, другите мънкат нещо и се уморявам да внимавам.

# 242
Харесва ми играта на Марта Вачкова ,на Мария Кавържикова ..не можаха ли да изберат по-запомнящата се актриса за младата д-р Захариева ?Ужасно невзрачна ми е  Rolling Eyes

# 243
Гледах сериите и ми харесва сериала.

# 244
На мястото на режисьорите бих сменила ролите на младите актьори - тези от 80-те да играят сега, а сегашните да си останат в миналото Simple Smile
По-добре щеше да е!

# 245
  • Mediterraneo

И една реплика от мен по повод отношението към педофила от страна на лекари и сестри.
Това не може да се случи в никоя болница! Изключително непрофесионално и дори смешно беше...

Да не говорим, че приказката тръгна май още от полицаите при свалянето му от линейката  Stop Точно това беше много изсмукано от пръстите.

# 246
Да, те може да си говорят да речем, че човек като него не заслужава да живее, но умишлено да не го лекуват....доста пресилено ми се видя.

# 247
  • София
Излекуваха го все пак.

# 248
  • Разпиляна във въображението
Като гледам промото довечера
Скрит текст:
може и да се разбере, че момчето е със сърдечни проблеми

# 249
Като гледам промото довечера
Скрит текст:
може и да се разбере, че момчето е със сърдечни проблеми

Твърде плоско ще е, ако нещата се разкрият толкова рано.

Скрит текст:
Най-вероятен ми се вижда вариантът някой (напр. Калин) да забележи белега от операцията докато са в съблекалнята, да подметне на стария Генадиев, а той от своя страна да почне да разнищва случая, докато стигне до явната истина. Но пък от друга страна може и Биляна да го види първа, кой знае  Grinning

Прави впечатление, че Сашо се старае  да крие белега. Предполагам, защото не иска да го съжаляват и да се ровят в личния му живот.

# 250
Той старателно си крие и белега и гълта 'апчетата пак криейки се - без вода ( по Хаус). Да, явно ще го разкрият и още 45 серии ще умуват защо ли е с белези, ако някой го види и с хаповете и наркоман може да го изкарат...

Хубавото е, че е заснет, че толкова идеи ми се въртят в главата.  Mr. Green

# 251
  • София
Не останах с впечатлението, че го крие. Преобличаше се съвсем спокойно пред двама лекари

# 252
Eй това ПР-ката много нахална. Whistling

Много ми харесва младата гинеколожка с големите очила. Хубаво момиче и набира голяма популярност напоследък.

Аз си чувам и въобще не ми прави впечатление че се били блъскали по коридорите.
Харесвам филма.

# 253
Преобличаше се дискретно прикрит, което не е много характерно за мъжете.
Пред Пиарката дори си свали гащите без да му мигне окото, но от кръста нагоре личи, че се прикрива и то най-вече пред колегите. Това е моето впечатление.

Затова си и мисля, че Биляна първа ще има честта да види белега и то в по-интимна обстановка,  поради което ще се съгласи да пази тайната му. Май само това е вариантът тайната да просъществува до към средата на сезона примерно. Макар че жена да пази тайна - това е мисията-невъзможна Grinning.

# 254
  • Sofia
Димо Алексиев игра и в Живи легенди.

Общи условия

Активация на акаунт