"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 760
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
  • На брега на морето
Аз още не мога да разбера харесвам ли го този сериал или не. Вчера гледах цялата серия, днес част от нея. Мисля да му дам шанс засега...

# 286
Добре де,  каква е драмата да знаят че е болнав?

# 287
Именно, защо крие?
Може би не иска да го съжаляват....

# 288
  • Berlin
Аз почти съм убедена, че съм глуха. Как пък така нищо не им разбирам значи?! Изпуснах пак малко.
Значи тази с рижавата коса ли беше на секциото вчера, аз мислех, че е чернокосата с очилата. newsm78 Нещо ги обърках, но мисля, че няма да е много успешна операцията там.

# 289
  • в 1001-та нощ
И в Тина Киркова като те преглежат/вагинален преглед примерно на ехограф/ всички минаващи по коридора, не само техници, а и граждани те гледат на воля. На никой не му дреме. На докторите най-малко.

Странно .... в Токуда - гинекологичният стол е с гръб към вратата ... чак ми е чудно, че нее така навсякъде ... Отделно, че вратата се заключва при преглед ...

Преди да започне тази серия си мислех колко подходяща за ролята на Генадиева би била Бойка Велкова, но в днешната серия госпожата ми се видя някак загрижена и мила  Rolling Eyes

# 290

И двамата обичат чай с кардамон.

Кръвта на чай не става Simple Smile

Мудничко върви сякаш, но пък тъкмо за преди лягане, ... че ако беше Йекшън див и на мен ще ми се разлопа сърцето и ще трябва да пия спешно... кардамона  Laughing

На Марта и сложиха думи в устата най-накрая, тъй че си взимам ироничната коментарка назад, уплътнява образа добре  Peace

# 291
  • София
На мен ми се е случвало точно това с техниците и...
В "Пирогов", бях гимназистка, и трябваше да ми бият инжекция в задните части. И връхлетяха някакви техници, да оправят телевизора в стаята.  Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 292
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 07:55 от densi

# 293
В частните клиники и параванчета има. Наскоро по време на преглед гинеколожката започна да мрънка колко било тясно. Ама аз няма да се нанасям, че да ми пука колко пространство има?  Joy

# 294
Именно, защо крие?

Е, как защо? Млад лекар който е болнав няма същите шансове за развитие като колегите си. Представи си да му става лошо по време на операция често. Кой ще му се довери?!

# 295
Не знам дали да го гледам тоя сериал. Чудя се все още интригуващ ли ми е или не, днес не ми издържаха нервите да го изгледам целия, а бях се решила.
Нещо от типа на д-р Хаус ли ще е, или като Дързост и красота, може ли някой да ми каже, за да знам дали да си губя времето.

# 296
Именно, защо крие?

Е, как защо? Млад лекар който е болнав няма същите шансове за развитие като колегите си. Представи си да му става лошо по време на операция често. Кой ще му се довери?!
Специално тук не мисля, че ще наблегнат на това.
Но по принцип си права, да.

# 297
И аз мисля, че е естествено да крие че е болнав, защото е добър лекар и не иска проблема със сърцето да го спъва в професията по какъвто и да било начин.

# 298
Инсп.Гаджет, "Доктор Хаус"+"Дързост и красота"+"Забранена любов"+"Спешно отделение" Simple Smile

# 299
Инсп.Гаджет, "Доктор Хаус"+"Дързост и красота"+"Забранена любов"+"Спешно отделение" Simple Smile

Ееееее, ако беше д-р Хаус - щях да го гледам.  Laughing
И щеше да ми е първият бг сериал.
Вчера ми хареса заради решаването на случая с жената на зам.-кмета, но днес никак не ми беше интересно. Оная вечер гледах "Вила Роза", и след феноменалната игра на Калин Врачански, мислех, че е грешка, че не гледам български филми, но днес вече се разколебах.

Общи условия

Активация на акаунт