"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 714
  • 788
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Как се казва младата докторка със секциото? Не мога да се сетя откъде ми е позната.
Направо от снощи го почнах, прочетох ви тук и съм готова за четвърта. Няма нужда от гледане на пропуснатите серии. Mr. Green

# 331
Аз се хилих на отговора й на въпроса какво ще прави  Joy
Не успях да чуя отговора, какво му каза пиарката?
Нещо не ми хареса тази серия. Стори ми се доста абсурдно двама лекари да разнасят послания между пациенти, и то в стихове  newsm78. А това с припадъците на булката, когато нещо не й изнася, е едно към едно с Анатомията, даже май от последния сезон. Там имаше едно момиче, което се чудеше как да разкара приятеля си и всеки път, когато той намекне за брак, симулираше припадъци.
Не чух много и от сцената на Буковска със семейството, което не можеше да има деца. Когато тя попита мъжа какво очаква от нея, той й прати поздрави от някого, но не разбрах от кого. А е важно, защото точно от тази реплика тя разбра, че те са склонни да си "купят" бебе. И после веднага на хоризонта изплува някаква самотна бъдеща майка от провинцията...Вероятно ще й кажат, че бебето й е починало при раждането, и ще го дадат на богаташите.
Мириел, когато Биляна попита Калин дали иска бебе, той директно й обърна гръб в леглото.

# 332
Много ми хареса сестрата, която игра любовница на Захариев / в тая серия де  Mr. Green/. Не съм я срещала досега май  newsm78

Гинеколожката много ми харесва, красива и играе много умерено, без патоса на Елена Петрова, грозния глас на Яна Маринова и т.н. Дано продължи да се развива така успешно това момиче, от 11 а съм и фенка  Wink

# 333
Гинеколожка и на мен ми харесва, за разлика от Захариева.
Дано не изпуснат родилката.
Грозна сцена със смъкнатите гащи на гинеколога и сестрата. Превключвах сто пъти, че щерка ми гледа.  Blush
Според мен в следващите серии Директора ще започне да се връща в миналото и да се усъмни,че Василев е истинският му син. Или поне така ми се иска.  Mr. Green

# 334
Аз съм стояла разчекната на магаре срещу отворена врата в софийска държавна поликлиника. ...
А на мен точно същото ми се е случвало и в известна частна болница (в държавна нееднократно). Докторката тръгна да търси стъкълца, че не знаела къде са. И уж притвори вратата, само че вратата след нея си се отвори широко. Сестра нямаше. Добре, че съм понатрупала опит вече, директно станах и затворих вратата  Mr. Green

В сериала обаче болницата би трябвало да е държавна / общинска, щом зам. кмета по здравеопазването назначава директора.

как така Shocked ...да не е в коридора ехографа  Mr. Green
О, за ТК специално мога няколко варианта да ти дам:
- затворената врата не значи нищо за никого - хора влизат и си излизат от кабинетите свободно, придружени от персонала. Напр. теб те преглеждат, междувременно влиза сестра/доктор, водейки друга за преглед, придружена от таткото
- в приемния к-т за раждане (който понякога се ползва и за прегледи/манипулации) най-редовно се събират по 2-3 родилки, понякога присъстват и бащите или пък влизат/излизат да подадат багаж, забравят вратата отворена и т.н. Изобщо движението там е като по Витошка
- има кабинети, в които магарето е разположено директно с/у прозорците на отсрещната сграда, щорите не се ползват особено активно
- във ВИП стаите, където са по 2 родилки, може едната да я преглеждат или да кърми, и в този момент да нахълта половината рода на другата, няма кой да им каже да изчакат отвън
- техници и рекламни лица циркулират напълно свободно из болницата

С две думи, нищо нелепо не виждам в сериала до този момент, уви  Tired Може би това с репликите единствено..

# 335
Много ми хареса сестрата, която игра любовница на Захариев / в тая серия де  Mr. Green/. Не съм я срещала досега май  newsm78

Диана Димитрова се казва. Гледала съм я в един моноспектакъл на Радослав Гизгинджиев. Интересна актриса със силна харизма.

# 336
Стори ми се доста абсурдно двама лекари да разнасят послания между пациенти, и то в стихове  newsm78.
Не чух много и от сцената на Буковска със семейството, което не можеше да има деца. Когато тя попита мъжа какво очаква от нея, той й прати поздрави от някого, но не разбрах от кого.
Посланията, които разнасяха лекарите бяха като анонс за това, което предстои да се случва и между Биляна, Александър и Калин. В реална болница лекарите просто нямат време за това, дори и да искат . Богатия мъж изпрати поздрави на Захариева от семейство, на което тя е продала бебе преди 11г., което означава, че този "бизнес" е доста отдавна.  Peace

# 337
  • София
Мъжът каза на Буковска: Предавам ви поздрави от семейство (еди-кои-си), детето им вече е на 11 години.

Т.е., наясно е със схемата за продажба на бебета и има човек, който вече е бил в схемата и ще гарантира за него. Затова Буковска веднага се отпусна и стана приветлива.

# 338
Аз мислех че с подчертано модерната лаборатория ще им направят бебе и ще ползват сурогатна майка( което също е доста наболял въпрос у нас), но явно не им е стигнал куража или въображението

# 339
  • Berlin
И аз си помислих за сурогатна майка, а не да накарат сега бременната да се откаже от детето си, както предполагам ще стане.

# 340
  • София
И аз го следя вече,доста неща са ми дразнещи,но като цяло ми допада,дано да вкарват непрекъснато нови персонажи и идеи/истории/,че иначе ще доскучее.

Последната серия ме възмути с доктора със свалените гащи и сестрата отдолу,все пак наистина и деца сядат пред телевизора,не са го обявили за неподходящ, а и в такъв час го дават,че не са изпозаспали дребните... #Cussing out

От младите актьори ми харесва д-р Калин, добре му се получава играта според мен и малко по-добре го чувам от нашето момче Алекс Василев-ей този човек само си мънка под носа и все питам някой дали е чул какво каза. newsm78 Харесаха ми и актьорите от миналото,Алекс Сърчаджиева и семейство Генадиеви,дано поне в ретроспекция ги върнат някой път.Захариеви са ми дразнещо семейство,ама то това им е ролята де.Симпатична ми е младата д-рка с очилата,дано й се размине смъртта на пациентката,мисля,че д-р Василев ще я спаси и защити вероятно..

Самотната бременна ще я убедят да си даде детето,за да живее то по-охолен живот и т.н. и ще й платят за това вероятно.Може обаче тя да размисли впоследствие и да почне да ги изнудва или да си иска детето..

# 341
Тъкмо гледам Анатомията по Фокс Лайф, дубльорите създават повече емоция и напрежение от актьорите в нашия сериал, които го и играят...
И някак си Св. Кирил апаратурата е много тиха, доколкото я има. В другите тв-болници все нещо пиука, звънят телефони (не само с мелодия на айфон, хаха), хора се размотават напред-назад...

# 342
  • София
Озвучаването е под всякаква критика. Разбирам, че е въпрос И на пари, но все пак. Някаква мелодия да вкарат, недовършен изглежда сериала. Аз ще си го гледам, де. Simple Smile

# 343
  • sf
Гледам сериала, но не ме впечатлява особено, актьорите са адски слаби  Rolling Eyes
Пиарката отговори " Ще се пипам"  hahaha

# 344
  • София
Мисля, че на бременната директно ще й кажат, че е станало нещо с детето, изобщо няма да я убеждават да го даде доброволно.

Общи условия

Активация на акаунт