"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 883
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
...
Докторката,която асистира с Генадиев не игра ли и в Кантора Митрани?
Да, беше асистентка на адвоката. Както и в "Столичани в повече". Там мисля, че играеше журналистка.

# 406
  • густо майна Филибето
Преди 15 години лежах в патологична бременност, имаше едно момиче от малък град, забременяло и изоставено, което роди и мислеше да остави детето - заради родителите, съседите, съгражданите. Заради това я бяха оставили и в патологична, а не при другите родилки.
 Целия лекарски екип се изреди да я убеждава да не го прави, но пък и веднага се появи семейство осиновители, също лекари. Появиха се още по време на раждането и идваха два дни, докато се вземе окончателно решение.
 Ние научавахме подробностите от момичето, което лежеше с въпросната майка. Тогава не ми направи впечатление посещението на кандидат осиновителите, но тези неща май винаги си ги е имало.
В крайна сметка момичето не си даде детето, надявам се да са щастливи Heart Eyes

# 407
Преди 15 години лежах в патологична бременност, имаше едно момиче от малък град, забременяло и изоставено, което роди и мислеше да остави детето - заради родителите, съседите, съгражданите. Заради това я бяха оставили и в патологична, а не при другите родилки.
 Целия лекарски екип се изреди да я убеждава да не го прави, но пък и веднага се появи семейство осиновители, също лекари. Появиха се още по време на раждането и идваха два дни, докато се вземе окончателно решение.
 Ние научавахме подробностите от момичето, което лежеше с въпросната майка. Тогава не ми направи впечатление посещението на кандидат осиновителите, но тези неща май винаги си ги е имало.
В крайна сметка момичето не си даде детето, надявам се да са щастливи Heart Eyes

Това е ужасно. Оказвали са и натиск. Мъчно ми е и за двете страни.

# 408
Въпросната болница има вид на частна клиника, просто е много малко пространството и си личи. В коридорите, ако има чакащи, не могат да си избутат носилката... и асансьорът (единствен) ми се вижда малък за да вкарат вътре легло, но то пък нали на втория етаж били само кабинети. За нашите възможности, толкова. Може би трябва да имат огромен бюджет за по-мащабни декори.
На мен ми прави впечатление, че сериите са едни такива постни, засега чакам да се завъртят някакви нишки, които да следя. Най-интересната ми е тази със Захариеви и мръсния им бизнес и случаите в болницата, размяната на децата ми е много сапунеста и не ме вълнува толкова, любовните драми също не са интересни засега.

Да питам тези, които работят в болница и имат пряк поглед, имате ли назначена пр-ка, която снове из болницата с чаша кафе и "важни задачи"? Неуместен ми е персонажът.

# 409
Да навсякъде за съжаление има такива пр-ки.

# 410
  • София
Да питам тези, които работят в болница и имат пряк поглед, имате ли назначена пр-ка, която снове из болницата с чаша кафе и "важни задачи"? Неуместен ми е персонажът.
Не работя в болница, но в ИСУЛ например, преди около 2 години, ПР-ка беше една дама - психиатър. Съвместяваше и двете длъжности.  Wink

Ljuboznatelna, тръпки ме побиха от разказа ти, обаче евала на персонала, че са я убеждавали да не си дава детето. Надявам се след това майката да не се е разколебала и детето да не е попаднало в институция.

# 411
  • Sofia
И в Пирогов е жена,все я дават когато има по-тежък инцидент...

# 412
Сега се разрових по сайтовете, Токуда имат чак трима пр-и.
Държавните също имат, изостанала съм, явно трудът им е невидим за простото ми око.

Замислям се за втора магистратура, хаха.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 11:26 от Бона

# 413
  • София
Да кажа и аз - в "Правителствена" също не е един ПР. Wink

# 414
Че болниците имат ПР-и, е ясно.
Въпросът е дали те се държат обичайно така, както въпросната героиня от сериала  Wink

# 415
  • София
В сериала ПР-ката определено ми стои някак неестествено. Въпреки че не сме имали възможност все още да съдим за професионалните й качества.

# 416
Мене пък ПР ката ме дразни ,с тези смешни шапки

# 417
Шапките на ПР-ка са взаимствани от Катините от руският Кухня.

# 418
Здравейте! И аз гледам сериала с интерес, и с лек професионален хумор. Бях впечатлена от истинността на пресъздаването на обстановката, на разговорите, на манталитета. Малко се подразних от картинката със сестрите, но може би и това е истина.

# 419
  • София
Много ми харесва сериала,чакам го с нетърпение.Не мисля,че ще го спират.
Знаете ли всъщност коя е тази болница,в която е сниман филма?

Общи условия

Активация на акаунт