"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 891
  • 788
  •   1
Отговори
# 390
Не ми се вярва.

# 391
Няма да го спрат сериалчето.  Peace

ToHu_,много добра беше и сцената когато Генадиев съобщи на чакащия татко,че съпругата му е умряла,а детето му няма шансове да оцелее. Cry А на няколко крачки деж персонал празнуваше... За момент си представих какво е да си на мястото на нещастния родител и ми се дорева и на мен. Tired

# 392
  • Варна и...духом на Босфора
 Алиска,благодаря.
Мен ми е интересно,засега.
Чаят с кардамон беше първата нишка,но първата среща не беше рдобре изпипана режисьорски,между майка и син.Но прилошаването дойде навреме,представете си седнат на масата,разприказват се и се разбере че двамата доктори са родени на Нова година! Mr. Green
Ами той сериала ще свърши.
Хич не гледам ни коридори,ни апаратура,отношениятс между героите са ми интересни и темите за ин витро,майчинство,чест,синовен дълг....
Докторката,която асистира с Генадиев не игра ли и в Кантора Митрани?

# 393
  • София
Здравейте!
На мен сериалът много ми харесва, нямам особени проблеми със звука и действието според мен се развива с подходяща скорост. По-бавно щеше да ми дойде като сапунен сериал, а аз нямам търпение за такива.
Като цяло засега съм много доволна и очаквам с нетърпение следващия епизод Simple Smile

# 394
  • София

За мен това е реклама Wink

# 395
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Страшно много ми харесва сериала  Hug
За младата лекарка – изглежда не толкова компетентна, което мисля е нарочно, понеже в един от трейлърите се спомена, че родителите й са избрали какво да учи/работи, и едва ли не тя не е искала да става лекар. Тепърва ще разберем какво й е било на сърце.
А за родилката секцио, която онази младата трябваше да зашие? Тя имаше Т и според мен, тази нещо не е направила както трябва.

# 396
  • в 1001-та нощ

И аз така се надявам  Peace

# 397
  • София
Не съм чела цялата тема, прощавайте ако е коментирано. Сега ми попадна тази статия.
http://www.standartnews.com/kultura-kino_tv/aleksievi_ne_pripada … krav_-325431.html

# 398
  • София
А защо самотната майка иска да ражда в частна болница, вместо да роди безплатно в държавна?  Rolling Eyes

# 399
  • Sofia
Те и частните болници работят по здравна каса. Тоест можеш да си отидеш на нормален преглед с направление. Аз не съм убедена, че тази болница е частна, все пак постоянно говорят за назначения от Министерството, както и спешната им помощ си поема всякакви случаи и изглежда напълно нормална.
Вие защо решихте, че е частна? Rolling Eyes

След малко двамата Алексиеви ще гостуват на Събуди се по Нова.

# 400
  • София
Вие защо решихте, че е частна? Rolling Eyes
Идея нямам. Може би по-лъскавата обстановка ме е подвела. Болшинството от държавните болници имат доста окаян вид и архитектурата е различна.  Wink

# 401
  • в 1001-та нощ
Болницата е общинска, до колкото разбрах аз, но е в нереален вид за такава Simple Smile Може би от "държавните" - Правителствена е хубава Simple Smile Не съм била там, но нали са снимани филми в нея - с такива впечатления съм останала Simple Smile

# 402
  • Sofia
А може да са ви малко остарели представите  Laughing Hug
По стечение на обстоятелствата тези дни ходих в няколко държавни болници - приятно съм изненадана, почти всичко е ремонтирано, ново, отвътре, отвън - ИСУЛ, Онкологичната, Инфекциозна, детското отделение, мога и други да посоча. Направо са си като в сериала.

ПП. На мен ми се струва, че първообразът е нещо като болницата на Чирков - държавна, но ремонтирана, получаваща добри пари, благодарение на авторитета на водещия специалист и съответно получаваща нареждания "отгоре" и изпращане на всякакви близки за лечение/назначаване.

# 403
Димо Алексиев  newsm09

Защо му е такава косата?!  newsm43

# 404
Какво му е на косата?
Пускам и аз.  Mr. Green

ПС: Какво е направил този?  Joy Все едно не е мита от векове. Гела му в повече. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт